Tüm inandığım degerler üzerine yemin ederim ki, bir kez bile oy vermedim. Insanlar buna inanamıyor. Ve ben inanamamalarına anlam veremiyorum. Hepsi cebini doldurmanın peşinde. Hem cepleri doluyor, hem de bütün faturalarını biz ödüyoruz. Hiçbirisi bana gerçekçi gelmiyor. Batıda farklı, doğuda farklı konuşuyorlar. Yılan gibi kıvrım kıvrımlar. Bu seçimlerde cumhur ittifakı da millet ittifakı da kazansa, değişen hiçbir şey olmayacak. Onlar insanları destekledikleri için bunu göremiyorlar. Bense genel bakıyorum. Körü körüne, ölene kadar bilmem kim demiyorum, diyemem. Iyi bir ailede doğdum. Ekonomik yada sosyal hiçbir zaman sıkıntım olmadı. Belki de o yüzden bu kadar geniş bakabiliyorumdur.
Seni tanımam etmem yemin etmenede gerek yok
oY vermedim diyorsan ben bu beyana inanırım
Fark olmadığına da ben inanmıyorum
Bakın ideoloji önemlidir
Her rejim ideolojisini öyle yada böyle hayata geçirmek için uğraşır
Bu rejim çok kötüydü "Geçmiş zaman kulanıyorum geçsin umarım"
Bu rejim aç ve yağmacı insanların çok olduğu bir topluluk
Değerleri kendi menfaatlerine çok iyi kullanıyorlar ve hiç tereddüt dahi etmiyorlar
Düşünün
O kadar vatan millet edebiyatı yapıyorlar birinin çocuğu askere dahi gitmemiştir
Ha bunlar denendi bu konuda
Hepimiz heralde aynı fikirdeyiz
En koyu taraftarları bile şunu diyor adamlar çalıyor ama çalışıyor
Benim derdim sistemin herkes için doğru çalışması baştada namuslu hesap verebilen birinin olması
6 lı masa bu anlamda iyi başa kim geçerse geçsin tek adam olamayacak
Siyaset zaten çok yüzlüdür
Her kesime hitap bunu gerektiriyor
Bence oy verecekseniz bir daha iyi analiz yapmalısınız
Siz rahat bir hayat yaşıyor olabilirsiniz ama sistemin ezdiklerini getirdikleri ahlak anlayışının ülkeye nekadar büyük zararlar verdiğini/verebileceğini düşünün