- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
Yawww!Ancak deprem vardı sel oldu inşaat ev le felan uğraşıyor sayın cumhurbaşkanımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yawww!Ancak deprem vardı sel oldu inşaat ev le felan uğraşıyor sayın cumhurbaşkanımız
Sadet partisini savunanlar chpyle birleşince akp ye vereceklerini düşünüyorum o yüzden sadet partisinin oyları düşer yaniBak sen nede çok şey biliyorsun
Erzurum hariç akp hibir doğu ilinde garanti değil
Akp ye seçimi kazandıran kürtlerdi kaybettirende kürtler olacak
Bknz. İstanbul
Onun için çok stratejik konumdalar kusura bakma
Gözlem yapabilme yeteneğin iyi değil
Muhafazakar kürt oylarının çoğuda ali babacan davut oğlu saadet oartisinde toplandı
Ah canım aysun kayacı ablammmmYawww!
Uyumuyoruz, yaşlanıyoruz. Senin kadar vaktimiz yok.2023 vaadlerinden bahsediyoruz canım uyuyo musun sen
Bak CHP gelirse şimdi 100/100 zam varsa CHP gelince 100/150000 olur zamlar6 Şubatta oldu deprem öncesinde sorun yok muydu ülkede? Enflasyon çok mu düşüktü? Dolar bir gece de mi 20 TL oldu? Kiralar düşükmüydü?
Neden? Nedeni de açıkla da bilelimBak CHP gelirse şimdi 100/100 zam varsa CHP gelince 100/150000 olur zamlar
Tek bir kişinin konuşması üzerinden zihniyet bu demekte ne bileyim Erdoğana bir tarafının kılıyım diyen kadınla da sizin zihniyetiniz bir o zaman size göreMalesef zihniyet bu
Bu videoda yok ama devam videosunda amcamı gördüm "yaw ne Erdoğani yaw, kılıçdaroğlu yaw" diyor ajskslsşepdkdlşdşdşd
Eeee Allah rahmet eylesin o zaman sana ne diyimUyumuyoruz, yaşlanıyoruz. Senin kadar vaktimiz yok.
Sana mı sabır neye sabır anlaması karışıkAz daha sabır bekle seçimden sonra gör
İşte Erdoğan olmasın kim olursa olsun diye bakıyorlar taş olsa taşa verecekler kimsenin Kılıçdaroğlu nu gerçek bir lider gibi gördüğünü düşünmüyorum sadece Erdoğan kazanmasin varMalesef zihniyet bu
Vala kimse babamızın oğlu değil diyoruzda erdoğan fanatizmi görülmemiş bişey bilmem neresinin kılından olunda allah peygamber gibi gören varHayırlısı kimse babamızın oğlu değil ülkemize kim hayırlısı ise o gelsin Aponun heykelini dikeceğiz diyenlere birlik olanlara oy yok !
Ben çok memnunum :)Millet ittifakına oy veren çoğu kişi sırf mevcut iktidar gitsin diye oy vermiyor mu? Kılıçdaroğlundan memnun musunuz?
20 sene sen ne yaşadın yermi senedir ülke berbat mi şu an gelismemis bir ülke mi görüyorsun sen yermi senedir aç mısın dışarda mi kaliyosunSana mı sabır neye sabır anlaması karışık
Ben şimdiye kadar niye olmadı diyorum sen az sabır diyorsun. 20 sene sabrettik bunlara. Seçimden sonra gerek kalmayacak inşallah sabretmemize
Bu videoda yok ama devam videosunda amcamı gördüm "yaw ne Erdoğani yaw, kılıçdaroğlu yaw" diyor ajskslsşepdkdlşdşdşd