Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Kocasının eski sevgilisinin ya da nikahlamak istediği ikinci karısının falan adıdır, duymaya tahammül edemiyordur.
Bence ondan

Bizde çalışmayana bırak yardımı sigorta için üstüne gss primi alıyorlar.
Çalışanlar sizin yendiğiniz kıymayı yiyemiyor.
Birde bizde çok degil 1 2 ay önce bazı önemli ilaçlar sigorta kapsamından çıkarıldı.. yani açılımı paran yoksa öl.. o arkadaş bunu bir daha düşünsün geri dönsün bence

Ben beğenmeme butonundan nefret ediyorum zaten sirf gıcıklik olsun diye seni kıştırtmak için gelip beğenmedime basan kadınlarla dolu burası sonra banlaniyoruz ama onlar rahatça bizi taciz edebiliyor
hep birine basmak istemişimdir

Şu mesajı nasıl şikayet etmem şimdi,aleni hakaret var bunda.
Şizofren,bir halt,biz kimiz ki,bir hiç.

Mune ahretliğim şikayeti yapıyorum sadece,polemiğe girmek gbide düşüncem yok bu üyeyle.

Şaşıran arkadaşım niye şaşırıyorsun çevrende hiç masum olup da fetocu diye damgalanan insanlar yokmu yok bankaya para yatırdı yok sendikaya üye oldu bilmem ne zaten yanan masum insanlara oldu asil fetoculer disarda gorevlerinde sen terör örgütünün olduğunu düşündüğün kurumu kapatmak zorundasın meşru gibi gösterip sonra da insanları ohal kapsamında tutuklayamazsin.

Çok yakin bir arkadasimin abisi var su anda davası var ki çocuğun hiç alakası yok

Ben arada gelip şöyle mesajlar yazsam;

- bakkalda dahi para üstü olarak verilen bir adet Gripin 14 TL oldu biliyor musunuz?

Bu tür mesajalarim asla birilerinin kötülemek amacı ile değil durum tespiti için yapılmıştır.

Yine bu başlıkta bu global krizi fırsata çeviren marketleri de ifşa edeceğim.

Selçuk Tepeli'nin de dediği gibi patron sizsiniz.

Son düzenleme:
Muhalefetin eline iktidarı ve yanlılarını çıldırtmak için bir koz geçmiş ben olsam bende açıklamam. Muhalefet şunu biliyor ki seçmenleri a yada b kişisine değil değişime oy verecek. İktidarı savunanlar maalesef bir kişiye takılmış gidiyor, zamanında o partiyi kuranların 3Y ( Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar ) yi bitireceğiz vaadiyle geldiğini ve kuruculardan kimsenin kalmadığının farkında bile değiller.

Ya bu fetö olaylarında illa birinin amcası, halası,teyzesi,dayısı,annesi babası,kendisi ya açığa alındı, ya hapse alındı. Akrabası olmada bike bir aile dostu,komşusu ama illa bir tanıdığınız fetöcü damgası yedi. Benim yakın,uzak akrabalırım bile görevlerinden alındı. Kimisi tekrar döndü ama hala dönemeyen kişilerde var. Ha nedir suçları,bankalarına para yatırmak, okullarına, dershanelerine gitmek,çocuklarını göndermek,dergilerine abonr olmak falan. Ama bunları yapmadan alınanlarda var.

Şu mesajı nasıl şikayet etmem şimdi,aleni hakaret var bunda.
Şizofren,bir halt,biz kimiz ki,bir hiç.

Mune ahretliğim şikayeti yapıyorum sadece,polemiğe girmek gbide düşüncem yok bu üyeyle.
Evet edin lütfen. Dün ben de kendimi şikayet ettim. Mune'yi etiketledim. Yakamı başka türlü kurtaramıcam çünkü rica ederim polemiğe girmeyin, bi siz eksik kalın.

çok incindik fikri zikri olmayan birinin bizi hiçe saymasına.
üslubu bu kadar berbat tartışma adabı olmayan birinin gözünde hiç olmak sizin gibisiyle bir olmaktan evladır.

en gergin olmadigim yerdir siyaset sakin bir sekilde konusamadigimiz icin sorunlari cozemedigimizi dusunuyorum ..

çok incindik fikri zikri olmayan birinin bizi hiçe saymasına.
üslubu bu kadar berbat tartışma adabı olmayan birinin gözünde hiç olmak sizin gibisiyle bir olmaktan evladır.
Ne mutlu size o zaman oy kullanmamayı "fikirsizlik" adletmenizden belli oluyor kapasiteniz. Yani zaten bir olamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…