Hem gurbet kahri cek, hem sunlari yasa valla uzuldum ben size. Orda sunlari cekecegime kendi ulkemde ayin sonunu zar zor getiririm daha iyi.Turkiyede oturdugu yerden para kazanan cok kisi var bu nasil oluyo ozaman
Fransada nasil biyermis banada soyleyin bizde oyle yapalim
Zira bizim etraftaki turkler calismadan para kazanani gormedim
Hatta 2 kisiyle calisipta ayi zor getiren cok var
Bide dusunun disarda yemek yiyip gezip tozmakta yok
Ayda 1 2 kere en fazla disardan yeniyosa buyuk luks
Muhafazakarlık konusunda cumhurcular için de yorum yaptım. O niye yok bu alıntılarda? Sana hadi ordan! Hadsiz. Sen kimsin , kendini ne sanıyorsun da kendimi öyleyken böyle göstericem? Insanı zorla bir tarafa itersiniz siz. Zaten aklınız olsa, ( senin kafanda olanları genelliyorum, tüm milletçiler değil) cumhuru yenmek için, cekimserlerin ve akp.li yada mhp.li insanların oyuna muhtaç oldugunuzun farkina varip, insanlara ılımlı yaklasip, kendi safiniza cekersiniz. Ama nerde o kapasite? Hakaret ettim. Hadi şikayet et.Bunlar sizin yazdiginiz mesajlar. Tarafsiz oldugunu soyleyen birine gore fazlaca tarafli yorumlar bunlar. İnsanlari "milletciler" diye etiketleyip agziniza geleni soylediniz. Sonra da ama ben tarafsizim. Hadi ordan. Oksijensiz bolgede yasiyorlar demeniz bile hakaret ve nefret dolu. Yine soyluyorum insanlari aptal yerine koymaya calisirken, kendinizi baz almayin.
Bakın bunu eleştirmek adına vs yazmadım. Gercekten ailede 1 kişi dahı calsımıyor ve ev aldılar bu sene türk parası cok deger kaybedince. Onun haricinde orda ki yaşamlarını bilmiyorum ama bana bile bi markanın orijinal çantasını hediye getirdiler ben ki sadece bj komsuyum. Akrabalara cabasıdır. Yani nasıl oluyır bu.İlk fırsatta onlara da soracağım elbette.Turkiyede oturdugu yerden para kazanan cok kisi var bu nasil oluyo ozaman
Fransada nasil biyermis banada soyleyin bizde oyle yapalim
Zira bizim etraftaki turkler calismadan para kazanani gormedim
Hatta 2 kisiyle calisipta ayi zor getiren cok var
Bide dusunun disarda yemek yiyip gezip tozmakta yok
Ayda 1 2 kere en fazla disardan yeniyosa buyuk luks
Umrumda değil desemDostum bunu yazmamalıydın. Birazdan gizli cumhurcu ilan ediliceksin. Nedense gizlediğimizi düşünüyorlar. Sanki onların desteklediklerini desteklemeyince, otomatik olarak öbür tarafı desteklemiş oluyoruz. Oksijensiz bölgede yaşıyorlar galiba.
Nasıl istersenBen çoğalmak istiyorum mu dedim ya da illa şuna mı inanıyorum dedim de umrumda değil diyorsunuz.
Şu an memnun olmadığım birçok şey var ve değişir,düzelir diye umutla bakmak istiyorum.
Memnun olsam ben de derim aman tam kafama uyan genç bir kan gelirse bakarım diye.
Benim de kimin ne düşündüğü umurumda değil olsa sabahtan beri yazarım burda sadece okuyorum kendimle ilgili bir şey demek dışında.
İticilik kısmına gelirsek ise tüm tezatlığınız ile yazarken siz öyle geldiğiniz için dayanamayıp size yazdım zaten.
Ama sizinki en güzeli aslında hepimiz oturup en güzelini bekleyelim mis temiz.
Vallahi benim de umurumda degildi ama o kadar yazdilar ki, inadına cumhurcu olmama ramak kaldıUmrumda değil desem
Herkes istediğini düşünebilir
Yani bende merak ettim calismadan nasil oldugunu ve neBakın bunu eleştirmek adına vs yazmadım. Gercekten ailede 1 kişi dahı calsımıyor ve ev aldılar bu sene türk parası cok deger kaybedince. Onun haricinde orda ki yaşamlarını bilmiyorum ama bana bile bi markanın orijinal çantasını hediye getirdiler ben ki sadece bj komsuyum. Akrabalara cabasıdır. Yani nasıl oluyır bu.İlk fırsatta onlara da soracağım elbette.
Gurbet ellerde yorulmayın ya o zaman bu kadar, gelin Türkiye'ye. Niye gittiniz oralara bu kadar şikayetçisiniz madem? Fransa'da yaşayan arkadaşım var, sadece eşi çalışıyor ve gayet iyi yaşıyorlar. Hem Fransa'da hem Türkiye de en lüks otellerde krallar gibi tatil yapıyorlar. Sebebini öğrenebilir miyim?Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
Ev kiralari 500 600 eurodan assa degil
Ben kimim hemen aciklayayim. Vatanini, milletini seven, milli degerlerine sahip cikan, Cumhuriyetin getirdigi temel hak ve ozgurlukleri yasamak isteyen Turkiye Cumhuriyeti vatandasiyim. Siz kimsiniz? Tabii ki sikayet edecegim. Kimse kimsenin oyuna muhtac degil bu arada. Ben de tuzu kuru olarak tabir edebileceginiz birisiyim. Hatta ve hatta doviz yuksekligi isime gelir oyle soyleyeyim tek derdim milletimin hak ettigi standarta ulasmasi adil bir ulkede guven ve huzur icinde yasamasi. Bu arada az once bana akilsiz dediniz ya. Zeka seviyesi dusuk olan insanlar hakaret etmeden kendini ifade edemez. İyi geceler.Muhafazakarlık konusunda cumhurcular için de yorum yaptım. O niye yok bu alıntılarda? Sana hadi ordan! Hadsiz. Sen kimsin , kendini ne sanıyorsun da kendimi öyleyken böyle göstericem? Insanı zorla bir tarafa itersiniz siz. Zaten aklınız olsa, ( senin kafanda olanları genelliyorum, tüm milletçiler değil) cumhuru yenmek için, cekimserlerin ve akp.li yada mhp.li insanların oyuna muhtaç oldugunuzun farkina varip, insanlara ılımlı yaklasip, kendi safiniza cekersiniz. Ama nerde o kapasite? Hakaret ettim. Hadi şikayet et.
Peki orada asgari ücret ile geçinen insan şahısı nüfusun yüzde kaçı?Yani bende merak ettim calismadan nasil oldugunu ve ne
Devlet cocuk sayisina gore en fazla aylik 800 euro yardim yqpar
Ama buda kiranin yarisina gider
Diger kalanla nasil geciniyorlar nende merak ettim
31.709,17 Türk Lirası gayet iyiymiş bizde yeni 8 bin 506 TL olduPeki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
Seni tanımam etmem yemin etmenede gerek yokTüm inandığım degerler üzerine yemin ederim ki, bir kez bile oy vermedim. Insanlar buna inanamıyor. Ve ben inanamamalarına anlam veremiyorum. Hepsi cebini doldurmanın peşinde. Hem cepleri doluyor, hem de bütün faturalarını biz ödüyoruz. Hiçbirisi bana gerçekçi gelmiyor. Batıda farklı, doğuda farklı konuşuyorlar. Yılan gibi kıvrım kıvrımlar. Bu seçimlerde cumhur ittifakı da millet ittifakı da kazansa, değişen hiçbir şey olmayacak. Onlar insanları destekledikleri için bunu göremiyorlar. Bense genel bakıyorum. Körü körüne, ölene kadar bilmem kim demiyorum, diyemem. Iyi bir ailede doğdum. Ekonomik yada sosyal hiçbir zaman sıkıntım olmadı. Belki de o yüzden bu kadar geniş bakabiliyorumdur.
Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
E bak nasıl güzel cevabı verdıniz. Orada asgari ücret 1200 euro cocuk yardımı 800 euro. Yani coxugun bakımını bi nevi devlet üstlenmiş hatta ikinci cocukta kirayı da karsılarsınız tamamdır.Yani bende merak ettim calismadan nasil oldugunu ve ne
Devlet cocuk sayisina gore en fazla aylik 800 euro yardim yqpar
Ama buda kiranin yarisina gider
Diger kalanla nasil geciniyorlar nende merak ettim
Arkadaşım bas cumhura geç, ya da oy vermek istemiyor musun ? Git köyüne Haziran'da,verme kimseye oy moy. Herkes kendince fikrini yazıyor,biz de değerli zamanımizi verip takip ediyoruz. Son 15 sayfadir senin geyiğin okumak zorunda mıyız?Dostum bunu yazmamalıydın. Birazdan gizli cumhurcu ilan ediliceksin. Nedense gizlediğimizi düşünüyorlar. Sanki onların desteklediklerini desteklemeyince, otomatik olarak öbür tarafı desteklemiş oluyoruz. Oksijensiz bölgede yaşıyorlar galiba.
Asgari ucret bu kadar ama 2 senedir gelen zamlarE bak nasıl güzel cevabı verdıniz. Orada asgari ücret 1200 euro cocuk yardımı 800 euro. Yani coxugun bakımını bi nevi devlet üstlenmiş hatta ikinci cocukta kirayı da karsılarsınız tamamdır.
Burada işci maaşı 8 bin kiralar en kötüsü falan 4 bin cocuk parası zaten yok. Anladık mı farkı sevgili gurbetci kardesım. Ne güzel kendi tezini kendin çürüttün. Tebrikler
Kusura bakmayinds o yardimida herkeze vermiyorlarEki Görüntüle 3186321 şu da burda kalsın. Gelip gidip cagnım ülkemde hersey yolunda diyen gurbetçi kardeşlerimiz yormasın kendini.
Noldu begenmedinmiBacım, sen şaka mısın???
Benlik değil de, sen beğenmiyorsan çık gel ülkene.. burda herkes evinden çalışıyor senin dediğin gibiNoldu begenmedinmi
Ben oldugum durumu soyluyorum