- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.161
- 60
Anaaaa laflara bak sen,elif ismi arap albafesininilk harfidir bunu nasıl bilmez çakma hanım hocada.Ay bir cemaat animi anlaticam durunbabam beni yatili cemaat kursuna vermisti 4 gun dayanabildim. Zaten ilk darbe tanisma aninda gelmisti, ismimi sordular Elif dedim, hoca hanim hoaaa olmaz biz sana oyle seslenemeyiz iste bir anlami yok, peygamber efendimiz ismi Elif olanlara Ayse diye seslenirdi bundan sonra senin adin Ayse dedi. Sonrasinda 4 gun sonra annem sove sove geri aldi beni, o yasimda agzimda yaralar çıkmıştı stresten sıkıntıdan. Cemaatler benim gözümde dinden sogutan olusumlar
Sadece harfmisAnaaaa laflara bak sen,elif ismi arap albafesininilk harfidir bunu nasıl bilmez çakma hanım hocada.
Bunlarda piyasada hoca diye geçiniyorlar işte.Sadece harfmisanlamsiz ve bos... gidemde aglayam biraz
İşte diyor ya o bir harf, harften isim olmaz ama ben inanmıyorum bir Arap’ın peygamber dönemi kızına Elif ismi koysun bu isim Türklerde var …Anaaaa laflara bak sen,elif ismi arap albafesininilk harfidir bunu nasıl bilmez çakma hanım hocada.
Kac kisiyi boyle soguttular dinden Allah bilir. Birde bunlarin öğrencilerini dusunun. Veba gibi yayildilarBunlarda piyasada hoca diye geçiniyorlar işte.
İlk0kuldayken 4-5 gün camiye gttim az bişi öğreneyim diye,baktım olmuyor çıktım sonra.Kac kisiyi boyle soguttular dinden Allah bilir. Birde bunlarin öğrencilerini dusunun. Veba gibi yayildilar
Yani ?Abla bu ülkede denetim yok yok yok yok yok yok her gelen bir şekilde kendi adamını kayırıyor ..
Saçma geldi nedense,çok kafam almaz bu konularıda,gereksiz görmüş demek ki.İşte diyor ya o bir harf, harften isim olmaz ama ben inanmıyorum bir Arap’ın peygamber dönemi kızına Elif ismi koysun bu isim Türklerde var …
Orayı sallamış gibi kendince koymuş ismi hadsiz ukala
Türkler ona anlam kattı … allh resulu kötü anılan isimleri sevmezdi … mesela Kezban yalancı demek …Saçma geldi nedense,çok kafam almaz bu konularıda,gereksiz görmüş demek ki.
Bu kadar mı algın var ??? Nerede parti ismi verdim ??? Niye bu ülke böyle ya ben bağımsız olamam mı ???Yani ?
O yüzden puripakparti yemeye devam mı etsin ?
Sende oturup okuduguna göre sorunlu gördüğün o üye kadar sorunlusun demektir.Buyur ??
Ya allh aşkına tüm dertlerini sevgili günlük … diye ikide bir kkya yazan kadın bana neler diyor amaaaannn tonraaaammmm
Yoooo her rakı masasında konuşuyoruz. Sizi davet etmedikleri için bilememis olabilirsiniz. Yerli malı,halis muhlis ülkemin rakisini vergilerle sunlarla bunlarla dörtyüz liraya alırken aynısı Kıbrıs'ta Gürcistan'da yarı fiyati. En basit zevk için bile ederinden kat kat fazla vergi ödüyoruz. Tabii ki bunu da konuşuyoruz .Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Çokta güzel brisim aslında,kezban ekol zaten ekşi sözlükciler onu kullanıyor burası için .Türkler ona anlam kattı … allh resulu kötü anılan isimleri sevmezdi … mesela Kezban yalancı demek …
Onun gibi sana da güldümSende oturup okuduguna göre sorunlu gördüğün o üye kadar sorunlusun demektir.
İlgini çekmiş ki okumussun çünkü
Nerede sorunlu yazdım ??? Kalkıp bana sürekli kk da gezip görüşünü belli etmemen den daha iyidir bu halin diyen kendisiydi… ben de cevabını verdim! Ayrıca sizi niye bu kadar ilgilendirdi?Sende oturup okuduguna göre sorunlu gördüğün o üye kadar sorunlusun demektir.
İlgini çekmiş ki okumussun çünkü
Veren yok mu ???
Parti sayesinde belediyelere kaç kişi alınıyor bu ülkede ?