Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Anaaaa laflara bak sen,elif ismi arap albafesininilk harfidir bunu nasıl bilmez çakma hanım hocada.

Anaaaa laflara bak sen,elif ismi arap albafesininilk harfidir bunu nasıl bilmez çakma hanım hocada.
İşte diyor ya o bir harf, harften isim olmaz ama ben inanmıyorum bir Arap’ın peygamber dönemi kızına Elif ismi koysun bu isim Türklerde var …

Orayı sallamış gibi kendince koymuş ismi hadsiz ukala

Buyur ??
Ya allh aşkına tüm dertlerini sevgili günlük … diye ikide bir kkya yazan kadın bana neler diyor amaaaannn tonraaaammmm
Sende oturup okuduguna göre sorunlu gördüğün o üye kadar sorunlusun demektir.
İlgini çekmiş ki okumussun çünkü

Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Yoooo her rakı masasında konuşuyoruz. Sizi davet etmedikleri için bilememis olabilirsiniz. Yerli malı,halis muhlis ülkemin rakisini vergilerle sunlarla bunlarla dörtyüz liraya alırken aynısı Kıbrıs'ta Gürcistan'da yarı fiyati. En basit zevk için bile ederinden kat kat fazla vergi ödüyoruz. Tabii ki bunu da konuşuyoruz .
Ne diyim, siz çocuğunuzu iki kere ustuste özel hastaneye götüremezken , sizi temsil edenlerin zevk-ü sefa içinde yasamasi nasıl agriniza gitmiyor anlamıyorum.
Şimdi şöyle bir baktım, gelinlik çağında kızınız varmış . Yarın kızınız evlenmek istese sadece kıytırık bir yatak odası takımının 30 bin liradan başladığını görmek, takmaya utanacaginiz incelikte bileziklerin tanesini 20 binden almak, beyaz esyanin tanesine 20 bin lira vermek falan hiç agriniza gitmeyecek mi? Ya da bunca sene siz süper Mario gibi herkesin düğününde altın takarken yakın akraba hariç kimsenin kızınıza altın takacak durumu olmamasına (nasıl taksinlar bir çeyrek 1850 lira) hiç bozulmayacak misiniz?
Gerçekten yani elinizi vicdanınıza koyup "ekonomi güzel, benim hakkım helal, ne yapıyorlarsa iyi yapıyorlar" diyebiliyor musunuz?

Şimdi bir araya gireyim ben burada ağzına geleni karşısındakine yazıp sonra kendisine laf edilince şikayet edecekseniz külahları değişiriz.
Durup dururken size hakaret ediliyorsa eyvallah boynumuz kıldan ince ama öncesinde yaz yaz yaz sonra aaa bu bana ne dedi dediniz mi inanın kendimi ilkokul öğrencisi gibi hissediyorum. O kadar da saf, iyi niyetli değiliz...

Mune

Sende oturup okuduguna göre sorunlu gördüğün o üye kadar sorunlusun demektir.
İlgini çekmiş ki okumussun çünkü
Nerede sorunlu yazdım ??? Kalkıp bana sürekli kk da gezip görüşünü belli etmemen den daha iyidir bu halin diyen kendisiydi… ben de cevabını verdim! Ayrıca sizi niye bu kadar ilgilendirdi?

Veren yok mu ???
Parti sayesinde belediyelere kaç kişi alınıyor bu ülkede ?

bunu şimdi gördüm bir örnek verip kendi tezimi desteklemek istiyorum:))

ekrem imamoğlu belediye başkanı seçildiğinde liyakat gözeterek bu yazdığın olmasın diye akp li birini şimdi hatırlamıyorun tam olarak bir göreve genel müdür atamıştı. kendi parti tabanı ayağa kalktı o adam istifa etti falan.
nereye gelicem gerçek dinci siyasete girmez.
siyasette dürüstlük bizim ülkemize henüz çok uzak bir kavram.
fransadaydı yanlış hatırlamıyorsam kadın bir bakan markete sakız almaya giriyor yanlışlıkla şahsi kredi kartıyla değilde devletin verdiği kartla ödeme yapıyor. ortaya çıkınca utancından istifa etti kadın.
çok fırın ekmek yememiz lazım bizim daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…