- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
Şeriat gelecek diyorlar ya Öcalan çıkacak ve saraya yerleşecek diyorum sizePfddggshsgsh mış da miş.
Şimdi ironiyi anlamadınız mı dersiniz diye yazıyorum anladım ama kadın o kadar şey yazmış tek cümleyi alıp cevap vermeden ironimsi yapmanıza binaen yazdım.Bu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
Muhalif seçmene terör yanlışı muamelesi yapmak özgür düşünce mi oluyor şimdi?Yeter artık ama,haddinizi aşiyorsunuz artık.Şeriat gelecek diyorlar ya Öcalan çıkacak ve saraya yerleşecek diyorum size
İroni falan değil bu ya,tamamen düşünceleri bu.Şimdi ironiyi anlamadınız mı dersiniz diye yazıyorum anladım ama kadın o kadar şey yazmış tek cümleyi alıp cevap vermeden ironimsi yapmanıza binaen yazdım.
Yoksa eminim hahah bunu mu anlamadın demeyiniz diye.
Artık açıklama gereği duyuyorum napayım
Neden şeriat gelecek derlerken iyiydi bende ona kıstas Öcalan çıkacak diyorum işte önce Selahaddin sonra ÖcalanMuhalif seçmene terör yanlışı muamelesi yapmak özgür düşünce mi oluyor şimdi?Yeter artık ama,haddinizi aşiyorsunuz artık.
He yaa Niloya,evet aynen öyle olacak.Neden şeriat gelecek derlerken iyiydi bende ona kıstas Öcalan çıkacak diyorum işte önce Selahaddin sonra Öcalan
Bu topikte ilk defa duymadım şeriat gelecek diye cümle bir tane daha görünce yazıyorum ee Millet İttifakı seçilirse Öcalan çıkabilir diyollaŞimdi ironiyi anlamadınız mı dersiniz diye yazıyorum anladım ama kadın o kadar şey yazmış tek cümleyi alıp cevap vermeden ironimsi yapmanıza binaen yazdım.
Yoksa eminim hahah bunu mu anlamadın demeyiniz diye.
Artık açıklama gereği duyuyorum napayım
Siz on milyonu aşan mültecilerden rahatsız mısınız?Bu topikte ilk defa duymadım şeriat gelecek diye cümle bir tane daha görünce yazıyorum ee Millet İttifakı seçilirse Öcalan çıkabilir diyolla
Niye sinirlendiniz şimdi şeriat gelecek diyorlar ne oldu Öcalan çıkacak diyorum size işte tartıya koysak terazide eşit dururlar söyleyeyim sizeHe yaa Niloya,evet aynen öyle olacak.
Bu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
Defalarca kez aynı şeyi anlatmayacağım tabii ki rahatsızım ama bunun çözümü Millet İttifakı değil ve ona da oy vermeyeceğimSiz on milyonu aşan mültecilerden rahatsız mısınız?
Şeriat gelecek diyorlar ya Öcalan çıkacak ve saraya yerleşecek diyorum size
Hüdapar hükumet ortağı olunca şeriatın gelmemesi için hiç bir engel olmayacak.Zaten amaç Cumhuriyet rejimini yıkmak değil mi?Parka gidip biraz hava mı alsan,ama geçte olduNiye sinirlendiniz şimdi şeriat gelecek diyorlar ne oldu Öcalan çıkacak diyorum size işte tartıya koysak terazide dururlar söyleyeyim size
Peki çözümü ne asla göndermeyeceğiz dediler ya.Defalarca kez aynı şeyi anlatmayacağım tabii ki rahatsızım ama bunun çözümü Millet İttifakı değil ve ona da oy vermeyeceğim
Ee pkk ile iş birliği yapana karşılık böyle olması gerekiyor demek ki mecliste dillerinden anlayacak parti lazım herkes o dilden konuşamaz ya o yüzden beni meclise soksalar ben ne anlarım pkk sempatizanının dilindenHüdapar hükumet ortağı olunca şeriatın gelmemesi için hiç bir engel olmayacak.Zaten amaç Cumhuriyet rejimini yıkmak değil mi?Parka gidip biraz hava mı alsan,ama geçte oldu.
Yaşayarak göreceğiz benden ve çevremden Millet İttifakına oy çıkmaz ha bizi şimdi de cahillikle suçlarlar şimdiPeki çözümü ne asla göndermeyeceğiz dediler ya.
Şimdi on milyon beş sene sonra on sene sonra ne kadar kim bilir çözümü ne?
Bugün Pakistan’da çekilen bir videoya denk geldim kanım dondu.
Her neyse çözümü ne söyler misiniz merak ettim sizce?
Niloyatospikk uzun hikaye,el altından yapılan görüşmelerden hiç haberin yok.Muhalefetin ise pkk ile işbirliği yaptığı işe koskoca bir palavra.Çünķü tek kozunuz bu..Daha bugün 23 yaşında bir kız Suriye'li bir mülteciyi red etti diye öldürüldü.Hic mi vicdan yok sizde ya?Ee pkk ile iş birliği yapana karşılık böyle olması gerekiyor demek ki mecliste dillerinden anlayacak parti lazım herkes o dilden konuşamaz ya o yüzden beni meclise soksalar ben ne anlarım pkk sempatizanının dilinden
Ben şahsen bazı şeyleri yaşayarak görmek istemem.Yaşayarak göreceğiz benden ve çevremden Millet İttifakına oy çıkmaz ha bizi şimdi de cahillikle suçlarlar şimdiokumuşluk düzeyin de seceresini tutturmayın bana şimdi