Sınav sonuçları gelene kadar tüm hayaller tavan, en güzel zamanlar. Sonuç günü her şey biter. Bunlar güzel günlerimiz. Yıllardır umutlandığımız nadir günler. Ya herru ya merru.Ruhum çıldırıyor umutlu umutlu yazıyorum çiziyorum.
Ama bir yanım kaygılı ne yalan söyleyim.
Vay bee, batsın bu dünya
Kitabı alıp okumak şart oldu
E Cem Toker de benzetme amaçlı kullandı herhalde. Belirtse iyi olurdu tabiiBu video ironi amaçlı çekilmiş arkadaşlar, videodaki kadın da Hilal Nesin imiş.
Böyle tipleri tiye alarak çekmiş, dolayısıyla böyle tipler olduğu için bu video çekilmişE Cem Toker de benzetme amaçlı kullandı herhalde. Belirtse iyi olurdu tabii
Düzeltmesinin nedeni anlaşıldı. Bu teyze demişti, sonra benzerleri diye düzeltti. Ben anlamamıştım, şimdi oturduBöyle tipleri tiye alarak çekmiş, dolayısıyla böyle tipler olduğu için bu video çekilmişAh kanayan yaramız.
alir gibi geliyor bana akp az farklada olsa ana hayrlisiBu sefer kazanamayacak diyorum bakalım
Dedem beni ışınla buradan artık, aç portalı başka boyuta kaydır, göz görmekten bıkmış, dilim dönmekten, bense ölmekten...
O değil de adamların sesi gitti, kestane balı mı yeseler
Anketler öyle demiyor, inşallah hile olmaz da herşey güzel olur, bizim elimizde, umarım herkes mantıklı karar veriralir gibi geliyor bana akp az farklada olsa ana hayrlisi
Bence akp kaybeder İstanbul'u kaybettiği gibisizce kim kazanir bu secim ben taraf tutup tutmama değilde yine akp kazanir bence diyorum
Siz ne arzu ediyorsunuz anlamadım ben ne verelim size?alir gibi geliyor bana akp az farklada olsa ana hayrlisi
Fikrini beyan etmediğine göre belli oyu benceSiz ne arzu ediyorsunuz anlamadım ben ne verelim size?
Arada bir gelip ne olur diye yazıyorsunuz ve “çevreniz” ne düşünüyor,ne istiyor anladık.
Da siz ne istiyorsunuz mesela onu hiç anlamadım ben.
Düşünce demiyorum istek diyorum
Sagolsun kilicdaroglu konu sıkıntısı hiç yaşatmiyor onlara.
Zaten yapacakları şeyi bilip önceden söylüyor benceSagolsun kilicdaroglu konu sıkıntısı hiç yaşatmiyor onlara.