Eh işte bizde kendimizce yazıyoruzHala devletle hükümeti aynı kefeye koyan bir kitle var,onlar değişmez ayrımı bilmiyorlar.
Hala aday soruyor aday yokmuşAynen öyle, verecek cevabı olsa da ben de acaba hata ettiğim görmediğim bir nokta var mı diye düşünebilsem. Sorunumuz bu işte gördüklerini görmezden geliyorlar.
Aday açıklanmış olsa seçime kadar başını yerler adamın orası kesinNe diyebilirim ki, bende harika bi muhalefet isterdim. Bende yureklice oy verebilmek isterdim. Bırakın 6 li ittifakı, parti içinde birbirini öğüten siyasetçilere oy vermeyi düşünmek, bana çok akla yakın gelmiyor. Ortada aday olmadan boşluğa oy verecek olmak, bana İronik geliyor. Ona güldüm.
Biat kültürü böye birşey aslında,gerçekleri görmelerine engel tapınma sadece.Eh işte bizde kendimizce yazıyoruz
Aslında bilmediklerinden değil be hanımcım bu biat kültürüdür
O kadar inanıyorki gitmemesi için en yüksek yere koymak istiyorlar
O gitse devlet yıkılacak ya hu arkadaşım bu adam ölümlü birgün ölecek o öldüğünde devlet yıkılacak mı?
Takım tutar gibi parti tutuluyor doğru söylüyorsun ablacım. İnanın ben her siyasi parti liderini ve onların yanındaki kimlikleri dinliyorum her zaman. Ne diyor ne anlatıyor diye. Çünkü salaklık edip aman benim desteklediğim parti zaten doğrusunu yapar deyip hiç bir şeyi sorgulamaz araştırmazsam ne farkım kalır ki gözü kapalı bodoslama giren bu kişilerden? Diliyorum ki aydınlıklara en kısa zamanda hep beraber çıkalım..Yutuyorlar demek ki,buradaki fanatiklik başka aslında.
Çünkü tek derdimi aday kim onu bulmak. Bu kadar soru sormuşum yanıt istemişim ne önemi var. Çünkü onlar önemsiz şeyler. Ne olmuş ki yani çaldılarsa? Amaan boşverin önemli olan bizim adayımız kim. Tek dert bu.Hala aday soruyor aday yokmuş
Sen ne anlatıyorsun,o ne diyor?
Doğruları kadar yanlışlarınıda eleştiriyoruz sonuçta,olması gerkende budur her yapılana doğru dersek bizde aynı hataya düşeriz burada.Takım tutar gibi parti tutuluyor doğru söylüyorsun ablacım. İnanın ben her siyasi parti liderini ve onların yanındaki kimlikleri dinliyorum her zaman. Ne diyor ne anlatıyor diye. Çünkü salaklık edip aman benim desteklediğim parti zaten doğrusunu yapar deyip hiç bir şeyi sorgulamaz araştırmazsam ne farkım kalır ki gözü kapalı bodoslama giren bu kişilerden? Diliyorum ki aydınlıklara en kısa zamanda hep beraber çıkalım..
Onlar da normalleştibanada mesela 20 yıllık hezimete oy vermek ironik geliyor.
bir kadının kendisine sürtük diyen birine oy vermek istemesi ironik geliyor.
bu milletin a.na koyacağız diyen birinin bağlı olduğu zihniyete oy vermek ironik geliyor.
Neden başı yenilsin ki? Bir sıkıntısı varsa seçmende görür bana çok saçma geliyor adaysızlık… karşısında 20 yıllık aday var o zaman o hatalı başı yeniliyor bu nasıl bir tavır?Aday açıklanmış olsa seçime kadar başını yerler adamın orası kesin
Ayrıca millet ittifakına verilen oy demek; değişecek düzene yani var olan tek adam otoritesini değiştirmeye verilen oy demek bana göre
Abi illa ikisi mi yahu başka seçenek olamıyor mu çok ihtiyacım var üçüncü seçeneğeNe zaman karşılıklı olarak birbirinizi aşağılamayı bırakırsınız o zaman şikayetlerinizi dikkate alırız.
Mune bilgin olsun.
Abi illa ikisi mi yahu başka seçenek olamıyor mu çok ihtiyacım var üçüncü seçeneğe
Tabi İstanbul da ucuz artık. İBB başkanı dedi zaten ulaşımı ucizlatip, ekmek su süt bedavaAbim yurtdışında yaşıyor. Annem yanına gittiğinde normalde tekstil ürünü ucuz olduğu için buradan havlu bornoz gibi giysi isterdi. Şu an aynı fiyata gelmiş durumda alma dedi. Fiyat olarak bakınca TL kazanıp Euro harcıyorsunuz bizimle aynı fiyat dizinde artık dedi. Fakirleştik. Fasfakiriz. Yani enflasyon olarak bakıyorsanız bahsettiğiniz ülkeler de virgül sonrasında bir zam olurken bizde doğalgaza yüzde 122, süt ürünlerine yüzde 100 zam geldi.
Yapmayın lütfen birilerinin inadı yüzünden fakirleştik. Çok değil iki sene önce maaşınıza kaç çeyrek alırdınız şu an kaç alıyorsunuz? Bu aradaki fark nereye gitti sizce?
Sıkıntısı olduğunu düşünen seçim günü beğendiğine oy verir zatenNeden başı yenilsin ki? Bir sıkıntısı varsa seçmende görür bana çok saçma geliyor adaysızlık… karşısında 20 yıllık aday var o zaman o hatalı başı yeniliyor bu nasıl bir tavır?
Seçmen seçeceği kişiyi bilmeli bence çünkü aşırı komik sanki korkuyor gelecek aday ya da güvensiz zaten öteki taraf sevilmiyor cekette koysak olur mantığı bu … hala bir kişi seçilememişse gerçekten iş vahim .
Ben ikisini de biliyor ve istemiyorum
Sırf fikrini söyledi diye gazetecileri içeri attılar,generaller hala içeride. Hiçbiri bir daha güneş göremez.Neden başı yenilsin ki? Bir sıkıntısı varsa seçmende görür bana çok saçma geliyor adaysızlık… karşısında 20 yıllık aday var o zaman o hatalı başı yeniliyor bu nasıl bir tavır?
Seçmen seçeceği kişiyi bilmeli bence çünkü aşırı komik sanki korkuyor gelecek aday ya da güvensiz zaten öteki taraf sevilmiyor cekette koysak olur mantığı bu … hala bir kişi seçilememişse gerçekten iş vahim .
Ben ikisini de biliyor ve istemiyorum
Bakın sizde ötekiler gibi cevap veriyorsunuz ama sanki bende dolandırıcı falanım neyse ben siyaseten adaysızlığı saçma buluyorum… sonuçta kimse fikir değiştirmez öyle değil mi ?Sırf fikrini söyledi diye gazetecileri içeri attılar,generaller hala içeride. Hiçbiri bir daha güneş göremez.
İstanbul bb’na dava açtılar.
Kim sesini yükseltse,kim bunlardan yana olmasa hemen yanına yanaşıp terörist misin sen deniliyor.
Onlardan değilsen teröristsin,fetöcüsün.
Ama ortalıkta sapığı,katili kol geziyor,hiç biri cezalandırılmıyor. Dolandırıcısı serbest,sübyancı sapığı serbest. Kadına,hayvana,çocuğa el uzatanlar serbest.
Bunları ilk defa mı duyuyorsunuz mesela? Size bir fikir vermiyor mu?
Adaysız olmanın bana göre sebeplerini anlattım ben sadece,burada kimseye dolandırıcı dememişimdir bugüne kadar. Size neden diyeyim?Bakın sizde ötekiler gibi cevap veriyorsunuz ama sanki bende dolandırıcı falanım neyse ben siyaseten adaysızlığı saçma buluyorum… sonuçta kimse fikir değiştirmez öyle değil mi ?
Boşayamazsak evden atarık be katibimYargı harçları 2 katına çıktı, artık millete boşan da diyemeyeceğiz.