O kadar üstüme gelindi ki, yemin etmek zorunda hissettim kendimi. Ama bazi insanlar o kadar sabit fikirli ki, elimde mühürle oy kullanma kabinine girdiğim tüm zamanların videosunu izleseler, montaj derlerSeni tanımam etmem yemin etmenede gerek yok
oY vermedim diyorsan ben bu beyana inanırım
Fark olmadığına da ben inanmıyorum
Bakın ideoloji önemlidir
Her rejim ideolojisini öyle yada böyle hayata geçirmek için uğraşır
Bu rejim çok kötüydü "Geçmiş zaman kulanıyorum geçsin umarım"
Bu rejim aç ve yağmacı insanların çok olduğu bir topluluk
Değerleri kendi menfaatlerine çok iyi kullanıyorlar ve hiç tereddüt dahi etmiyorlar
Düşünün
O kadar vatan millet edebiyatı yapıyorlar birinin çocuğu askere dahi gitmemiştir
Ha bunlar denendi bu konuda
Hepimiz heralde aynı fikirdeyiz
En koyu taraftarları bile şunu diyor adamlar çalıyor ama çalışıyor
Benim derdim sistemin herkes için doğru çalışması baştada namuslu hesap verebilen birinin olması
6 lı masa bu anlamda iyi başa kim geçerse geçsin tek adam olamayacak
Siyaset zaten çok yüzlüdür
Her kesime hitap bunu gerektiriyor
Bence oy verecekseniz bir daha iyi analiz yapmalısınız
Siz rahat bir hayat yaşıyor olabilirsiniz ama sistemin ezdiklerini getirdikleri ahlak anlayışının ülkeye nekadar büyük zararlar verdiğini/verebileceğini düşünün
Zor gecınmekten kastınız nedir? Mesela Türkiye de evınız var mı?orda bi aracınız var mı? Atlayıp o ülkeden bu ülkeye tatile gelebiliyor msunuz? Markete gıdınce etinizi sütünüzü peynirinizi rahatlıkla alabiliyor msunuz? Ya hu hepsine hayır desenız ne olur ki.devlet size cocuk bakımı ıcın 1000 euroya yakın para verıyor yahu.sırf bu mantıkla 3 4 cocuk yapıp yolunu bulanlar var. Keşke gelip burda calısıp burda yaşasanız da canım ülkemin ne hale getirildiğini yakından tecrübe etseniz. Yok öyle bi cebinizde euro bi cebinizde çevirttiğniz Türk liralarıyla ordan ülke ekonomisi hakkında beyanlarda bulunmak ohhh kafalar kafalarrAsgari ucret bu kadar ama 2 senedir gelen zamlar
Biz zor geciniyoruz
Etrafimdaki turklerde oyle
Bende soylediginiz diger tuklerin nasil gecine bildigini merak ediyorum
Hayriniza ogrensenizde bizde faydalansak
Beklenmek tedir diyo farkindamisinizFransa’da aylık asgari ücret son olarak 1 Mayıs 2022 tarihinde %2,65’lik bir artışla brüt 1,645 €, net 1.302 € civarlarında seyretti. Fransa’da saatlik asgari ücret ise 10.85 € oldu. Yüksek enflasyon nedeniyle Fransa’da 2023 yılında 35 saat çalışma için ayda 1.645 €’dan 1.680 €’ya kadar çıkması beklenmektedir.
Fransa Asgari Ücret 2022 Yılında Ne Kadar, Kaç Euro?
Fransa’da seyreden yüksek enflasyon nedeniyle ekonomide zor bir dönemden geçilirken 10.85 € olan brüt saatlik asgari ücretin 11.10 € seviyelerine kadar çıkması bekleniyor. Tüm bunlarla birlikte hali hazırda 1.302 olan aylık asgari ücretin ise 35 saat çalışma süresi için ayda 1.645 €’dan 1.680 €’ya kadar çıkması hedefleniyor.
Fransa Asgari Ücret 2023 Yılında Ne Kadar, Kaç Euro?
Fransa 2023 yılı asgari ücret rakamı Ocak ayında belli olacaktır. Şu an için net bir tahmin bulunmamaktadır.
Fransa Öğretmen Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da öğretmen maaşları aylık ortalama 2.900 € ila 34.800 € arasında değişmektedir. Fransa’da öğretmenler yıllık ortalama en az 18.100 € en fazla ise 53.300 € kazanmaktadır.
Fransa İşçi Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da işçi maaşları yıllık ortalama 35.199 € civarındadır. İşçiler yılda ortalama 612 € kadar prim alırken bu ücretler işçilerin deneyimlerine göre değişiklik göstermektedir. Fransa’da 1 ila 3 yıl arasındaki deneyimli işçiler yıllık 26.197 € kazanırken 8 yılda fazla deneyime sahip bir işçi yılda 42.660 € kadar kazanmaktadır.
Fransa Polis Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da polis maaşları aylık ortalama 2.510 € ila 30.100 € arasında değişmektedir. Fransa’da polisler yıllık ortalama en az 13.900 € en fazla ise 47.900 € kazanmaktadır.
Fransa Sağlık Çalışanı Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da sağlık çalışanı maaşları aylık ortalama 9.710 € ila 116.000 € arasında değişmektedir. Fransa’da sağlık çalışanları yıllık ortalama en az 42.800 € en fazla ise 197.000 € kazanmaktadır.
Fransa Pilot Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da pilot maaşları aylık ortalama 6.690 € ila 80.300 € arasında değişmektedir. Fransa’da pilotlar yıllık ortalama en az 38.600 € en fazla ise 126.000 € kazanmaktadır.
Fransa Aşçı Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da aşçı maaşları aylık ortalama 2.120 € ila 25.400 € arasında değişmektedir. Fransa’da aşçılar yıllık ortalama en az 12.200 € en fazla ise 39.900 € kazanmaktadır.
Fransa Mühendis Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da mühendis maaşları aylık ortalama 3.640 € ila 43.700 € arasında değişmektedir. Fransa’da mühendisler yıllık ortalama en az 20.500 € en fazla ise 69.000 € kazanmaktadır.
Fransa Avukat Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da avukat maaşları aylık ortalama 7.890 € ila 94.700 € arasında değişmektedir. Fransa’da avukatlar yıllık ortalama en az 43.600 € en fazla ise 151.000 € kazanmaktadır.
Fransa Memur Maaşları Ne Kadar?
Fransa’da memur maaşları aylık ortalama 5.616 € ila 67.400 € arasında değişmektedir. Fransa’da memurlar yıllık ortalama en az 33.000 € en fazla ise 103.600 € kazanmaktadır.
Sizde de FRİK mi varAyrica yazilan enflasyondan daha yuksek rakamlar
Hissedilen en az 3 kati
Bunu bana değil, bana yorum yapanlara yaz. Okumak istemiyorsanız yorum yapmayın. Şimdi sen de atladın ve sana da cevap verdim gördün mü? Madem en başından beri okuyorsun, sadece bana yazılanlara cevap verdiğimi de görmüş olmalısın. Göremediysen bu senin problemin. Yakamdan düşün de cevap vermek zorunda kalmiyim. Hak edene hak ettiğini yazıyorum. Dikkate alinicak adam akıllı yazan mı oldu? Anca geyik yapılır bu tiplerle. Cevap verme yazmiyim ok?Arkadaşım bas cumhura geç, ya da oy vermek istemiyor musun ? Git köyüne Haziran'da,verme kimseye oy moy. Herkes kendince fikrini yazıyor,biz de değerli zamanımizi verip takip ediyoruz. Son 15 sayfadir senin geyiğin okumak zorunda mıyız?
Tamam söyledin fikrini, katilmadigin bir arkadas varsa da alintilayip cümlelerini toparlayıp yaz ,eleştir yani. Geyik topigi gibi uzattikca uzatmaya gerek yok ki.
Son beş sayfadır neyse diyorum ama uzadıkça uzuyor. Geyikten kibliyorum valla,inşallah dikkate alırlar da gerçek tartışmalar okuruz
Bazı şeyleri o kadar bilmiyorsunuz kiRahatca yorum yapma hakkını sana şeriat vermez işte bebisim, kendine gel ya da şeri hükümlere göre yaşa bari, savunuyon madem .
1 Mayıs 2022 tarihinde %2,65’lik bir artışla diyor sonuçta az da olsa olmuş..ayrıca polis memur öğretmen aşçı maaşları da Türkiye’ye göre yine çok iyi..öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki hiç artmamış gibiBeklenmek tedir diyo farkindamisiniz
En son 2 senedir yasadigimiz durumu anlatiyorum
Suan oyle bi zam felan olmadi
Ay sanki milletin tek misyonu, tek isi gucu sizi ikna etmek. Allah akil vermis fikir vermis napiyosaniz yapin kime ne yani.Bunu bana değil, bana yorum yapanlara yaz. Okumak istemiyorsanız yorum yapmayın. Şimdi sen de atladın ve sana da cevap verdim gördün mü? Madem en başından beri okuyorsun, sadece bana yazılanlara cevap verdiğimi de görmüş olmalısın. Göremediysen bu senin problemin. Yakamdan düşün de cevap vermek zorunda kalmiyim. Hak edene hak ettiğini yazıyorum. Dikkate alinicak adam akıllı yazan mı oldu? Anca geyik yapılır bu tiplerle. Cevap verme yazmiyim ok?
Ben turkiyede gecinmek kolay demedimZor gecınmekten kastınız nedir? Mesela Türkiye de evınız var mı?orda bi aracınız var mı? Atlayıp o ülkeden bu ülkeye tatile gelebiliyor msunuz? Markete gıdınce etinizi sütünüzü peynirinizi rahatlıkla alabiliyor msunuz? Ya hu hepsine hayır desenız ne olur ki.devlet size cocuk bakımı ıcın 1000 euroya yakın para verıyor yahu.sırf bu mantıkla 3 4 cocuk yapıp yolunu bulanlar var. Keşke gelip burda calısıp burda yaşasanız da canım ülkemin ne hale getirildiğini yakından tecrübe etseniz. Yok öyle bi cebinizde euro bi cebinizde çevirttiğniz Türk liralarıyla ordan ülke ekonomisi hakkında beyanlarda bulunmak ohhh kafalar kafalarr
Ne demek istiyosunuzSizde de FRİK mi var
Ne işiniz var anam elin fransasında gelin ya cennet ülkemizeBen turkiyede gecinmek kolay demedim
Artik avrupadada gecinmek zor diyorum
Ayrica turkiyede arabam yok
Evim var ama seneler once alinmis bi ev
Yani koronadan ve hersey bu kadar kotu degilken alinmis bi ev
Ucagada atlayip ulke ulke gezemiyoruz
2 3 senede 1 ay turkiye ye gidebiliyoruz
Belki inanmazsiniz ama kurbandan kalan etlerim ueni bitti
Ve herseferinde en fazla 3 kilo alip koyabiliyorum buzluga ve ayin ortasini bekliyorum alabilmek icin
Ben 2 cocugum var 170 euro aliyorum nerde 1000 euroo keskeee alsam
Anlamamakta israr ediyosunuz turkiyede kiriz yok demiyorum
2 senedir burada cok kotu diyorum
Gecinmek cok zorlasti
Gurbetde niye duruyosun diyosunuz
Bunuda anlqmiyosunuz
Burda dogup buyumus olarak yasarken okadar kolay degil
Sehir degistirmek bile kolay defilken
Turkiyede yuzde 55 artmis1 Mayıs 2022 tarihinde %2,65’lik bir artışla diyor sonuçta az da olsa olmuş..ayrıca polis memur öğretmen aşçı maaşları da Türkiye’ye göre yine çok iyi..öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki hiç artmamış gibi
Her seferinde 3 kilo alıp et kıyma koyabiliyorsunuz buzluğunuza vah vah ağlayacağım şimdi..hanımefendi şaka mısınız burada insanlar 1 kilo kıyma bile zor alıyorlar 3 kilo diyorsunuz ya..ne olursa olsun oranın şartlarıyla Türkiye’nin şartları halen bir değildir olamaz..gelin de pazar günleri pazarcılar giderken insanların yere atılan sebzeleri meyveleri nasıl topladıklarını görün..bunu anlatmaya çalışıyoruzBen turkiyede gecinmek kolay demedim
Artik avrupadada gecinmek zor diyorum
Ayrica turkiyede arabam yok
Evim var ama seneler once alinmis bi ev
Yani koronadan ve hersey bu kadar kotu degilken alinmis bi ev
Ucagada atlayip ulke ulke gezemiyoruz
2 3 senede 1 ay turkiye ye gidebiliyoruz
Belki inanmazsiniz ama kurbandan kalan etlerim ueni bitti
Ve herseferinde en fazla 3 kilo alip koyabiliyorum buzluga ve ayin ortasini bekliyorum alabilmek icin
Ben 2 cocugum var 170 euro aliyorum nerde 1000 euroo keskeee alsam
Anlamamakta israr ediyosunuz turkiyede kiriz yok demiyorum
2 senedir burada cok kotu diyorum
Gecinmek cok zorlasti
Gurbetde niye duruyosun diyosunuz
Bunuda anlqmiyosunuz
Burda dogup buyumus olarak yasarken okadar kolay degil
Sehir degistirmek bile kolay defilken
Arttığı gibi enflasyonda artıyor artsa nolcak..Turkiyede yuzde 55 artmis
Burdada artsa keske
Aradaki fark ne olcak peki
Biz de bir kurum var devlet kurumu adı TÜİK ( mesela ben TÜİK e göre 18 yaşındayımNe demek istiyosunuz
Enflasyondan haberiniz var mı ?Turkiyede yuzde 55 artmis
Burdada artsa keske
Aradaki fark ne olcak peki