Ona göre öyle kanun gibi görüyorlar biat etmeyi.Allah ne zaman resinize itaat edin demiş nerde yazıyor bu.. ite bak hele allahtan da korkmuyor allah adina yalan beyanda bulunurken.. allah haekettigini versin bunlara
Seçimde sandık görevlisi bulamıyorlarmış, kura usulü atama yapacaklar. Hiç istemiyorum aslında ama inşallah bana çıkar. En azından kendimi biliyorum. Bir sandık bir sandıktır.Anketler öyle demiyor, inşallah hile olmaz da herşey güzel olur, bizim elimizde, umarım herkes mantıklı karar verir
Senin taraf neresi kız? Benim de İngiltere’ye gitme planım var bilgim olsunDogru dedin ingiltere de bile adamlar kendilerine turk mahallesi kurmuslar cogunlugu orada yasiyor, resmen yeni turkiye kurmuslar
Allahtan ben diger tarafta yasiyorum burada hic turk yok
Gerçek midir bu, belki alkollü içecek değildir bardaktaki, bunu yapmamıştır diye düşünüyorum
Arşiv ne güzel şey...Erdoğan da yeri gelince içki içiyormuş demek ki
Ya sabır
Gerçek midir bu, belki alkollü içecek değildir bardaktaki, bunu yapmamıştır diye düşünüyorum
Bir açıklama yapılmıştı onunla ilgili cookk geçmiş yıllarda su imiş! Ama orada ne ödülü alıyor ki kutlama var?Gerçek midir bu, belki alkollü içecek değildir bardaktaki, bunu yapmamıştır diye düşünüyorum
Ne içtiği hiç umurumda değil kanımızı emdi ama onu biliyorum.Bir açıklama yapılmıştı onunla ilgili cookk geçmiş yıllarda su imiş! Ama orada ne ödülü alıyor ki kutlama var?
Ne dediler kimsenin hayatına karışmayacağız,al işte şampanya patlatmak bile hainlik bunlara.
Arşiv ne güzel şey...Erdoğan da yeri gelince içki içiyormuş demek ki
Su olması önemli değil kadehte ve tokusturuyor.. akpliler cevap verin ne kadehi ne ödülü bu..görmezden gelirler kesin...Bir açıklama yapılmıştı onunla ilgili cookk geçmiş yıllarda su imiş! Ama orada ne ödülü alıyor ki kutlama var?