Sizin gibi insanların onu bunu terörist diye itham edecek, teröristle kol kolasınız diyecek yüzü mü var? Anayasa mahkemesi nedir hiç duydunuz mu? Ne iş yapar bildiniz mi?
Ayrıca evet, istemiyorum. Siyasal islam bataklığında boğulmak istemiyorum.
Burası İslam ülkesi değil, dinin seni ilgilendirir laik ülkelerde din bireyseldir demen, dinler benim için sadece mitolojidir ben inanmıyorum demen, bana ne sizin dininizin yorumundan yeri burası mı demen bile bu seviye için dinimize sövüyorlar yaygarası koparmak, mağduriyet yaratmak için yeterli.
Akşama kadar inanmayana kafir adı altında hakaret eden, LGBT bireylerine nefret suçu işleyenler yine bunlar, tebliğcilerle insanları iki içki içip keyiflenecekken taciz edenler, hayat tarzlarına karışanlar, insanların yatak odalarına kadar burunlarını sokanlar ve bunu Müslüman kardeşini uyarmak zorunda diye dayatanlar da bunlar. Ülke bunlarla dolu.
Site de bunlarla dolu. Kendi profilinde paylaştığın Ömer Hayyam rubaisine dâhi anında üşüşüyorlar.
Kendilerini dayatmaları dinimizce böyle adı altında o kadar normal geliyor ki, bu eylemlerini ve tacizlerini eleştirirken bile sen dinimize sövemezsin din düşmanı oluyor. Hoağğğğ cehapeeee zihniyettiiiiiiiii diye de devam eder, sonrası mehter kapanış.