Atatürk u de öyle görüyorlarVala kimse babamızın oğlu değil diyoruzda erdoğan fanatizmi görülmemiş bişey bilmem neresinin kılından olunda allah peygamber gibi gören var
Cellâdına âşık olmuşsa bir millet,
İster ezan dinlet, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstahaktır ona her türlü zillet! ..
Apoya heykele gelince yaf inanmayın
Eğer çıkarlarına uyuyorsa o sizin milliyetçi bildikleriniz varya çıkar devlet televizyonunda mektubunu bile okurlar
EvetMillet ittifakına oy veren çoğu kişi sırf mevcut iktidar gitsin diye oy vermiyor mu? Kılıçdaroğlundan memnun musunuz?
Aklınızdan şüphe ediyorum
Bence burada dur. Tehlike çanları çalıyorAtatürk u de öyle görüyorlar
Yani atatürkü öyle görüyorlar diye ki kimseden kıl olmakgibi bir fantazi duymadımAtatürk u de öyle görüyorlar
Selena! Atatürk düşmanı olduğunu biliyorum. Ona rağmen sana yazıyorum, bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. Sabrımızı zorlama istersen!Atatürk u de öyle görüyorlar
Onur duydumAklınızdan şüphe ediyorum
Ben memnunumMillet ittifakına oy veren çoğu kişi sırf mevcut iktidar gitsin diye oy vermiyor mu? Kılıçdaroğlundan memnun musunuz?
Ban yiyecem valla hiç girmiyim burayaBence burada dur. Tehlike çanları çalıyor
Seçim doğru yapılırsa hayatta kazanamazlarSen bakmaya devam et bazı anketler taraf ci her ankete inanma aslı seçimde belli olur
Tabi ki de değil puta tapan gibi Erdoğan'ı da savunmasinlar ama işte var maalesefYani atatürkü öyle görüyorlar diye ki kimseden kıl olmakgibi bir fantazi duymadım
Erdoğanın böyle görülmesi normal mi yani
Vallahi annaanem de hacı çıkmamış diye en son Erdoğan'a kızıyordu inşallah AKP'ye verir oyunuSeçim doğru yapılırsa hayatta kazanamazlar
Teyzelerimiz dedelerimiz eskiyi bizden daha çok bildikleri içinde Erdoğan'a oy veriyorlar ve bu yüzden seviyorlardaKabul edelim Erdoğan Kılıçdaroğlu na göre çok daha etkili bir lider sevgisini abartan teyzelerimiz dayılarımız var tabi.
Yaf erdoğanı bir salın allah aşkına erdoğan hasta gitsin huzur içerisinde dinlensinKabul edelim Erdoğan Kılıçdaroğlu na göre çok daha etkili bir lider sevgisini abartan teyzelerimiz dayılarımız var tabi.
20 sene sen ne yaşadın yermi senedir ülke berbat mi şu an gelismemis bir ülke mi görüyorsun sen yermi senedir aç mısın dışarda mi kaliyosun
Canım sizin sabrinizdan değil de ban yiyecem diye susuyorumSelena! Atatürk düşmanı olduğunu biliyorum. Ona rağmen sana yazıyorum, bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. Sabrımızı zorlama istersen!
İstanbullular pişman diyorlar
Erdoğana tapmasınlar diyemiyorsun deiil miTabi ki de değil puta tapan gibi Erdoğan'ı da savunmasinlar ama işte var maalesef