Hele Erdoğan Konya'ya gelsin de sen mitinge o zaman bakİzmir’den iş çıkmaz akp ye.
otobüsler Erzurum Elazığ tüm Türkiye’den gelmiş be selena.
Yarın İzmir’i izle gör miting nasıl oluyormuş İzmir’de
Sen gel inşallahSenin banın gelmiş gelmiş.. dün mune uyardı ya kazene denk gelesin seni insallahhh
Telaş yapma bebeğin kötü etkilenir, değişen çok şey olacak,göreceğiz , İstanbul ve Ankara dan sonra sıra Türkiye deKız ben İzmir'i CHP'li diye biliyorum vallahi İzmir böyleyse gene kazandık o zaman hiç telaşa girmiştim boş yere
Neyse Selena şimdi anlatamayacağim sana.Hande Fırat darbe gecesi kanala geçip açıklama yapan bir kadın neyden yargılansın hemde o hâliyle
Yok yok aranizdakiler hep chpliymis zaten önceden de vermişsiniz değişen bişey yokmuş AKP'li olup oyunuzu degistirseydiniz kötüydü de zaten önceden de vermişsiniz yenilmeye doyamadinizTelaş mı yaptın çen kaybediyorsunuz diye
Çok şükür hiç oy vermedim,vicdanım çok rahat SelenaYok yok aranizdakiler hep chpliymis zaten önceden de vermişsiniz değişen bişey yokmuş AKP'li olup oyunuzu degistirseydiniz kötüydü de zaten önceden de vermişsiniz yenilmeye doyamadiniz
İstanbul tövbe etmiş CHP'yi görünceTelaş yapma bebeğin kötü etkilenir, değişen çok şey olacak,göreceğiz , İstanbul ve Ankara dan sonra sıra Türkiye de
Ah selena üzümlü kekimYok yok aranizdakiler hep chpliymis zaten önceden de vermişsiniz değişen bişey yokmuş AKP'li olup oyunuzu degistirseydiniz kötüydü de zaten önceden de vermişsiniz yenilmeye doyamadiniz
İşte senin oyunla değişen bişey yokmuş çok şükür ki senin oyunla kazanmamisizÇok şükür hiç oy vermedim,vicdanım çok rahat Selena.
Yok üzümlü kek sevmem ben batmıyorum gayet memnunum senin zoruna çok gitmiş Erdoğan in kazanmasiAh selena üzümlü kekim
Maç yapmıyoruz ki kaybetmek olsun. Hep beraber batıyoruz aynı gemide. Keşke bu seviyeyi anlasan.
Ay üzümlü kek dedim sana.canın çekmiştir senin hamileydin. Git 2 dk çırpıver de bi kek ye bak şekerin yerine gelsin telaştan düşmüştür fln.
Bedava evden kastın depremde evini, iş yerini kaybetmiş insanlara ev vermekse, tabi ki bedava olmalı. Her şeyini kaybetmiş insanlardan bir de ev parası mı alınsın istiyorsun.Kız bedeva ev de veriyorlar anahtar teslimi yapıyorlar hayalin bir ev almaksa sana hemen CHP hayalini gerceklestirsin ne güzel bir düğmeye bas CHP iki dakika da dünyayi önüne seriyor maşallah sübhanallah
Asla...İçim çok rahatKızlar daha önce hiç akp ye oy verdiniz mi
Evet hemide nasııııılllllYok üzümlü kek sevmem ben batmıyorum gayet memnunum senin zoruna çok gitmiş Erdoğan in kazanmasi
Para İsteyen var biliyorsunBedava evden kastın depremde evini, iş yerini kaybetmiş insanlara ev vermekse, tabi ki bedava olmalı. Her şeyini kaybetmiş insanlardan bir de ev parası mı alınsın istiyorsun.
Bir şey beklediğim yok tv lerde gösterilenle gerçekler başka ona dikkat çektim Selena bacımİzmirliler hep CHP'li ne bekliyordunuz tıpkı gonyalilarin AKP'li olması gibi
Keşke yapsa keşke yapsa ama lafla peynir gemisi yürümez icraat lazımBedava evden kastın depremde evini, iş yerini kaybetmiş insanlara ev vermekse, tabi ki bedava olmalı. Her şeyini kaybetmiş insanlardan bir de ev parası mı alınsın istiyorsun.
Çok şükür sende vermemissinAsla...İçim çok rahat
Bari belli etme ya yazık neyse alış gene olmadı tühEvet hemide nasııııılllll
Belli etmem zoruna gitmesin selenaBari belli etme ya yazık neyse alış gene olmadı tüh