Kıble sabit kaldı. Kadın yaşıyor mu, baksın birileriŞu astrolog açıklama yapacaktı bugun
Gören duyan var mı ?
ben göremedim
İmamoğlu na ayrı bir sempatim var eşini çok beğendiğim içinBir sonraki Cumhurbaşkanı da İmamoğlu diyerek görüyorum ve arttırıyorum
Eğer hile yapmazlarsa kemal kılıçdaroğlu kazanır diyorumsizce kim kazanir bu secim ben taraf tutup tutmama değilde yine akp kazanir bence diyorum
Mevcudun Kazanmasından çok korkuyorum. Bu defa olmasın ne olur. Benim hiçbir fikrim yok, bol bol duam var sadecesizce kim kazanir bu secim ben taraf tutup tutmama değilde yine akp kazanir bence diyorum
Sedat peker olmasaydı belki cumhurbaşkanımız olacaktıOmurga omurgaaaaa...
Ben ona da güvenmiyorum. Bu sistemle o başkan olmamalı, sistem değiştikten sonra neden olmasınİmamoğlu na ayrı bir sempatim var eşini çok beğendiğim için
Bence de. Keşke olmasa ama ülkenin durumu ortada. Ben ülkeme güvenmiyorum, cnm ülkem keşke beni şaşırtsa ama yapmaz, hiç yapmadısizce kim kazanir bu secim ben taraf tutup tutmama değilde yine akp kazanir bence diyorum
Bende ona hiç güvenemiyorum nedenseBen ona da güvenmiyorum. Bu sistemle o başkan olmamalı, sistem değiştikten sonra neden olmasın
Şimdi nette kadın o hesap benim değil vs demiş. Açıklama fln yok yineKıble sabit kaldı. Kadın yaşıyor mu, baksın birileri
Bence de eşi ayrı güzel kendi ayrı samimiİmamoğlu na ayrı bir sempatim var eşini çok beğendiğim için
O değil de Can Aydoğdu galiba,soyadından tam emin değilim.O Rte için seçimi kazansa bile 2024 yılında vefat edecek dediKıble sabit kaldı. Kadın yaşıyor mu, baksın birileri
Deme böyle yaBence de. Keşke olmasa ama ülkenin durumu ortada. Ben ülkeme güvenmiyorum, cnm ülkem keşke beni şaşırtsa ama yapmaz, hiç yapmadı
Allah muhafaza.Sedat peker olmasaydı belki cumhurbaşkanımız olacaktı
Teşekkür ederiz peker
Beyinde fıtık oluyor muydu hocam?
İnstagramı varmış sadece Twitter hesabım yok diye açıklama yapmışŞimdi nette kadın o hesap benim değil vs demiş. Açıklama fln yok yine
Ruhum çıldırıyor umutlu umutlu yazıyorum çiziyorum.Bence de. Keşke olmasa ama ülkenin durumu ortada. Ben ülkeme güvenmiyorum, cnm ülkem keşke beni şaşırtsa ama yapmaz, hiç yapmadı
E işine geldi mi fıtık diye bastonla geziyor işine geldi mi top sektiriyor artık fıtık beyinde mi belde mi bilememBeyinde fıtık oluyor muydu hocam?