Emekli olmasam ben de istifa ederdim haklı bir tepki canım çok iyi yapmışsın. Partilerin bu ülkenin geleceğini düşündüğüne inancım kalmadı.Aklıma gelmişken abla, son olaydan sonra dün sendikadan istifa ettim. Ne hale getirdiler benim gibi insanı. Parti zaten bitmişti, sendikayla da bağımı kopardım. Omurgasız herifler.
Ne kadar haklısınızEmekli olmasam ben de istifa ederdim haklı bir tepki canım çok iyi yapmışsın. Partilerin bu ülkenin geleceğini düşündüğüne inancım kalmadı.
Terörist seviciler diye hdp den bahsediyor sanirim, hakli bence. Doguda leslerin peşinde kosup askeri personelleri dava etmeye calisiyorlar surekli.Kendi siyasi görüşünü benimsemeyen insanlara,terörist seviciler diyenlere az bile beğenmedim butonu.Keşke başka butonlarda olsa da,yok işte.
Cumhur ittifakı hali hazırda yönetimde, seçmenin beğenmediği işleri de var ki seçmen eksi veriyor, Millet ittifakı nın henüz yaptığı bir icraat yok, karşı aday oldular diye mi eksilesin seçmen. Ha seçilir onlar da yapar, olumsuz bir konuda, takım tutar gibi parti tutmayan seçmen onları da eksiler.Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Tanımadan seviyorum bu hatunuYargı harçları 2 katına çıktı, artık millete boşan da diyemeyeceğiz.
Ve geçen bir tanesi polisi tehdit etti, hesap vereceksin çok yakında diye … ben buz tuttum .Terörist seviciler diye hdp den bahsediyor sanirim, hakli bence. Doguda leslerin peşinde kosup askeri personelleri dava etmeye calisiyorlar surekli.
İstanbul bağımsızlık kazandı haberimiz mi yok? Ekonominin başında ibb mi ver? MB başında kim var Ekrem İmamoğlu mu?Tabi İstanbul da ucuz artık. İBB başkanı dedi zaten ulaşımı ucizlatip, ekmek su süt bedava
Bunlar mecliste oldugu surece kimseye oy vermicem ben ya, sehitlerin kemikleri sızlıyorVe geçen bir tanesi polisi tehdit etti, hesap vereceksin çok yakında diye … ben buz tuttum .
Adam o kadar emin ki tehdit ederken, yani kim güvence veriyor bu adama????Bunlar mecliste oldugu surece kimseye oy vermicem ben ya, sehitlerin kemikleri sızlıyor
Kimseye oy vermemek çözmüyor ki meseleyi hemşirecik. Değiştirecek olan kimse ona oy vermelisin.Bunlar mecliste oldugu surece kimseye oy vermicem ben ya, sehitlerin kemikleri sızlıyor
Iki tarafta ayni mokun laciverti, bana genc bir kan lazım biktim yaslilari izlemekten.Kimseye oy vermemek çözmüyor ki meseleyi hemşirecik. Değiştirecek olan kimse ona oy vermelisin.
Bu durumda olmak çok kötü. Kullanmadığımız oy karşı tarafın işine yarayacakKimseye oy vermemek çözmüyor ki meseleyi hemşirecik. Değiştirecek olan kimse ona oy vermelisin.
Aynen öyleBu durumda olmak çok kötü. Kullanmadığımız oy karşı tarafın işine yarayacak
Kontrolsüzce mülteci alındı, sınırlar yok. Açık. Kadınlar iyice güvensiz sırf bu nedenle. Ekonomide inatlaşma yüzünden yaşadığımız şey ortada. Şu an parti durumu yok. Bu bir gelecek seçimi. Oy vermezseniz bir daha hiçIki tarafta ayni mokun laciverti, bana genc bir kan lazım biktim yaslilari izlemekten.
Daha neler varda işte anlatamiyorum mssAdam o kadar emin ki tehdit ederken, yani kim güvence veriyor bu adama????
Yani canım olan onlara ve onların ailelerine oluyor zaten … Rabbim kanlarını yerde koymasın
Her seyi goruyorum emin ol, ama yinede 6li masada hdp yi gormek istemiyorum. Bu adamlar benim travmam oldu çünkü. Dusundukce canim sıkılıyor. Kime oy verirsem veriyim asla icim rahat vermicem bundan eminimKontrolsüzce mülteci alındı, sınırlar yok. Açık. Kadınlar iyice güvensiz sırf bu nedenle. Ekonomide inatlaşma yüzünden yaşadığımız şey ortada. Şu an parti durumu yok. Bu bir gelecek seçimi. Oy vermezseniz bir daha hiç
Şansınız olmayacak. Tekrar parlamenter sisteme dönmek için son şansımız. Benim de içime sinmeyen şeyler oldu ama bu tek adam düzeninden demokrasiye dönmek ve sınır güvenliğini sağlamak için son şansımız .
Basit şeylere takılma, gençmiş yaşlıymış önemli değil,kafa yapısına bak,icraatte bulunduysa onlara bak. Ben şahsen hiçbir fikrim olmasa bile denenmemiş olanı denemek isterim. Kıytırık ülkelerde bile işçi partileri,sol adaylar başa geçiyor. Artık dünya değişiyor. Biz de şu Ortadoğu çöplüğünde boğuluyoruz. 38 yaşındayım rahmetli Ecevit harici namuslu şerefli adam görmedim. Elinde kutsal kitap sallayan,ağzında küfür hakaret dolu olan adam görmek istemiyorum artık.Iki tarafta ayni mokun laciverti, bana genc bir kan lazım biktim yaslilari izlemekten.
Değiştirecek eminsiniz? Ya daha kötü olursa … 6 kafa nasıl anlaşıp çözecek ve hepsi farklı düşünüyorKimseye oy vermemek çözmüyor ki meseleyi hemşirecik. Değiştirecek olan kimse ona oy vermelisin.
Benim de o masada temel Karamollaoğlu hiçHer seyi goruyorum emin ol, ama yinede 6li masada hdp yi gormek istemiyorum. Bu adamlar benim travmam oldu çünkü. Dusundukce canim sıkılıyor. Kime oy verirsem veriyim asla icim rahat vermicem bundan eminim