Çankaya Köşkü dururken neden sarayda yaşıyor diye hiç sorgulamayın sizNedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Kocasının eski sevgilisinin ya da nikahlamak istediği ikinci karısının falan adıdır, duymaya tahammül edemiyordur.Ay bir cemaat animi anlaticam durunbabam beni yatili cemaat kursuna vermisti 4 gun dayanabildim. Zaten ilk darbe tanisma aninda gelmisti, ismimi sordular Elif dedim, hoca hanim hoaaa olmaz biz sana oyle seslenemeyiz iste bir anlami yok, peygamber efendimiz ismi Elif olanlara Ayse diye seslenirdi bundan sonra senin adin Ayse dedi. Sonrasinda 4 gun sonra annem sove sove geri aldi beni, o yasimda agzimda yaralar çıkmıştı stresten sıkıntıdan. Cemaatler benim gözümde dinden sogutan olusumlar
Yazları da kendi parasıyla tatil yapmak yerine okluk sarayında tatil yapıyor.Çankaya Köşkü dururken neden sarayda yaşıyor diye hiç sorgulamayın siz
Birde bizde çok degil 1 2 ay önce bazı önemli ilaçlar sigorta kapsamından çıkarıldı.. yani açılımı paran yoksa öl.. o arkadaş bunu bir daha düşünsün geri dönsün benceBizde çalışmayana bırak yardımı sigorta için üstüne gss primi alıyorlar.
Çalışanlar sizin yendiğiniz kıymayı yiyemiyor.
Ben de hiç sevmiyorum. Görmezden gelip, muhatap olmamak en iyisiBen beğenmeme butonundan nefret ediyorum zaten sirf gıcıklik olsun diye seni kıştırtmak için gelip beğenmedime basan kadınlarla dolu burası sonra banlaniyoruz ama onlar rahatça bizi taciz edebiliyor
Ben beğenmeme butonundan nefret ediyorum zaten sirf gıcıklik olsun diye seni kıştırtmak için gelip beğenmedime basan kadınlarla dolu burası sonra banlaniyoruz ama onlar rahatça bizi taciz edebiliyor
Şu mesajı nasıl şikayet etmem şimdi,aleni hakaret var bunda.Anlıyorum da ne yapabilirim o tarafa yarıyorsa? Sistemi ben mi kurdum? Oraya yaramasın diye öbür tarafa oy atmak mı mantıklı olan? Aman ne mantık ne mantıkNe yersen ye canım, o senin midenin kapasitesiyle alakalı. Cumhurcu olup gizlediğimi düşünenler, hepiniz şizofrensiniz yada kendinizi bir halt sanıyorsunuz. Desteklesem neden söylemekten çekinicem? Kimsiniz ki sizler? Benim için bir hiç. Hepinizin toplamı, gözümde zerre etmez. " kaça" deseler, "hiçe" sayarım.
Yaptın demi itiraf et hemenhep birine basmak istemişimdir
Tacizci düş yakamdanhep birine basmak istemişimdir
Şaşıran arkadaşım niye şaşırıyorsun çevrende hiç masum olup da fetocu diye damgalanan insanlar yokmu yok bankaya para yatırdı yok sendikaya üye oldu bilmem ne zaten yanan masum insanlara oldu asil fetoculer disarda gorevlerinde sen terör örgütünün olduğunu düşündüğün kurumu kapatmak zorundasın meşru gibi gösterip sonra da insanları ohal kapsamında tutuklayamazsin.Babam ogretmendi göreve ilk başladığında annem beni bırakır okulun yurt inşaatına giderdi gece gunduz calisirdi diye anlatırdı diğer öğretmenler ilk fırsatta bahçeye çıkarırken benim babam ders anlatırdı nerden biliyorsun dersen benim de öğretmenimdi arkadaşı bankaya para yatıralımmi ne demiş bu da evde çalınır diye didinerek biriktirdiği 5 milyarı tutmuş yatırmış ilk açığa alındı sonra ihraç serseri bi öğrencisiyle karşılaşmış yolda o bile hocam size bunu nasıl yaptılar böyle bi adama neler yapıldı çok şükür icerde degil diyorduk simdi de icerde dun görüşe gittim 11 yaşlarında bi kız çocuğu babasına sarila sarila agliyordu adam yeni girmiş neden girdiğini bile bilmiyormuş o minik kız çocuğuna bunlari yaşatmaya ne hakları vardi yada bize şu son 7 yılda yaşadıklarımızı bi biz bi de Allah biliyor k bakmayın uzun oldu ama ben o kadar doluyum ki...
Çok yakin bir arkadasimin abisi var su anda davası var ki çocuğun hiç alakası yokŞaşıran arkadaşım niye şaşırıyorsun çevrende hiç masum olup da fetocu diye damgalanan insanlar yokmu yok bankaya para yatırdı yok sendikaya üye oldu bilmem ne zaten yanan masum insanlara oldu asil fetoculer disarda gorevlerinde sen terör örgütünün olduğunu düşündüğün kurumu kapatmak zorundasın meşru gibi gösterip sonra da insanları ohal kapsamında tutuklayamazsin.
Çakma olmasa özel oda üzerinden cennet vaadine inanır mıOnlar çakma müslüman bana göre,biat etmeye ne gerek var doğruları kadar yanlışlarınıda görmek onlara acı veriyor.
Muhalefetin eline iktidarı ve yanlılarını çıldırtmak için bir koz geçmiş ben olsam bende açıklamam.Ya yazdığını okusana ya!!!
Seçime ne kalmış adayları yok 20 yoldur karşı taraf için neler deniyor ama yıpratıldı mi ??
Halk olarak az birqz düşün bu adamlar beden seçemiyor bir aday? Bir yerden haber mi gelecek yoksa adayları herhalukarda sorunlu tip olacağı için zaman kazanıyorlar ?? Çünkü hala seçmemiş olması daha vahim bu altısı nasıl ülke yönetecek hemde bu kadar sorunlu bir ülkeyi…
Cüneyt Özdemir’in altılı masa seçmenine seslendiği videoyu bir izleyin…
Ya bu fetö olaylarında illa birinin amcası, halası,teyzesi,dayısı,annesi babası,kendisi ya açığa alındı, ya hapse alındı. Akrabası olmada bike bir aile dostu,komşusu ama illa bir tanıdığınız fetöcü damgası yedi. Benim yakın,uzak akrabalırım bile görevlerinden alındı. Kimisi tekrar döndü ama hala dönemeyen kişilerde var. Ha nedir suçları,bankalarına para yatırmak, okullarına, dershanelerine gitmek,çocuklarını göndermek,dergilerine abonr olmak falan. Ama bunları yapmadan alınanlarda var.Babam ogretmendi göreve ilk başladığında annem beni bırakır okulun yurt inşaatına giderdi gece gunduz calisirdi diye anlatırdı diğer öğretmenler ilk fırsatta bahçeye çıkarırken benim babam ders anlatırdı nerden biliyorsun dersen benim de öğretmenimdi arkadaşı bankaya para yatıralımmi ne demiş bu da evde çalınır diye didinerek biriktirdiği 5 milyarı tutmuş yatırmış ilk açığa alındı sonra ihraç serseri bi öğrencisiyle karşılaşmış yolda o bile hocam size bunu nasıl yaptılar böyle bi adama neler yapıldı çok şükür icerde degil diyorduk simdi de icerde dun görüşe gittim 11 yaşlarında bi kız çocuğu babasına sarila sarila agliyordu adam yeni girmiş neden girdiğini bile bilmiyormuş o minik kız çocuğuna bunlari yaşatmaya ne hakları vardi yada bize şu son 7 yılda yaşadıklarımızı bi biz bi de Allah biliyor k bakmayın uzun oldu ama ben o kadar doluyum ki...
Evet edin lütfen. Dün ben de kendimi şikayet ettim. Mune'yi etiketledim. Yakamı başka türlü kurtaramıcam çünküŞu mesajı nasıl şikayet etmem şimdi,aleni hakaret var bunda.
Şizofren,bir halt,biz kimiz ki,bir hiç.
Mune ahretliğim şikayeti yapıyorum sadece,polemiğe girmek gbide düşüncem yok bu üyeyle.
Rakı masaları devlet hazinesinden mi kuruluyor? Sizin kitlenin seviyesi işte.Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Anlıyorum da ne yapabilirim o tarafa yarıyorsa? Sistemi ben mi kurdum? Oraya yaramasın diye öbür tarafa oy atmak mı mantıklı olan? Aman ne mantık ne mantıkNe yersen ye canım, o senin midenin kapasitesiyle alakalı. Cumhurcu olup gizlediğimi düşünenler, hepiniz şizofrensiniz yada kendinizi bir halt sanıyorsunuz. Desteklesem neden söylemekten çekinicem? Kimsiniz ki sizler? Benim için bir hiç. Hepinizin toplamı, gözümde zerre etmez. " kaça" deseler, "hiçe" sayarım.
en gergin olmadigim yerdir siyaset sakin bir sekilde konusamadigimiz icin sorunlari cozemedigimizi dusunuyorum ..Ağzına sağlık, “siyaset bölümüne özel” kuralları hatırlatayım bende, karşılıklı polemik burası için serbest ama karşılıklı siyasi görüşümüzü tartışıyoruz adı altında hakaret, küfür, aşağılama yapılamaz, siyasilere eleştiri yapıyorum diyerek hakaret vb yazılamaz.
Üyelerden birine veya hepsine kışkırtarak saydırıp saydırıp sonra cevabını alınca bana hakaret ediyorlar denirse de kışkırtan da hakaret eden de uyarısını alır.
Siyaset çok hararetli bir mecradır kabul ama tartışmanın bir adabı vardır.
Ne mutlu size o zamançok incindik fikri zikri olmayan birinin bizi hiçe saymasına.
üslubu bu kadar berbat tartışma adabı olmayan birinin gözünde hiç olmak sizin gibisiyle bir olmaktan evladır.