- 30 Aralık 2009
- 4.229
- 16.250
Küçüğün de rızası var diyen biri ayrıştırıyor. Ve bu kişi adalet bakanı.Ne dediler kimsenin hayatına karışmayacağız,al işte şampanya patlatmak bile hainlik bunlara.
Her alnı secdeye değende tam müslüman demi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçüğün de rızası var diyen biri ayrıştırıyor. Ve bu kişi adalet bakanı.Ne dediler kimsenin hayatına karışmayacağız,al işte şampanya patlatmak bile hainlik bunlara.
Her alnı secdeye değende tam müslüman demi ..
Şaşırmıyorum artık söylenenlere.Küçüğün de rızası var diyen biri ayrıştırıyor. Ve bu kişi adalet bakanı.
Lütfen izleyin
Davam için papaz elbisesi bile giyerim demişti.Gerçek midir bu, belki alkollü içecek değildir bardaktaki, bunu yapmamıştır diye düşünüyorum
South.Senin taraf neresi kız? Benim de İngiltere’ye gitme planım var bilgim olsun
Erbakan'ı çok zeki bulup,siyonizm tehlikesini bas bas bağırmasını takdir etmişimdir hep.Bir kitabını okudum hakikaten donanımlı adammış.siyasi görüş olarak asla aynı çizgide olmasam bile,saygı duyduğum siyasetçilerden biridir.süleyman demirel,erbakan,,itü gibi bu ülkenin girilmesi en zor üniversitelerinden dereceyle mezun olmuş adamlar.
öngörüsü yüksek adammış,rahmetli.
şimdinin dindar geçinen kesimi neden erbakanın değil de,erdoğanın partisine oy verirler merak ederim,hep.nedir bu kadar,körü körüne bağlılık.
geçmişte kuyruklar vardı diyene şunu demek istiyorum.o zaman da fakir halk vardı.bizler fakirdik mesela.gecekonduda büyüdüm.ama fakirle zengin arasında bu kadar uçurum yoktu.fakir adam,devlet bana yardım etsin diye değil,bana iş imkanı sağlasın, çalışayım diye düşünürdü.
,
babam bir fabrikada işçiydi.mesai ye kalırdı,fazla para almak için.hiç kaymakamlıkdan,belediyeden yardım almadık.
şimdikiler bunu marifetmiş gibi görüyor.devletten ayrı para alıyor,belediyeden yardım.göğsünü gere gere söylüyor.bana göre ne kadar küçültücü ne kadar ayıp.
Aslında ikisi de kuyusunu kazmak için yanında.Bahceli için çok geçte,Sülo onun yerini almak için uğraşıyor.Bu bahceli ile soylu gercekten cok acayip, zamaninda tayyibe sovup simdi eteginde dolasiyorlar bu nasil bir donustur yahu
Helal olsunnn.
Ahmet Necdet Sezer in çocuğu falan var mıydı?
Bu ülke böyle bir cumhurbaşkanı da görmüştü değil mi?
Kasa da sıra bekleyen.
Aman allah korusun, bir de basimiza sulo cikmasin. Onla da ugrasmak zorunda kalmayalim. Bahceli zaten neden hala siyasette, adam cok yaslandi, yani git keyfini cikar kalan hayatinin. Kuyusunu kazmaya calisirken rtenin kuyusuna dustuler halbuki.Aslında ikisi de kuyusunu kazmak için yanında.Bahceli için çok geçte,Sülo onun yerini almak için uğraşıyor.
Sulo aşırı tehlikeli bir adam,Allah kurusun bizi bunlardan.Aslinda Erdoğan'ın onu çoktan gözden çıkardığı ama Sülo'nun bildigi çok şey olduğu için bir şey yapamadığı söyleniyor.Aman allah korusun, bir de basimiza sulo cikmasin. Onla da ugrasmak zorunda kalmayalim. Bahceli zaten neden hala siyasette, adam cok yaslandi, yani git keyfini cikar kalan hayatinin. Kuyusunu kazmaya calisirken rtenin kuyusuna dustuler halbuki.
Dogrudur, bunlarin hepsi cok zehirli. Suratlarina bakinca bile bir fitne fesat, hic mi nur olmaz suratlarinda. Bu millete yaptiklari kotulukler yuzlerinde yer edinmis artik, hepsi kendi iclerinde birbirinden beter.Sulo aşırı tehlikeli bir adam,Allah kurusun bizi bunlardan.Aslinda Erdoğan'ın onu çoktan gözden çıkardığı ama Sülo'nun bildigi çok şey olduğu için bir şey yapamadığı söyleniyor.
Süslü'nün amacı belli. Peker önünü kesti adamcağızınBu bahceli ile soylu gercekten cok acayip, zamaninda tayyibe sovup simdi eteginde dolasiyorlar bu nasil bir donustur yahu
Suslu’nun pardon soylunun Cumhurbaskani oldugunu dusunebiliyor musun? Allah muhafazaSüslü'nün amacı belli. Peker önünü kesti adamcağızın
Toprağı atsınlar ya üstümüzeSuslu’nun pardon soylunun Cumhurbaskani oldugunu dusunebiliyor musun? Allah muhafaza