- 9 Şubat 2010
- 17.899
- 39.949
Bunu da övünç olarak söylüyorlar, ne acı, empat olmaya çok meraklı bir toplumuz gerçekten
Bu kadar insanı otobüsle taşıyacak parası da yok ki millet ittifakının
Ben z kuşağından umutluyumLübnanda ulkelerine gonderilmek istenen Suriyelilerle cikan catisma olaylarini izliyor musunuz? Tanidik geliyor mu? En fazla 10 seneye şayet mudehale edilmezse bu durumdan cok daha beterini yasayacagiz.Dun 1 senedir platonik olarak takinti yaptigi genc kizi vuran Suriyeliye ne demeli? Kimbilir aile.kac kez sikayette bulundu ama sinirdisi bile edemiyoruz.Delirecegim!! Hala kalkmis yok liderlik vasfi yok millet bahcesi.Lafta en milli,en vatanseverler ama ulkenin 10 sene sonrasinda neler olabilecegine dair öngörüsü yok.
Daha once belki yazdim.Burdaki ankete kimse aldanmasin.En az 5 -6 secim topigi gordum ben burda.Cok daha ezici cogunlugun muhalefete verildigi oylari da.Degisen bir sey olacagini dusunmuyorum.Herkes kendi basinin caresine baksin artik.
Anovvvvv!Bugünden.
Aranan kalp bulunmuşBugünden.
Fotoşop di miBugünden.
Ss şu an hastanede sari seron yiyor anca 2 saate kendine gelirSülodan acil tweet bekliyorum
Soora biz küfür yiyozAnovvvvv!
Naban dayı?
Dudu peri gibi habara hubara hap drinkkk yapıp yok etmelik kalpAranan kalp bulunmuş
Diğıl Katipcim.Fotoşop di mi
Onun Allah...Sülodan acil tweet bekliyorum
Doğru.
Doğru mu bu
Parkta takılı kaldı,günde 1500 tane park fotoğrafı atıyorDün kararsız secmen bugün partizan niloyacık "döndüm döndüm aynı yerdeyim sadece savunacak argümanım olmadıgından kararsız gibi göründüm" gercegini ben ilk kararsızim oy kullanmayacam mesajindan anlamıştımfazla donme niloya düser kalirsın bi yerlerde