Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
En çok ezilen memurlar o konuda haklısınız. Asgari ücrete çektiler memur maaşını gelir vergisi zaten maşallah yakında asgarinin altına düşecek. Dolayısıyla aynı yere geliyoruz değişim lazım. Parlamento sistemine geçelim. Sonra istediğiniz partiye tek oy vereceksiniz. Bu altılı masaya oy vermek bir kerelik olacak. Sistem değişince istediğiniz partiye oy verirsiniz yine .

Ben çok güvendim üzüldüm o yüzden sizler buyurun … ben yo ben ı ıhhh

Hiçbirine güvenmiyorum başka seçenekler lazım bize

İsvicre de yasiyorum. Almanyaya da gidip geliyorum. Soylediginiz gibi bir enflasyon yok. Kaynaginiz nedir? A haber mi? Bir de ben kusbasi etin kilosunu 12 birime aliyorum. Siz?

Kime güvendiniz?
Koalisyondan hoşlanmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Mesela en son hangi koalisyona oy verdiniz? Sonuç ne oldu da üzüldünüz meraktan soruyorum
Tarih merakınız var açıp okuyun ayrıca hiçbir zaman ben duymadım büyük ülkelerde böyle koalisyon olayını

Şu an hiçbirini desteklemiyorum oy da kullanmayacaktım ama sapık aileler küçücük çocuğu nikâhlamışlar cemaat evlerinde çocuklar baskı altında depresyona girip intihar etti havanlara eziyet herşeye günlük zam mülteciler ülkeyi istila etti bi yandan da denenmemişe bi hak vermek lazım belki kanun değişir sert kurallar caydırıcı cezalar gelir düşünceyindeyim

Mağduriyetleriniz hiç bitmiyor.

Çözüldü bitti o günler. Şimdi askeriye dahil her yerde kadınlar istedikleri gibi türbanlılar.

Kaç senelik mevzuyu ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz. Türban sorunu diye bir sorun yok artık.

Bir faslı mültecinin, başı açık kasiyere senin böyle olmaya hakkin yok, git evinde otur deme hadsizliği var.

Arkamızdan yürüyen soyu bozukların popomuzu çekip tiktokta yayınlaması var.

Ergenliğe yeni girmiş çocukların takip edilip videolara alınması var.

Terörist seviciler diye hdp den bahsediyor sanirim, hakli bence. Doguda leslerin peşinde kosup askeri personelleri dava etmeye calisiyorlar surekli.

hayır imamoğlunun belediye aldığı işçiden bahsediyor. belediyeyi teröristle doldurmuş ya.
sonradan zaten şehit yakını olduğu ortaya çıktı ama bunların mantık bu çamur at izi kalsın.

Yada dün yayılan videodaki gibi tekel kadına pompa işareti yapan Türkçe bilmeyen sapık gibi kadın düşmanı sapıklar doluştu ülkeye

Tanesi 4 Euro olan enginar, tanesi 2 Euro olan taze incir, ya da kilosu 9 Euro olan domates Almanya’da hayatın kanıksanmış gerçekliklerinden
Uçakla Almanya’ya indiniz ve gümrük kapısından geçiş yaptınız havaalanında hemen bir içecek otomatına gittiniz bir küçük suya 2 Euro vermek de Almanya’ya geldiğinizde yaşayacağınız ilk kültür şoklarından biri olacaktır. Her ne kadar içinize tam olarak su serpecek olmasa da şişeler depozitolu

Fanatik olan hiç birşeyi sevmem öyle takım tutmam partiye sıkı sıkı bağlanmam her yanlışlara göz kapatmam mümkünse oy kullanmayayım
her ikisininde eksileri ve artılari var
takım tutar gibi fanatikçe parti tutanlara çok üzüluyorum açıkcası
Halihazırdaki seçenekte benim için öncelik vatanım asla ama asla terör örgütüyle işi olana oy vermem kim yada hangi parti olursa olsun .
mevcut iktidara vereceğim kimse ekonomiden dem vurmasın oturduğu yerden dünyadan ve ekonomiden bi haber insanların burdan dem vurmalari komik oluyor
Ama mevcut iktidarın kötü olduğu bir mesele varki oda vahim mülteci meselesi
Ve eğitimdeki eksiklikler keşke kendilerini düzeltseler

Asgari ücretiniz kaç Euro? Birim para olarak hesaplanır. Sizin maaşınızla kaç kilo kıyma yada kaşar alınır? Kaç lt benzin alınır? Bir sıfır otomobil için kaç ay çalışıyorsunuz? Ayrıca Almanya’da musluk suyu içiliyor. Havalimanında burda da su pahalı.

Hanimefendi en son secimde devletin resmi kanalinda teror orgutu basinin mektubu okutuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…