Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Hala devletle hükümeti aynı kefeye koyan bir kitle var,onlar değişmez ayrımı bilmiyorlar.
Eh işte bizde kendimizce yazıyoruz
Aslında bilmediklerinden değil be hanımcım bu biat kültürüdür
O kadar inanıyorki gitmemesi için en yüksek yere koymak istiyorlar
O gitse devlet yıkılacak ya hu arkadaşım bu adam ölümlü birgün ölecek o öldüğünde devlet yıkılacak mı?

Aday açıklanmış olsa seçime kadar başını yerler adamın orası kesin
Ayrıca millet ittifakına verilen oy demek; değişecek düzene yani var olan tek adam otoritesini değiştirmeye verilen oy demek bana göre

Biat kültürü böye birşey aslında,gerçekleri görmelerine engel tapınma sadece.
Bir başkasıda gitse ülke bitermi bitmez,şu gerçek var seçim sonrası toparlanmak cidde zaman alacak.

Yutuyorlar demek ki,buradaki fanatiklik başka aslında.
Takım tutar gibi parti tutuluyor doğru söylüyorsun ablacım. İnanın ben her siyasi parti liderini ve onların yanındaki kimlikleri dinliyorum her zaman. Ne diyor ne anlatıyor diye. Çünkü salaklık edip aman benim desteklediğim parti zaten doğrusunu yapar deyip hiç bir şeyi sorgulamaz araştırmazsam ne farkım kalır ki gözü kapalı bodoslama giren bu kişilerden? Diliyorum ki aydınlıklara en kısa zamanda hep beraber çıkalım..

Hala aday soruyor aday yokmuş
Sen ne anlatıyorsun,o ne diyor?
Çünkü tek derdimi aday kim onu bulmak. Bu kadar soru sormuşum yanıt istemişim ne önemi var. Çünkü onlar önemsiz şeyler. Ne olmuş ki yani çaldılarsa? Amaan boşverin önemli olan bizim adayımız kim. Tek dert bu.

Doğruları kadar yanlışlarınıda eleştiriyoruz sonuçta,olması gerkende budur her yapılana doğru dersek bizde aynı hataya düşeriz burada.
Körü körüne bağlanmak akıl sağlıına ciddi sıkıntı.

Onlar da normalleşti
Şimdi 15-20 günde bir biri çıkıyor “karım,kızım,anam,bacım feda olsun,hepsini istesin vereyim” diyen gavatlar türedi. Sürtük baya hafif kaçıyor bunun yanında.

Neden başı yenilsin ki? Bir sıkıntısı varsa seçmende görür bana çok saçma geliyor adaysızlık… karşısında 20 yıllık aday var o zaman o hatalı başı yeniliyor bu nasıl bir tavır?

Seçmen seçeceği kişiyi bilmeli bence çünkü aşırı komik sanki korkuyor gelecek aday ya da güvensiz zaten öteki taraf sevilmiyor cekette koysak olur mantığı bu … hala bir kişi seçilememişse gerçekten iş vahim .

Ben ikisini de biliyor ve istemiyorum

Ne zaman karşılıklı olarak birbirinizi aşağılamayı bırakırsınız o zaman şikayetlerinizi dikkate alırız.

Mune bilgin olsun.
Abi illa ikisi mi yahu başka seçenek olamıyor mu çok ihtiyacım var üçüncü seçeneğe

Tabi İstanbul da ucuz artık. İBB başkanı dedi zaten ulaşımı ucizlatip, ekmek su süt bedava

Sıkıntısı olduğunu düşünen seçim günü beğendiğine oy verir zaten

Sırf fikrini söyledi diye gazetecileri içeri attılar,generaller hala içeride. Hiçbiri bir daha güneş göremez.
İstanbul bb’na dava açtılar.
Kim sesini yükseltse,kim bunlardan yana olmasa hemen yanına yanaşıp terörist misin sen deniliyor.
Onlardan değilsen teröristsin,fetöcüsün.
Ama ortalıkta sapığı,katili kol geziyor,hiç biri cezalandırılmıyor. Dolandırıcısı serbest,sübyancı sapığı serbest. Kadına,hayvana,çocuğa el uzatanlar serbest.

Bunları ilk defa mı duyuyorsunuz mesela? Size bir fikir vermiyor mu?

Bakın sizde ötekiler gibi cevap veriyorsunuz ama sanki bende dolandırıcı falanım neyse ben siyaseten adaysızlığı saçma buluyorum… sonuçta kimse fikir değiştirmez öyle değil mi ?

Bakın sizde ötekiler gibi cevap veriyorsunuz ama sanki bende dolandırıcı falanım neyse ben siyaseten adaysızlığı saçma buluyorum… sonuçta kimse fikir değiştirmez öyle değil mi ?
Adaysız olmanın bana göre sebeplerini anlattım ben sadece,burada kimseye dolandırıcı dememişimdir bugüne kadar. Size neden diyeyim?

Fikirler değişebilir. Benim fikirlerim değişir mesela. İnsanların karakterleri değişmez sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…