Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bu hükümet zamanında hoca efendi diye diye içimize soktu.
Sonra ne oldu kandırılmış yok böyle bir dünya.
Onların yüzünden zamanında atanamadik, hep onlar yerleşti. Kendi hırsı ugruna herşeyi sattı.
Sonra ne oldu darbe.. ben unutamıyorum o günleri.. unutmam da.

Daha neler neler var .... Cahil olmayalım, bilinçli toplum olalım.

Zamanında bir çok kişi akp ye oy verdi
Bende bunlardan biriyim
Ben hiçbir konuda inanmıyorum artık onlara
Peki sizi uzaklaştıran neydi
Sadece ekonomi mi

Suan bulunduğum yerde hükümet ezici bi cogunlukla belediye secimlerini almıstı. Hem il hem ilce bazında oran %90 diyeyim.Kadınların %99 u örtülü adamlar muhafazakar falan. Eşim askeri personel haliyle sosyal ağım genel olarak asker polis ve bilimum memurlardan olusuyor.Bu cok yüksek oranlı muhafazakar gecinen ilimizde ramazanda sokakta yemek yenmez dükkanlar kapalı akşam herkes terafide falan o kadar derin yaşıyorlar. Ama eşim asayişe baktıgı sıralar, yan komsum narkotik birim amiriydi duyduklarım yaşadıklarım akıl alır gıbı degıldı.Okullarda dönen cinsel olaylar, yaşanılan ensest ilişkiler, pedofıli, zoofili namazdan cıkıp ot cekmeye gidenler, ilcede alkol satışına izin vermeyip kuytu köşe her yerindibinde alkol almaları ot hap almaları,özellikle erkek cocuklarına tecavüz taciz. Yani anlatılacak gıbı degıl o kadar ve o kadar cok ki. Ve eminim burada yıne hükümet cok büyük farkla kazanacak. Muhafazakarlık da bu kadar işte. Adım başı cami ama içi pisliklerle dolu.

Ben çoğalmak istiyorum mu dedim ya da illa şuna mı inanıyorum dedim de umrumda değil diyorsunuz.
Şu an memnun olmadığım birçok şey var ve değişir,düzelir diye umutla bakmak istiyorum.
Memnun olsam ben de derim aman tam kafama uyan genç bir kan gelirse bakarım diye.
Benim de kimin ne düşündüğü umurumda değil olsa sabahtan beri yazarım burda sadece okuyorum kendimle ilgili bir şey demek dışında.
İticilik kısmına gelirsek ise tüm tezatlığınız ile yazarken siz öyle geldiğiniz için dayanamayıp size yazdım zaten.
Ama sizinki en güzeli aslında hepimiz oturup en güzelini bekleyelim mis temiz.

Oy Kullanırken Aklımda Olacaklar
1. Şehitlerimiz Şehit Anne ve babası Çocukları...
2. Tecavüze Uğrayan Ensar Vakfındaki Çocuklar ve Onlar gibi Acı veren olayları Yaşamış Çocuklar ve bebekler..
3. Öldürülen Kadınlar Çocuklar
4. Tecavüze Uğramış Hayvanlar Öldürülmüş katledilmiş Hayvanlar...
5. Evsiz , Aç Açıkta Kalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları...

Oy kullanmak Geleceğe Adım atmaktır...

Allah Oy kullanan herkese Vicdanı ile oy kullandırsın...

Sümeyye !
Sen misin şekerim ?

Evet akşener muhafazakar tabii. Ekremi kucaklayışından anlamadın mı
Bunlar sizin yazdiginiz mesajlar. Tarafsiz oldugunu soyleyen birine gore fazlaca tarafli yorumlar bunlar. İnsanlari "milletciler" diye etiketleyip agziniza geleni soylediniz. Sonra da ama ben tarafsizim. Hadi ordan. Oksijensiz bolgede yasiyorlar demeniz bile hakaret ve nefret dolu. Yine soyluyorum insanlari aptal yerine koymaya calisirken, kendinizi baz almayin.

Kız teröristler zaten dışarda ya anaaaa

Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
Ev kiralari 500 600 eurodan assa degil

Zamanında bir çok kişi akp ye oy verdi
Bende bunlardan biriyim
Ben hiçbir konuda inanmıyorum artık onlara
Peki sizi uzaklaştıran neydi
Sadece ekonomi mi
Tüm inandığım degerler üzerine yemin ederim ki, bir kez bile oy vermedim. Insanlar buna inanamıyor. Ve ben inanamamalarına anlam veremiyorum. Hepsi cebini doldurmanın peşinde. Hem cepleri doluyor, hem de bütün faturalarını biz ödüyoruz. Hiçbirisi bana gerçekçi gelmiyor. Batıda farklı, doğuda farklı konuşuyorlar. Yılan gibi kıvrım kıvrımlar. Bu seçimlerde cumhur ittifakı da millet ittifakı da kazansa, değişen hiçbir şey olmayacak. Onlar insanları destekledikleri için bunu göremiyorlar. Bense genel bakıyorum. Körü körüne, ölene kadar bilmem kim demiyorum, diyemem. Iyi bir ailede doğdum. Ekonomik yada sosyal hiçbir zaman sıkıntım olmadı. Belki de o yüzden bu kadar geniş bakabiliyorumdur.

3 Kasım 2002 den beri iktidarda olan bir partinin muhalefetteymiş gibi konuşması ve vaatler vermesi ve yine o partiyi savunanların ( ki elle tutulur bir savunmaları da yok ) sanki iktidarda karşıt görüşlü parti varmışta her şeyin sorumlusu onlarmış gibi davranması bir tek bana mı garip geliyor

Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuv kiralari 500 600 eurodan assa degil
Bisey sorcam ya. Komsumuzun torunu Fransada yasıyor evde 1 kişi dahi calısmıyor ınanın bakın 1 kişi dahi calısmıyor ve Türkiye'de ev aldılar. Nasıl oldu bu? Bunu da bi acıklar mısnjz size zahmet?

Rahatca yorum yapma hakkını sana şeriat vermez işte bebisim, kendine gel ya da şeri hükümlere göre yaşa bari, savunuyon madem .

Aynen fetöcü de terörist yanlısı da ülkeyi babasının malıymışcasına araplara satan da yer altı yer üstü kaynakları misler gibi satanlar da, ülkeyi yol gecen hanına cevirenler de muhalefet tabiki.

Aynen fetöcü de terörist yanlısı da ülkeyi babasının malıymışcasına araplara satan da yer altı yer üstü kaynakları misler gibi satanlar da, ülkeyi yol gecen hanına cevirenler de muhalefet tabiki.
Bilale anlatir gibi anlat bence, anlamıyorlar

Peki fransada asgari ucretin 1200 euro oldugunu ve en az 15 senedir hic bi sekilde yukseltmediklerini ve de herseye 3 kati zaam geldugini hiliyomusunuz
Ev kiralari 500 600 eurodan assa degil
Madem sartlar bu kadar kotu neden gurbet kahri cekiyorsunuz yazik degil mi size? Dönün güzel vatanimiza, asgari ucretli bir ise girersiniz en kotu Fransa dan iyidir herhalde.

Adım attığın yer Suriye, Arap.
Bunları da kendi çıkarları için aldı ülkeye, oy toplamak için.
Ne güzel bakiyor onlara, ödediğimiz vergilerle.

Bisey sorcam ya. Komsumuzun torunu Fransada yasıyor evde 1 kişi dahi calısmıyor ınanın bakın 1 kişi dahi calısmıyor ve Türkiye'de ev aldılar. Nasıl oldu bu? Bunu da bi acıklar mısnjz size zahmet?
Turkiyede oturdugu yerden para kazanan cok kisi var bu nasil oluyo ozaman
Fransada nasil biyermis banada soyleyin bizde oyle yapalim
Zira bizim etraftaki turkler calismadan para kazanani gormedim
Hatta 2 kisiyle calisipta ayi zor getiren cok var
Bide dusunun disarda yemek yiyip gezip tozmakta yok
Ayda 1 2 kere en fazla disardan yeniyosa buyuk luks

Bacım, sen şaka mısın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…