- 18 Şubat 2018
- 11.951
- 53.330
- 44
Onun Allah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun Allah...
Bugünden.
Doğru mu bu
Mitinge sadece Selena ve köyü gitmişHele Erdoğan Konya'ya gelsin de sen mitinge o zaman bak
Bir ayda 20 yil yaslanmis has abim. Dobarlan biragma kendini.Erkan Başkan i dinlemeye geldim.
Eki Görüntüle 3241734
Yalan haber malesef Konya da baya katılım oldu Konya akıllanmaz geçim sıkıntısı Suriyeliler diye söylemiyorlar ama oyum Tayyip’e diyorlar %70 alır Konya da
La hanginizinki doğru diyeceğim ama konya bu, bağnaz toplum. Bir taraftan da bakınca konya için az. İzmirdekiyle kıyaslarsak hiçbir şey.Doğru.
Konya'dan bildiriyorum.
Ne olursa olsun Konya da potansiyeli fazla.La hanginizinki doğru diyeceğim ama konya bu, bağnaz toplum. Bir taraftan da bakınca konya için az. İzmirdekiyle kıyaslarsak hiçbir şey.
Sinirden gülüyorumNe olursa olsun Konya da potansiyeli fazla.
Uzaktan bi akrabam vardı ömrümden alsın onun ömrüne katsın Allah demişti. Amin demiştim. Herkese amin dersek seçmenleri azalır. Böyle böyle tükenirler belki
İzmir ile kıyaslarsak hiçbir şey.La hanginizinki doğru diyeceğim ama konya bu, bağnaz toplum. Bir taraftan da bakınca konya için az. İzmirdekiyle kıyaslarsak hiçbir şey.
Bu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış. Bu yine seçilirse ne olur biliyor musun şeriat gelir
Pfddggshsgsh mış da miş.Bu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
Ne güzel yazmışsınız öpüyorum sizi demokrasiyi tam olarak anlayamıyorlar medeniyet ülkem insanına daha çokkkkkk uzak ablacım karşıt görüş olmalı Atatürk neden bir muhalif parti olsun diye uğraştı ah bir okusalar bir okusalar ama yok hep benden olsun karşı taraf olmasınNiye şikayet raporları gelmiyor diye çok düşünmeme gerek yok galiba, çok sesli olmak yerine tek sesli olmayı benimsemiş, siyasi görüşü farklı kişileri aralarında istemeyen, üslubu eleştirirken bile cumhur ittifakı seçmeni olsun millet ittifakı seçmeni olsun taraflı olmayı tercih eden bir toplum olunmuş.
Siyasi görüşünüzü yazın, siyasileri eleştirin dedik ama eleştirin derken hakaret edin demedik.
Yine basmayacaksınız ama şu kuralı buraya koyayım tekrar.
- Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Yasalara göre suç kapsamına giren haller...
ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5816 Kabul Tarihi : 25/7/1951 Resmî Gazete : 31.07.1951/ 7872 Madde 1 - Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden...www.kadinlarkulubu.com