Hak ediyorsak zaten cezamızı alıyoruz,bunu en iyi bilenlerdenim burada.Ceza ve uyarı sisteminin doğru çalıştığını düşünmeyenler yorum yazmasın hemen konuyu terk etsin.
Şikayet etme ve beğenmeme illaki olacak bibicim,dünden beri aldım bende.Neyse ki kimseyi ne şikayet ediyorum ne de beğenmedim veriyorum
Ben beğenmeme butonundan nefret ediyorum zaten sirf gıcıklik olsun diye seni kıştırtmak için gelip beğenmedime basan kadınlarla dolu burası sonra banlaniyoruz ama onlar rahatça bizi taciz edebiliyorŞikayet etme ve beğenmeme illaki olacak bibicim,dünden beri aldım bende.
Yoooo her rakı masasında konuşuyoruz. Sizi davet etmedikleri için bilememis olabilirsiniz. Yerli malı,halis muhlis ülkemin rakisini vergilerle sunlarla bunlarla dörtyüz liraya alırken aynısı Kıbrıs'ta Gürcistan'da yarı fiyati. En basit zevk için bile ederinden kat kat fazla vergi ödüyoruz. Tabii ki bunu da konuşuyoruz .
Ne diyim, siz çocuğunuzu iki kere ustuste özel hastaneye götüremezken , sizi temsil edenlerin zevk-ü sefa içinde yasamasi nasıl agriniza gitmiyor anlamıyorum.
Şimdi şöyle bir baktım, gelinlik çağında kızınız varmış . Yarın kızınız evlenmek istese sadece kıytırık bir yatak odası takımının 30 bin liradan başladığını görmek, takmaya utanacaginiz incelikte bileziklerin tanesini 20 binden almak, beyaz esyanin tanesine 20 bin lira vermek falan hiç agriniza gitmeyecek mi? Ya da bunca sene siz süper Mario gibi herkesin düğününde altın takarken yakın akraba hariç kimsenin kızınıza altın takacak durumu olmamasına (nasıl taksinlar bir çeyrek 1850 lira) hiç bozulmayacak misiniz?
Gerçekten yani elinizi vicdanınıza koyup "ekonomi güzel, benim hakkım helal, ne yapıyorlarsa iyi yapıyorlar" diyebiliyor musunuz?
Sen benim kızım olmalıydın benim kızımda 24 yaşında evlenmesini istiyorum ama o kariyer diyor evlenincede yaparsın diyorum yok .Bence güzel düşünüyorsun herkes memur olmak zorunda değil bukadar müdale olmaz çoçuğunuz bile olsa kendi kararını kendin ver aklı başında bir kız olduğun belli
Neden beğenmedin diyede sormam,hiç sormadım herhalde sorun etmem bunuda.Ben beğenmeme butonundan nefret ediyorum zaten sirf gıcıklik olsun diye seni kıştırtmak için gelip beğenmedime basan kadınlarla dolu burası sonra banlaniyoruz ama onlar rahatça bizi taciz edebiliyor
Kız kariyer diyor annede evlen diyor.ablanın zihniyeti bu. yazık kızına ya... neler çekiyor kızcağız kimbilir.
Ağzına sağlık, “siyaset bölümüne özel” kuralları hatırlatayım bende, karşılıklı polemik burası için serbest ama karşılıklı siyasi görüşümüzü tartışıyoruz adı altında hakaret, küfür, aşağılama yapılamaz, siyasilere eleştiri yapıyorum diyerek hakaret vb yazılamaz.Birinin sizi taciz ettiğini düşünüyorsanız ilk taciz mesajından sonra ona cevap verip te sonra ama ilk taşı o attı diye sakın savunma yapmayın.
ilk o alıntı yapsın sen ağzına geleni yaz ama ilk taşı o attı de kenara çekil.
Yok öyle bir ceza sistemi.
Vah ki ne vah neyseki kızı akıllıymışablanın zihniyeti bu. yazık kızına ya... neler çekiyor kızcağız kimbilir.
Kahraman olarak sizler varsınız ya yeter beybiHa ülke yanarken saçını tarayanlardansın yani, yada gemi batarken öylece oturup bekleyenlerden hmm peki... Yalnız sana kötü bi haberim var o geminin içinde sende varsın
Anlıyorum da ne yapabilirim o tarafa yarıyorsa? Sistemi ben mi kurdum? Oraya yaramasın diye öbür tarafa oy atmak mı mantıklı olan? Aman ne mantık ne mantıkCumhurcu muamelesi yapmadı kimse size.. kullanmadiginiz oylar o tarafın işine yarayacak dendi sadece.. anlamiyor musunuz işinize mi gelmiyor.. cumhurcu degilsiniz sözde ama onların işine yarayacak hamle yapark dolayli da olsa öyle görünüyorsunuz, tabi cumhurcu degilik demeye devam halâ tabi bizde yersek.. bu şey gibi oluyor tabaga kadar yiyip bitirip "ben aslinda bu yemegi hiç sevmem" demek gibi birşey oluyor
Çok hoş valla. Sizin körlüğünüzden, inadınızdan, bencilliğinizden bin kat hoş.Hoş mu bu yorumunuz?
Sanane milletin rakısından ickisinden esnafı düşunmek te suç olmuş, tekeller batsın mı kardeşim evine ekmek götürmesin mi adam.. o zaman vergisi yükseltilecegine yasaklansin madem.. ama yemez dimiNedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Ay aynen ya gelmiş lalalalololo çocuk gibi nasıl goründüğünü gorse bir kelime yazmaz da işteben karşılıklı görüşlerin paylaşılmasını anlıyorum. Ama gelip gidip anlamsız bir geyik ergence atarlar yapanları anlamıyorum. Tamam tarafsız kalmak siyasete katılmak istemiyorsun tamam. Git geyik topiğine. Bir fikri yok paylaşımı yok gelip gidip geyik yapıyor
Yani son 15 sayfaya bakarsak milletin tek misyonu, beni millet ittifakından uzaklaştırmak. Evet ne yaparsam yaparım kimseyi ilgilendirmez ama nedense ilgileniyorsunuz ki yazıyorsunuz. Ben kimseye yorum yapıp laf atmadım. Dünden beri sadece yazılanlara yorum yapıyorum. Peşimi bırakın artıkAy sanki milletin tek misyonu, tek isi gucu sizi ikna etmek. Allah akil vermis fikir vermis napiyosaniz yapin kime ne yani.
Susar misiniz artik. Alintilamayin beni rica ediyorum.Yani son 15 sayfaya bakarsak milletin tek misyonu, beni millet ittifakından uzaklaştırmak. Evet ne yaparsam yaparım kimseyi ilgilendirmez ama nedense ilgileniyorsunuz ki yazıyorsunuz. Ben kimseye yorum yapıp laf atmadım. Dünden beri sadece yazılanlara yorum yapıyorum. Peşimi bırakın artık
Yaşı ufak. Oy kullanmadım dediğine inanıyorum. Tahminimce yaşı tutmuyordu. Zaten siyasetten de anlamıyor. Yaşı tutmadığı için bilmiyor. Gelmiş burada can sıkıntısını gideriyorAy aynen ya gelmiş lalalalololo çocuk gibi nasıl goründüğünü gorse bir kelime yazmaz da işte
Ki bende herşeyle dalga geçer oyle yazarim ama ben bile öğkk dedimYaşı ufak. Oy kullanmadım dediğine inanıyorum. Tahminimce yaşı tutmuyordu. Zaten siyasetten de anlamıyor. Yaşı tutmadığı için bilmiyor. Gelmiş burada can sıkıntısını gideriyor