Daha yeni başladık 2023 e hele az sabır2023 vaatlerinin hangisini gerçekleştirdi Akp söyler misin Selena bacım, bizde bilelim. Bilgilendir bizi
Çakal bu be, anlamadığından değil kasıtlı çarpıtıyor. Seçmen caydırma ve toplama çalışması yapıyor. Daha buraya yazmam diyen diğerleri gibi.Bedava evden kastın depremde evini, iş yerini kaybetmiş insanlara ev vermekse, tabi ki bedava olmalı. Her şeyini kaybetmiş insanlardan bir de ev parası mı alınsın istiyorsun.
Tabi canımAponun heykelini dikeceğiz diyene vermeyin de İmralıda görüşmelere doyamayanlara verin
CHP'ye oy verecek kadar fikrini ne değiştirdi acabaBen senin yaşlarında vermiştim. Toyluk mu diyelim, gençlik mi diyelimOlur öyle şeyler. Başörtüsü serbest olunca biz de kumaş pantolon giymekten kurtulduk ama tamam, nikahımıza alsak daha kolay kurtulurduk. El verdik kol kaptırdık.
Her gelene sıfırdan. Hele sabır. İki hafta kaldı.Eşofmanlı Şevket Hoca gibi hissetmeye başladım yine
Az daha sabır bekle seçimden sonra görŞuan iktidar partisi
Bir dünya şey vaadediyor ya, onları niye yapamamış şimdiye kadar diyorum selena
Ay Türkçe yazdım ama
Başörtülüleri perukla görmekten sıkılmıştım. Göz zevkim için bunlara oy verdim. Sonra ortalığı sarıklı şalvarlı adamlar bastı.CHP'ye oy verecek kadar fikrini ne değiştirdi acaba
Niye seçimden sonra?Az daha sabır bekle seçimden sonra gör
Bı git ya önceden oy verdiğini düşünmüyorum göz zevkiymisBaşörtülüleri perukla görmekten sıkılmıştım. Göz zevkim için bunlara oy verdim. Sonra ortalığı sarıklı şalvarlı adamlar bastı.
SürprizNiye seçimden sonra?
Çünkü 20 yıldır babamın oğlu yönetiyordu ilk kez akp gelcek başa hülooğğNiye seçimden sonra?
Ancak deprem vardı sel oldu inşaat ev le felan uğraşıyor sayın cumhurbaşkanımızNiye seçimden sonra?
Bı git ya önceden oy verdiğini düşünmüyorum göz zevkiymis
Bak sen nede çok şey biliyorsunSen bakmaya devam et bazı anketler taraf ci her ankete inanma aslı seçimde belli olur
2023 vaadlerinden bahsediyoruz canım uyuyo musun senÇünkü 20 yıldır babamın oğlu yönetiyordu ilk kez akp gelcek başa hülooğğ
6 Şubatta oldu deprem öncesinde sorun yok muydu ülkede? Enflasyon çok mu düşüktü? Dolar bir gece de mi 20 TL oldu? Kiralar düşükmüydü?Ancak deprem vardı sel oldu inşaat ev le felan uğraşıyor sayın cumhurbaşkanımız