Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Aklıma gelmişken abla, son olaydan sonra dün sendikadan istifa ettim. Ne hale getirdiler benim gibi insanı. Parti zaten bitmişti, sendikayla da bağımı kopardım. Omurgasız herifler. :işsiz:
Emekli olmasam ben de istifa ederdim haklı bir tepki canım çok iyi yapmışsın. Partilerin bu ülkenin geleceğini düşündüğüne inancım kalmadı.

Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Cumhur ittifakı hali hazırda yönetimde, seçmenin beğenmediği işleri de var ki seçmen eksi veriyor, Millet ittifakı nın henüz yaptığı bir icraat yok, karşı aday oldular diye mi eksilesin seçmen. Ha seçilir onlar da yapar, olumsuz bir konuda, takım tutar gibi parti tutmayan seçmen onları da eksiler.

Ülkem için hayırlısı diyerek ve yumuşatarak yorum yapmanız sabit fikirli olduğunuzu gizleyemiyor maalesef, ben de cumhur diyenleri eksilemesem bile, millet diyenleri beğendim, en azından bir şeyleri sorgulayıp değiştirmeye çalışıyorlar, sabit bir yere saplanıp kalmamışlar, savunma da yapmamışlar, çünkü adamların henüz iyi ya da kötü icraatleri yok,

Derdiniz ülkeyse kimseyi savunmadan, kimseyi de agresif ve öteleyici diye yaftalamadan konuşun lütfen

Terörist seviciler diye hdp den bahsediyor sanirim, hakli bence. Doguda leslerin peşinde kosup askeri personelleri dava etmeye calisiyorlar surekli.
Ve geçen bir tanesi polisi tehdit etti, hesap vereceksin çok yakında diye … ben buz tuttum .

Bunlar mecliste oldugu surece kimseye oy vermicem ben ya, sehitlerin kemikleri sızlıyor
Adam o kadar emin ki tehdit ederken, yani kim güvence veriyor bu adama????

Yani canım olan onlara ve onların ailelerine oluyor zaten … Rabbim kanlarını yerde koymasın 😢

Iki tarafta ayni mokun laciverti, bana genc bir kan lazım biktim yaslilari izlemekten.
Kontrolsüzce mülteci alındı, sınırlar yok. Açık. Kadınlar iyice güvensiz sırf bu nedenle. Ekonomide inatlaşma yüzünden yaşadığımız şey ortada. Şu an parti durumu yok. Bu bir gelecek seçimi. Oy vermezseniz bir daha hiç
Şansınız olmayacak. Tekrar parlamenter sisteme dönmek için son şansımız. Benim de içime sinmeyen şeyler oldu ama bu tek adam düzeninden demokrasiye dönmek ve sınır güvenliğini sağlamak için son şansımız .

Kontrolsüzce mülteci alındı, sınırlar yok. Açık. Kadınlar iyice güvensiz sırf bu nedenle. Ekonomide inatlaşma yüzünden yaşadığımız şey ortada. Şu an parti durumu yok. Bu bir gelecek seçimi. Oy vermezseniz bir daha hiç
Şansınız olmayacak. Tekrar parlamenter sisteme dönmek için son şansımız. Benim de içime sinmeyen şeyler oldu ama bu tek adam düzeninden demokrasiye dönmek ve sınır güvenliğini sağlamak için son şansımız .
Her seyi goruyorum emin ol, ama yinede 6li masada hdp yi gormek istemiyorum. Bu adamlar benim travmam oldu çünkü. Dusundukce canim sıkılıyor. Kime oy verirsem veriyim asla icim rahat vermicem bundan eminim

Iki tarafta ayni mokun laciverti, bana genc bir kan lazım biktim yaslilari izlemekten.
Basit şeylere takılma, gençmiş yaşlıymış önemli değil,kafa yapısına bak,icraatte bulunduysa onlara bak. Ben şahsen hiçbir fikrim olmasa bile denenmemiş olanı denemek isterim. Kıytırık ülkelerde bile işçi partileri,sol adaylar başa geçiyor. Artık dünya değişiyor. Biz de şu Ortadoğu çöplüğünde boğuluyoruz. 38 yaşındayım rahmetli Ecevit harici namuslu şerefli adam görmedim. Elinde kutsal kitap sallayan,ağzında küfür hakaret dolu olan adam görmek istemiyorum artık.

Kimseye oy vermemek çözmüyor ki meseleyi hemşirecik. Değiştirecek olan kimse ona oy vermelisin.
Değiştirecek eminsiniz? Ya daha kötü olursa … 6 kafa nasıl anlaşıp çözecek ve hepsi farklı düşünüyor ☹️

Her seyi goruyorum emin ol, ama yinede 6li masada hdp yi gormek istemiyorum. Bu adamlar benim travmam oldu çünkü. Dusundukce canim sıkılıyor. Kime oy verirsem veriyim asla icim rahat vermicem bundan eminim
Benim de o masada temel Karamollaoğlu hiç
İçime sinmiyor. Ama bu bir kurtuluş savaşı gibi düşünüyorum. Nasıl ki o savaşta tüm ülke birleştik kurtulduk. Bunda da tüm ülke zıt da olsak birleşmek zorundayız. Yoksa ileride Afganlar Pakistanlılar be Suriyelilerin partileri iktidar olacak.

X