Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
O kadar üstüme gelindi ki, yemin etmek zorunda hissettim kendimi. Ama bazi insanlar o kadar sabit fikirli ki, elimde mühürle oy kullanma kabinine girdiğim tüm zamanların videosunu izleseler, montaj derler sabahtan beri beklediğim yaklaşım.. bu tutumun için seni takdir ediyorum. Söylediklerin kıymetli. Muhakkak değerlendiricem. Belki ben de radikal kararlar verebilirim. Herkes için en iyisi olmasını diliyorum

Fransa dünyadaki asgari ücret sıralamasında ilk 25 ülke arasında 6. sırada yer alıyor. Fransa’da brüt asgari ücret Temmuz 2022 itibariyle 1.645 euro. 2012'de ülkede asgari ücret 1.425 euro seviyesindeydi. Bu 10 yıllık dönemde brüt asgari ücrette yıllık ortalama değişim yüzde 1,4 oldu.

Türkiye, dünyadaki asgari ücret sıralamasında ilk 25 ülke arasında 23. sırada yer alıyor. Türkiye’de brüt asgari ücret Temmuz 2022 itibariyle 374 euro oldu. 2012'de ülkede asgari ücret 412 euro seviyesindeydi. Bu 10 yıllık dönemde brüt asgari ücrette yıllık ortalama değişim eksi yüzde 1 oldu.

Kusura bakmayın ben yapım itibariyle sorgulayan biriyim merak edip araştırdım. Durum sizin dediğiniz gibi değilmiş

Asgari ucret bu kadar ama 2 senedir gelen zamlar
Biz zor geciniyoruz
Etrafimdaki turklerde oyle
Bende soylediginiz diger tuklerin nasil gecine bildigini merak ediyorum
Hayriniza ogrensenizde bizde faydalansak
Zor gecınmekten kastınız nedir? Mesela Türkiye de evınız var mı?orda bi aracınız var mı? Atlayıp o ülkeden bu ülkeye tatile gelebiliyor msunuz? Markete gıdınce etinizi sütünüzü peynirinizi rahatlıkla alabiliyor msunuz? Ya hu hepsine hayır desenız ne olur ki.devlet size cocuk bakımı ıcın 1000 euroya yakın para verıyor yahu.sırf bu mantıkla 3 4 cocuk yapıp yolunu bulanlar var. Keşke gelip burda calısıp burda yaşasanız da canım ülkemin ne hale getirildiğini yakından tecrübe etseniz. Yok öyle bi cebinizde euro bi cebinizde çevirttiğniz Türk liralarıyla ordan ülke ekonomisi hakkında beyanlarda bulunmak ohhh kafalar kafalarr

Beklenmek tedir diyo farkindamisiniz
En son 2 senedir yasadigimiz durumu anlatiyorum
Suan oyle bi zam felan olmadi

Bunu bana değil, bana yorum yapanlara yaz. Okumak istemiyorsanız yorum yapmayın. Şimdi sen de atladın ve sana da cevap verdim gördün mü? Madem en başından beri okuyorsun, sadece bana yazılanlara cevap verdiğimi de görmüş olmalısın. Göremediysen bu senin problemin. Yakamdan düşün de cevap vermek zorunda kalmiyim. Hak edene hak ettiğini yazıyorum. Dikkate alinicak adam akıllı yazan mı oldu? Anca geyik yapılır bu tiplerle. Cevap verme yazmiyim ok?

Beklenmek tedir diyo farkindamisiniz
En son 2 senedir yasadigimiz durumu anlatiyorum
Suan oyle bi zam felan olmadi
1 Mayıs 2022 tarihinde %2,65’lik bir artışla diyor sonuçta az da olsa olmuş..ayrıca polis memur öğretmen aşçı maaşları da Türkiye’ye göre yine çok iyi..öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki hiç artmamış gibi

Ay sanki milletin tek misyonu, tek isi gucu sizi ikna etmek. Allah akil vermis fikir vermis napiyosaniz yapin kime ne yani.

Ben turkiyede gecinmek kolay demedim
Artik avrupadada gecinmek zor diyorum
Ayrica turkiyede arabam yok
Evim var ama seneler once alinmis bi ev
Yani koronadan ve hersey bu kadar kotu degilken alinmis bi ev
Ucagada atlayip ulke ulke gezemiyoruz
2 3 senede 1 ay turkiye ye gidebiliyoruz
Belki inanmazsiniz ama kurbandan kalan etlerim ueni bitti
Ve herseferinde en fazla 3 kilo alip koyabiliyorum buzluga ve ayin ortasini bekliyorum alabilmek icin
Ben 2 cocugum var 170 euro aliyorum nerde 1000 euroo keskeee alsam

Anlamamakta israr ediyosunuz turkiyede kiriz yok demiyorum
2 senedir burada cok kotu diyorum
Gecinmek cok zorlasti
Gurbetde niye duruyosun diyosunuz
Bunuda anlqmiyosunuz
Burda dogup buyumus olarak yasarken okadar kolay degil
Sehir degistirmek bile kolay defilken

Ne işiniz var anam elin fransasında gelin ya cennet ülkemize
Gelin ama bir daha gitmeyin ne olur

Her seferinde 3 kilo alıp et kıyma koyabiliyorsunuz buzluğunuza vah vah ağlayacağım şimdi..hanımefendi şaka mısınız burada insanlar 1 kilo kıyma bile zor alıyorlar 3 kilo diyorsunuz ya..ne olursa olsun oranın şartlarıyla Türkiye’nin şartları halen bir değildir olamaz..gelin de pazar günleri pazarcılar giderken insanların yere atılan sebzeleri meyveleri nasıl topladıklarını görün..bunu anlatmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…