Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Kediler girmiş trafoya kardeşim ama ben inanıyorum o kedilere hakettigi ceza verilecek.. ülkeyi de onlar getirdi bu hale zaten.. Hatırladınız degil mi o vatan haini kedyy leri

Sen 3 kilo et mi alabiliyorsun bir de aylık.. bence artık sus... burada kurban da bile bir komşusu getirirse anca görüyo..

Ohooo siz artık astarını ister olmuşsunuz. Çalışmadan nasıl kral gibi geçineceksiniz? Böyle hayal mi olur? Bedavacılığa bak.
Türkiye’de çalışsak da beeelki geçinebiliyoruz biz. O da kral gibi falan değil. Sıradan en temelden geçinmek işte.

Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
Ev kiralari 500 600 eurodan assa degil
Türkiyede asgari ücretle bir ev kirası bile ödenmiyor bunu biliyor musunuz?

Bizde çalışmayana bırak yardımı sigorta için üstüne gss primi alıyorlar.
Çalışanlar sizin yendiğiniz kıymayı yiyemiyor.

K Kazen abi geceyagmuru isimli üye beğenmedim butonunu saçma sapan kullanıp duruyor konuda söyle bir takıldım baştan aşağı son msjlarimi döşemis bu sence normal mi, hayırdır diyebiliyorsunuz?
Hayır bu neyin hırsı asansör faturası için bilgi sormuşlar ona ne diye beğenmedim atarsin
Sonra bu ülkeden hayir bekle, huzur bekle gelişme bekle

Anlatmak istediğimizi bir türlü anlamak istemiyorsunuz hanımefendi.siz orada euro kazanıyorsunuz dolar ve euro zaten değerli para birimleri..Türk lirası yerlerde bir de enflasyon yükseldikçe herşey de yükseliyor ya hani 10.000 tl maaşınızın olduğunu düşünün ve bunu elektrik su doğalgaz ve ya sobalı odun kömür internet giyim market kozmetik eh 2 çocuk olduğunu varsayarsak evin kirası e çocuklar okula gidiyor onların giyimi okulu harçlığı vs..8500 ile 1 ayı zor geçinen hatta geçinemeyen onca insan varken bana laga luga yapamazsınız..Türkiye’nin şartlarıyla Fransa İtalya Avrupa’yı kıyaslayamazsınız.

Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Bu ülkede çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden baba varken, saraya her ay milyonlarca para harcanması normal yani ?

Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Şehitlere “kelle “diyen,
Çiftçiye “ananı da al git” diyen,
Protestoya katılan kadınlara “sürtük” diyen,
40 çocuğun tecavüzüne “bir kereden bir şey olmaz “ diyen
Ülkenin sınırlarını kevgire çeviren ,
Memleketin her yerini parsel parsel satan,
Bazı kurumlarımızı ve topraklarımızı araplara peşkeş çeken
Bir hükümet normal midir ?
Vicdanınızla cevap verir misiniz ?

Tek başına mülteci sorunu bile yeter oy vermemeye. Hala mevcut düzeni devam ettirmek isteyenlere sorarım. Ülkemizde biz yabancı olduk. Topraklarımız para ile Suriyelilere Afganistanlılara vb satılıyor. Vatandaşlık veriliyor. Bu kesim tavşan gibi ürüyor. Yarın öbür gün Türkiye diye bir şey kalmayacak bu gidişle. Ülke elden gidiyor. Hala nasıl oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Onlar çakma müslüman bana göre,biat etmeye ne gerek var doğruları kadar yanlışlarınıda görmek onlara acı veriyor.

Rakı masasını kendi bütçesinden ödeyenle sarayların masraflarının bizim vergilerimizle ödenmesi bir mi?
Tek bir saray da değil. Bir sürü sarayın masrafıyla rakı masası dediğiniz şeyler yanında devede kulak.
Mesela gittiniz mi bilmem Marmaris sarayı için özel yol yapıldı. Asfalt yol. Giriş çıkışlar tek bir kişi ve davetlileri için yapıldı. Masrafını siz hayal edin. Pek çok sarayın masrafı bizim vergilerimizle ödeniyor.

Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
Ev kiralari 500 600 eurodan assa degil
Oyyy işte bu çok yıkıcı oldu.Cennet Vatan Türkiye hepimize yeter,burada o kadar insaflı ve merhametli ev sahipleri var ki,bedavadan biraz fazlaya oturuyoruz bizler,enflasyon deseniz,hiç te öyle abartılacak kadar değil ama biz çok namkörüz işte,beğendiremiyoruz hiçbir şeyi ama sizin şimdi kurulu düzeniniz vardır tabi.

Bir de kendi maaşıyla geliriyle ister rakı ister ister manda yoğurdu kestane balı yer. Kendi parası istediğini yesin içsin bize ne. Ama sarayların masraflarını hepimiz kendimizden kısıp ödüyoruz. İkisi bir değil.

Onlar dinibütün biz reziliz konunun özeti bu işte,sevsinler onları çakma müslümanlar nede olsa.
O kadının lafı eskilerde kaldı,bunalarda ahlak ne ararsın ki,sorsan öyle değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…