Aynen halk TV izlemeye devam edin deprem olduğunda halk TV de siyaset meydanına dönüşmüştüBir şey beklediğim yok tv lerde gösterilenle gerçeklerle başka ona dikkat çektim Selena bacım
Ben rahatım canım niye zoruma gitsinBelli etmem zoruna gitmesin selena
Zannetmiyorum bir Kürt olarakBence seçimin yönünü önceden Ak Parti'ye oy vermiş Kürtler değiştirecek bu defa millet ittifakına verebilirler
İktidara gelmeden ancak vaat verebilir. İktidarda ki neden yapmıyor onu sorgula önceKeşke yapsa keşke yapsa ama lafla peynir gemisi yürümez icraat lazım
Aslan parçasıZannetmiyorum bir Kürt olarak
Yapamayacağı vaadi niye versin milleti niye kandirsinİktidara gelmeden ancak vaat verebilir. İktidarda ki neden yapmıyor onu sorgula önce
İnşallahBizim köy hep kurduz geçen seçimde köyde iki tane CHP'ye oy çıktı iki saadet partisi ne bir HDP ye yaani Kürtlerin çoğu AKP'yi destekliyor
Vanda anket yapılmış bugün 108 kişiden sadece 8 erdoğan demişBence seçimin yönünü önceden Ak Parti'ye oy vermiş Kürtler değiştirecek bu defa millet ittifakına verebilirler
O geçen seçimdi...İşler değişti, Akp onlara verdiği vaatleri yerine getirmedi. Şimdi Kürtlerin tek istediği demokrasi gelsin, tek adam gitsin.Bizim köy hep kurduz geçen seçimde köyde iki tane CHP'ye oy çıktı iki saadet partisi ne bir HDP ye yaani Kürtlerin çoğu AKP'yi destekliyor
Çoğundan fazlasını gerçekleştirdiİktidar olanları vadettiği onlarca şeyi şuana kadar niye yapmadığını, neden milleti işe aşa muhtaç bıraktığını sorgulamak çok zor olmamalı diye düşünüyorum.
Ben senin yaşlarında vermiştim. Toyluk mu diyelim, gençlik mi diyelimİşte senin oyunla değişen bişey yokmuş çok şükür ki senin oyunla kazanmamisiz
Şuan iktidar partisiÇoğundan fazlasını gerçekleştirdi
2023 vaatlerinin hangisini gerçekleştirdi Akp söyler misin Selena bacım, bizde bilelim. Bilgilendir biziYapamayacağı vaadi niye versin milleti niye kandirsin
Hayırlısı kimse babamızın oğlu değil ülkemize kim hayırlısı ise o gelsin Aponun heykelini dikeceğiz diyenlere birlik olanlara oy yok !Vanda anket yapılmış bugün 108 kişiden sadece 8 erdoğan demiş
Canım dogudakilerin çoğu evlat nöbetinde çocuklarıni bekliyorlardi kalkıp hdpye oy vermezlerO geçen seçimdi...İşler değişti, Akp onlara verdiği vaatleri yerine getirmedi. Şimdi Kürtlerin tek istediği demokrasi gelsin, tek adam gitsin.
Sen bakmaya devam et bazı anketler taraf ci her ankete inanma aslı seçimde belli olurVanda anket yapılmış bugün 108 kişiden sadece 8 erdoğan demiş
Aponun heykelini dikeceğiz diyene vermeyin de İmralıda görüşmelere doyamayanlara verinHayırlısı kimse babamızın oğlu değil ülkemize kim hayırlısı ise o gelsin Aponun heykelini dikeceğiz diyenlere birlik olanlara oy yok !