- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.836
Zamanında bir çok kişi akp ye oy verdiMerhabaneye inandığınız zerre umurumda değil. Tarafsız olduguma inanmayan herkese yazıyorum bunu. Sadece size değil. Siz kimsiniz? Nesiniz? Neyinizden çekinip gizliycem? O kadar itici ki sabahtan beri yapılan yorumlar, oy vermeyeceğim halde, ankette cumhur ittifakını isaretledim. Bu şekilde olmaz. Yanlış yol izliyorsunuz. Bu şekilde çogalamazsınız. Cogalmak icin benim gibi çekimserlerin yada akp.li mhp.li insanların oyuna ihtiyacınız var. Insanları yargılayarak, benim başıma gelmedi ama aşağılayarak çoğalamazsınız, kazanamazsınız. Itici değil daha iyimser olun..
Ben çoğalmak istiyorum mu dedim ya da illa şuna mı inanıyorum dedim de umrumda değil diyorsunuz.Merhabaneye inandığınız zerre umurumda değil. Tarafsız olduguma inanmayan herkese yazıyorum bunu. Sadece size değil. Siz kimsiniz? Nesiniz? Neyinizden çekinip gizliycem? O kadar itici ki sabahtan beri yapılan yorumlar, oy vermeyeceğim halde, ankette cumhur ittifakını isaretledim. Bu şekilde olmaz. Yanlış yol izliyorsunuz. Bu şekilde çogalamazsınız. Cogalmak icin benim gibi çekimserlerin yada akp.li mhp.li insanların oyuna ihtiyacınız var. Insanları yargılayarak, benim başıma gelmedi ama aşağılayarak çoğalamazsınız, kazanamazsınız. Itici değil daha iyimser olun.
Arkadasim siz anlamiyor musunuz? Euroyu neden turk lirasina endeksliyorusunuz? Turk lirasi kazanip euro mu harciyorsun? Allah Allah. Feto dedigini de beraber yuruduk biz bu yollarda diye sarki soyleye soyleye icimize sokan babam mi? Kendileri elini etegini opuyodu.?
Dostum bunu yazmamalıydın. Birazdan gizli cumhurcu ilan ediliceksin. Nedense gizlediğimizi düşünüyorlar. Sanki onların desteklediklerini desteklemeyince, otomatik olarak öbür tarafı desteklemiş oluyoruz. Oksijensiz bölgede yaşıyorlar galiba.
kavga etmem için bir tarafı desteklemem gerek. Gerçekten "milletçiler" fazla saldırgan. Ama empati kuruyorum, hak veriyorum size. Bilmem kaç seçim desteklediğim parti başa gelemese, hatta düzeltiyorum; tek partili dönemden çok partili döneme gecildiği andan itibaren, tek bir kualisyona "bile" giremese, ben de gergin olurdum. Ama bunun sorumlusu ben değilim ki. Bu sorunu kendi içinizde çözün. Millet ve cumhur da ikiye bölünük zaten. Ya ona ya öbürüne oy atilmayacak mı? Gerçekten bunun komik olmayan bir espiri olduğunu düşünmek istiyorum
Bunlar sizin yazdiginiz mesajlar. Tarafsiz oldugunu soyleyen birine gore fazlaca tarafli yorumlar bunlar. İnsanlari "milletciler" diye etiketleyip agziniza geleni soylediniz. Sonra da ama ben tarafsizim. Hadi ordan. Oksijensiz bolgede yasiyorlar demeniz bile hakaret ve nefret dolu. Yine soyluyorum insanlari aptal yerine koymaya calisirken, kendinizi baz almayin.Evet akşener muhafazakar tabii. Ekremi kucaklayışından anlamadın mı
Kız teröristler zaten dışarda yaSiz bilmiyorsunuzdur belki bilin isterim eskiden öğretmen maaşıyla ev geçindirmek mümkün olmadığı için ögretmenler ek iş yaparlardı su anda bizim okulun otoparkı öğretmenlerin arabaları ile dolu gelen veliye yer kalmıyor. Konunuz maddiyatsa bugünlerde geçer biz çok krizler gördük merak etmeyin keşke biraz da 10 milyonlarca TL'ye sadece ideolojik algı oluşturmak için konserlere aktaran belediyeleri de dert edinseydiniz o paralarla vatandaşa hizmet götürülebilirdi doğrusu benim derdim HDP ile ittifak kuran millet ittifakı ve onların khk'ları bırakacak olmasıdır. Sizi bilmem ama ben bu teröristleri dışarı çıkaracaklara asla ve asla oy vermem hiçbir ekonomik değer benim bu gayrimilli ittifakı oy vermeme sebep olamaz
Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuzSiz nerede yaşıyorsunuz? Almanya ve Fransadaki enflasyon oranıyla Türkiye deki enflasyon oranı arasındaki farka baktınız mı hiç? Nasıl bir tutabilirsiniz? Arada a haber dışında bir kanal izlemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca o konserde kazanılan para Darüşşafakaya bağışlandı. Konserin hesabını yapacağınıza, sarayın günlük bilmem kaç milyon tl olan maliyetini konuşalım isterseniz.
Tüm inandığım degerler üzerine yemin ederim ki, bir kez bile oy vermedim. Insanlar buna inanamıyor. Ve ben inanamamalarına anlam veremiyorum. Hepsi cebini doldurmanın peşinde. Hem cepleri doluyor, hem de bütün faturalarını biz ödüyoruz. Hiçbirisi bana gerçekçi gelmiyor. Batıda farklı, doğuda farklı konuşuyorlar. Yılan gibi kıvrım kıvrımlar. Bu seçimlerde cumhur ittifakı da millet ittifakı da kazansa, değişen hiçbir şey olmayacak. Onlar insanları destekledikleri için bunu göremiyorlar. Bense genel bakıyorum. Körü körüne, ölene kadar bilmem kim demiyorum, diyemem. Iyi bir ailede doğdum. Ekonomik yada sosyal hiçbir zaman sıkıntım olmadı. Belki de o yüzden bu kadar geniş bakabiliyorumdur.Zamanında bir çok kişi akp ye oy verdi
Bende bunlardan biriyim
Ben hiçbir konuda inanmıyorum artık onlara
Peki sizi uzaklaştıran neydi
Sadece ekonomi mi
Bisey sorcam ya. Komsumuzun torunu Fransada yasıyor evde 1 kişi dahi calısmıyor ınanın bakın 1 kişi dahi calısmıyor ve Türkiye'de ev aldılar. Nasıl oldu bu? Bunu da bi acıklar mısnjz size zahmet?Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuv kiralari 500 600 eurodan assa degil
Rahatca yorum yapma hakkını sana şeriat vermez işte bebisim, kendine gel ya da şeri hükümlere göre yaşa bari, savunuyon madem .Eki Görüntüle 3186081 şeriatçı biri nasıl dindar değil şu tanıma göre komiksiniz.
@Mune banlayabilirsin hiç sorun değil. Bu platformda üstü kapalı dine dindara dinin emirlerine şaf edilmesi serbest açık açık dini bir yorum yapmak yasaksa engelle hiç sorun yok
Aynen fetöcü de terörist yanlısı da ülkeyi babasının malıymışcasına araplara satan da yer altı yer üstü kaynakları misler gibi satanlar da, ülkeyi yol gecen hanına cevirenler de muhalefet tabiki.3 Kasım 2002 den beri iktidarda olan bir partinin muhalefetteymiş gibi konuşması ve vaatler vermesi ve yine o partiyi savunanların ( ki elle tutulur bir savunmaları da yok ) sanki iktidarda karşıt görüşlü parti varmışta her şeyin sorumlusu onlarmış gibi davranması bir tek bana mı garip geliyor
Bilale anlatir gibi anlat bence, anlamıyorlarAynen fetöcü de terörist yanlısı da ülkeyi babasının malıymışcasına araplara satan da yer altı yer üstü kaynakları misler gibi satanlar da, ülkeyi yol gecen hanına cevirenler de muhalefet tabiki.
Madem sartlar bu kadar kotu neden gurbet kahri cekiyorsunuz yazik degil mi size? Dönün güzel vatanimiza, asgari ucretli bir ise girersiniz en kotu Fransa dan iyidir herhalde.Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
Ev kiralari 500 600 eurodan assa degil
İyidir tabi en azından bizde asgari ücrete zam yapılıyor yazık ben acıdım ya.Madem sartlar bu kadar kotu neden gurbet kahri cekiyorsunuz yazik degil mi size? Dönün güzel vatanimiza, asgari ucretli bir ise girersiniz en kotu Fransa dan iyidir herhalde.
Turkiyede oturdugu yerden para kazanan cok kisi var bu nasil oluyo ozamanBisey sorcam ya. Komsumuzun torunu Fransada yasıyor evde 1 kişi dahi calısmıyor ınanın bakın 1 kişi dahi calısmıyor ve Türkiye'de ev aldılar. Nasıl oldu bu? Bunu da bi acıklar mısnjz size zahmet?
Bacım, sen şaka mısın???Turkiyede oturdugu yerden para kazanan cok kisi var bu nasil oluyo ozaman
Fransada nasil biyermis banada soyleyin bizde oyle yapalim
Zira bizim etraftaki turkler calismadan para kazanani gormedim
Hatta 2 kisiyle calisipta ayi zor getiren cok var
Bide dusunun disarda yemek yiyip gezip tozmakta yok
Ayda 1 2 kere en fazla disardan yeniyosa buyuk luks