- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.257
- 60
Bir siz eksiktiniz zaten size ne oluyor yaw
Derdi cepleri boşalmasın yeterki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir siz eksiktiniz zaten size ne oluyor yaw
Bir kere iyi partiden kalem ve cep aynası hediye etmişlerdi aynam hala durur .Hiç bir şeylerini almadım bugüne kadar, Chp lilerden gelen olursa benimle vakit kaybetmeyin karşı komşuma gidin derim.
Togg gelirse istemem yan cebime yapabilirm ama oy yok maksat arabamiz olsun ahir ömrümüzde..Tahmin ediyorum dalga amaçlı yazdığınızı :)
Yani sonuçta bir partinin seçim kampanyasında dağıtılan şeyleri alınca oyunuzu ona vermek zorunda değilsiniz...Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...Çok severim bu atasözünüTogg gelirse istemem yan cebime yapabilirm ama oy yok maksat arabamiz olsun ahir ömrümüzde..
Dün kararsız secmen bugün partizan niloyacık "döndüm döndüm aynı yerdeyim sadece savunacak argümanım olmadıgından kararsız gibi göründüm" gercegini ben ilk kararsızim oy kullanmayacam mesajindan anlamıştım fazla donme niloya düser kalirsın bi yerlerdeBeni de görmüyor engelledi Niloya bacım, üstelik engelleme sebebi yazdıklarına kifayetsiz kalıp yapmam
İşim olmaz ama hediye dedikleri seyin karşıligini bekliyorlarsa da hediye degildir onun adı.. benim düsüncem olmasi gereken bana hediye getirceksen karsilik beklemeYani sonuçta bir partinin seçim kampanyasında dağıtılan şeyleri alınca oyunuzu ona vermek zorunda değilsiniz...Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...Çok severim bu atasözünü
Oyumuzu bölecek vatan hayını dermişimbizi rte taraftarı yapamayınca Sinan Oğan ya da İnce'ye oy verir miyiz diye deneme yapıyor
Soylu bu reklamdan rahatsız olmuş
Soylu, "Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum? Bir krem. Diyor ki 'Kız kıza yakın olmak kadar doğal' diyor. Tövbe estağfurullah. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız" dedi.
İzledim öyle demiyor zaten... Ülkenin İç işleri Bakanı nelerle uğraşıyor