Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bence yanılıyorsun dindarın siyaseti şeriattir
Bunu amaçlar çoğu dindar
Öyle olmayanları vardır elbet lakin tarikatler cemaatler birçok dini vakıf şeriat ehlidir
Temelleride atılıyor

cıks yine aynı düşünüyorum.
şeriatçi biri benim gözümde gerçek dindar değildir.
tarikatler cemaatler bunların dinde yeri yok. totolarından uydurdukları bir oluşuma biat edenleri gerçek müslüman olarak tanımlamıyorum ben.

Şeriat nedir sizce

Hdpye meşru hakları veren meclise sokan, dağdaki örgüt mensuplarını indiricez deyip onlara belediyelerde iş veren sonra da o belediyeleri tarafından diyarbakırın tüm arka mahalleleri delik deşik edilen...El ele kol kola türküler söyleyen, şivan perver türkü söylerken AĞLAYAN (bkn. Emine Erdogan) Devletin ulusal kanalı TRT de, yerel seçim öncesi terör örgütü Liderinin aranılan kardeşinin mektubunu okudan AKP hükümetidir. Lütfen tırışkadan nameler okumayın.

Diyor ama siz duymak istediğinizi duyuyorsunuz.
Kim diyor hani? Onca olay çıktı şaibeli sınavlar,kadrolaşmalar,gemicikler,ayakkabı kutuları. Hangisi cezasını buldu kardeşim?
Şimdi bunları yapanlar var,bir de bunların yapılmasına göz yumanlar var. İçlerinden hangisi gerçekten hayatının her alanında inançlarını yaşayan bir örnek kişi?

Takibi senin düşüncen bu yöndeyse saygı duyarım ama senin aksine
Müslümanlık tarikatler şeriat doğru orantılıdır diyorum ben

şeriatçı biri nasıl dindar değil şu tanıma göre komiksiniz.
Mune banlayabilirsin hiç sorun değil. Bu platformda üstü kapalı dine dindara dinin emirlerine şaf edilmesi serbest açık açık dini bir yorum yapmak yasaksa engelle hiç sorun yok

Benim askerim, polisim herşeyden değerli. Biz evimizde uyuyorsak onlar ülkemizi koruduğu için. Bizim için canlarını veriyorlar.

2017 seçimde ki patlamaları, şehitleri de unutmayalım. Hırs uğruna o kadar çocuk öksuz,yetim kaldı ki. Hala icim acıyor, üzülüyorum. Amacım ne siyaset yapmak ne birşey. Herşey ortada.

Şeriatın ne olduğunu Afganistan’da görebilirsiniz hanımlar. İlkokula dahi gidemeyen. Yanında erkek olmadan sokağa çıkamayan o kadınlara bakabilirsiniz.
Daha bu hafta demedi mi Türkiye’de de bir din adamı babası kocası yanında olmayan kadın 90 km gidemez diye.
İşte laiklik ondan olmalı. Siz yine inancınızı yaşarken sizi zorla içeri tıkıp bir erkeğe muhtaç etmiyorlar. Siyaset dinden bu nedenle ayrı olmalıdır

Dinden bahseden yok fakat bahsedilen oluşum insanları dindan kisveyle kandırdığı için yazdım. Ayrıca benim dinim bir bütündür yaşamın siyaset de dahil her alanını kapsar

Siyasette dahil diyen sizsiniz.

Bir platformda acik acik dini degerleriniz hakkinda yorum yapabiliyorsaniz bu laiklik sayesindedir. Seriati savunuyor ve istiyorsaniz, kendi hayatinizdan baslayarak,once o telefonu elinizden birakiniz. Eylem ve soylem celisince komik gorunuyor.

Asker eşiyim. Kuzenlerim, eşimin kuzenleri asker. Ve asla Türk silahlı kuvvetlerinin şeref ve haysiyetiyle oynayan bu hükümete verecek oyum yok. Şehitlerin al kanından bahsedecek(onlardan kelle diye bahseden) son kişi dahi olamaz cumhur reisi.

okuduğunuzu anlayabilseydiniz dine dindarlara değil. islamı siyasete alet edenlere laf ettiğimi anlardınız.

Utanmadan anlatmış birde 90 km'den fazla gidemez diye.
Laikliğin ne kadar doğru olduğunu bu örneklerle daha net anlıyoruz,anlamayanlarada anlatmak kolay olmaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…