Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Benden değilsin olayı,onalrdan olsam yere göğe sığamam..
Abla ben bunu anlamıyorum benden değilsinizi mi var olayın ya. Bebek katledenler varken biz miyiz terörist. Vallahi aklımı kaçıracağım. Benim askerim bırak bebeği normaline -normali de nasıl oluyorsa- olması gerektiğinden fazla normal davranıyor da! Biz teröristiz. Hadi lan oradan

Bizim askerimiz kendisine kursun sıkan ve sıkışınca teslim olan teröriste bile o kadar kibar ve iyi davranıyor.

Bunlar da mı Shop yalan ?
Orijinali o değil ama bayrak da eğreti kaçmamış, hatta trolllük için bile yapılmamış, al bak elinize de yakıştı demiş yapan resmen; zaten bu bayraklarla kutlamalar eşliğinde el ele yürüyenlerin elindeki bayrak şop mu değil mi onu mu tartışacağız? Halk zaten canlı yayından boy boy izledi, kimse bu durumun doğruluğunu değiştirmediği için takılmaz bile. Evet, her şey gözümüze baka baka oldu, sonra da o kandırdı bu kandırdı(!) Koskoca devletin başısın çıkıyorsun o kandırdı hüğğğğ bu kandırdı böğğğğğğ.

Twitter da lesleri paylasip sehitlerimiz, askerimizi paylasip terörist yaziyorlar görmedinmi hic. Her aklima geldiginde sinir krizi geliyor

Ben vermedim valla, kendimle gurur duyuyorum bu bakımdan.
Ama en güldüğüm fetocularin akp tabanlı olmadığını iddia edenler. Ya kafam almıyor, nasıl nasıl nasıl nasıl?
Ben öğrenciyken AKP'ye basan herkesin çocuğu atasay'a FEM dersanesine giderdi. Çünkü oralarda karma siniflar yoktu.
Başka şehirde okul kazanan herkesin koluna girerdi abi ablalalr. O gün AKP'ye basan insanlar , muhafazakar kesim 'aman kızım akşam namazından sonra disarda olmasın, ne güzel burada ibadetini yapsın, TV de yokmus' diye çocuğunu abla abi evine verdi. 2009-13 benim öğrenciligim . Ayan beyan feto evleri reklami yapılırdı,hele ki küçük sehirlerde. Tam o dönemlerde mülakat diye bir şey getirdiler tüm fetoculeri devlete sokmak için. O zaman da bunu alkışlayan AKP'li kesimdi. Abla abi evinde olan insanlar tanıdıklari vasıtasıyla ilk seneden atandilar..benim eşim dostum da abla abi evinden hemen atandılar bir değil,beş değil,tonla kişi. Hatta hiç o taraklarda bezi olmayan arkadaşlar bile sırf atanmak için,çevre edinmek için abla abi evine geçerdi.
Bizim ogrenci evlerinde makarna yerken o evlerde ziyafetler maklubeler yapılırdı, davetler verilirdi. Giderdik biz de,hem arkadaş ortamı hem yemek icin. Klasik gözü yaşlı saçma sapan hikayeler anlatırlardı ,hocaefendilerinden o zamanlar da komik gelirdi , o yüzden 5te çağırdılarsa 7de giderdim ki sadece yemeğe&kizkiza muhabbete yetişeyim diye :)
Asla bir tane CHP'li, solcu aile çocuğu görmedim ki çocuğunu abla abi evine yollasın. İmkanı yok yani. O zamanlar onlar da derdi, devletin içinde paralel yapı kuruyorlar diye.ben daha sosyoloji ogrencisiydim,ben de derdim 'her yere kendi adamlarini alıyorlar,sonumuz iyi değil' diye.
Referandum zamanı (şu an çoğu khk ile ihraç edilmiş) bir sürü eş dost(!) ikna turlarına çıktı,Facebook'tan boy boy yazılar yazardı neden tek adam rejimine evet diyelim diye. Şimdi hepsi bin pişman ama,uzulemiyorum bile onlara
Her neyse, sonra bir anda, yanyana - Elele kolkola fotoları olan, hocaefendi(!) İçin gözyaşı döken parti feto düşmanı oldu. Olabilir, çıkarları denk düşmemiştir.
Ama bir toplantisina katılmayan,çocuğunu bir sene olsun o evlere vermeyen solcu kafasında insanlar 'fetocu terorist' ilan Edildi..hem de kim tarafından? Tüm çocukları fetonun abla evinde okumuş tayfa tarafindan
Ya bu nasıl olur?
Benim gerçekten aklım almıyor..kendimi 1984 distopyasinda gibi hissediyorum . Okuyanlar bilir o kitapta da atıyorum büyük biradar 'savasi a kazanacak' diyordu, savaş bitip b kazanınca 'buyuk biraderimiz haklı öngörüsünü bir kez daha kanıtladı, dediği gibi savaşı b kazandi' haberleri çıkıyordu. Aksini iddia edene kimse inanmıyordu .

Canımcım mantık belli zaten,amaçlarda belli onalr gibi olmamızı istiyorlar bu kadar açık ve net yani.
Benim içkime karışıyor sanane,giydiğim şorta karışıyorlar neymiş et görüyorlarmış,inadına değilmi giyiyorum şortumu çıkıyorum dışarıya.

Bir insanın hiç beğendiği kimsenin olmaması kusura bakmayın da bana bahane olarak geliyor artık. Evet herkes kötü o halde baştaki devam etsin’e geliyor olay.
Asla boyle bir dusuncem olmadı.Bastaki devam etsine getirmedim olayı. Bastaki neyse digerleride o dedim. Birbiriyle gercekten dusman degiller.Danışıklı dövüs yapiyorlar dedim. Evet ankaradaki baskani biliyorum.Ama secimlere cikmayacagini soyluyorlar. Neden istemiyorlar gelmesini bir dusunun. Cok yuksek ihtimal kazanacagini biliyorlar. O yuzden oyle insanlarn basa gelmesini istemiyorlar buna ugrasiyorlar.

Şimdi muhalefetin adayı erkenden açıklaması demek,hükümet yanlılarının o aday üzerine oynamaları demek.
İBBna dava açmış olmaları,adama ceza aldırmış olmaları da bunun göstergesi.
Bugün açıklansa Mansur başkan aday olacak diye,ona da dava açarlar.
Kendilerinden başka hiçbir şeye tahammülü olmayan insanlar tarafından yönetiliyoruz çünkü.

Baştaki neyse diğerleri de o dediğiniz zaman zaten otomatik olarak baştaki devam ediyor. Siz özel olarak bunu kastetmemiş olabilirsiniz. Değişim ancak yeni birileriyle başlar çünkü.

Zaten ilk yorumlarımda farkettiyseniz bambaska bunlarla alakasız vatani seven yeni insanlar diliyorum hep demistim.

Umarım dediginiz gibidir son dk mansur yavasin aday olacagini söylerler.

Gerçek mütedeyyin kesimin başından beri ak partiyle ters düştükleri konulardan bir fetö meselesidir. Bu arada fetönün şefaat hakkı verilirse Ecevite şefaat etmek istediğini de biliyorsundur umarım.

Zaten ilk yorumlarımda farkettiyseniz bambaska bunlarla alakasız vatani seven yeni insanlar diliyorum hep demistim.

Umarım dediginiz gibidir son dk mansur yavasin aday olacagini söylerler.
İnşallah
En önemlisi de parlementer sistemin devamlılığı.
Cumhurbaşkanının siyaset yapmaması
Eskisi gibi.

Gerçek mütedeyyin kesimin başından beri ak partiyle ters düştükleri konulardan bir fetö meselesidir. Bu arada fetönün şefaat hakkı verilirse Ecevite şefaat etmek istediğini de biliyorsundur umarım.
Mütedeyyin kesim beni ilgilendirmiyor, bunun gerçeği yalanı mi var? Din allahla kul arasinda. İbadet dediğinin beş şartı var. Bunları yapan gerçek mutedeyyindir.
Feto şefaat verilse en son 21 sene önce siyaset arenasinda olan, zaten 13 yıldır öte alemde olan adama mi şefaat edecekmiş?
Ne saçma , benim bildiğim şefaat de Allah ile kul arasındadır.
Feto yirmi otuz sene önce Ecevit'in g.tunu yalamak istediyse bunun suçlusu nasıl fetoden ilk andan beri nefret eden solcu kesim olabilir ki?

Bir kesimi umruna tak diye yazmadım bunları. Gerçek dindarlar da fetöden nefret ederdi dedim. Yani fetö denilen oluşum başta kim varsa onu yalar. Ama fetö olayları patlayınca sırf muhalefet olsun diye onların yanında hak arama işgüzarlığı yapanlar da samimi olmuyor işte. Neyse siz her şeyi iyi bilirsiniz. Din nedir nasıl yaşanır kimle kim arasındadır vs.

Zavallı Ecevit,adamın haberi bile yoktur bu saçmalıktan. Hoş,olsa ne işe yarardı acaba çok merak ettim. Ne şefaati yav derdi büyük ihtimal adam papaz mı peygamber mi tövbe tövbe.

Herkes gidip pişmanlığını Allaha yakarsın. O affedicidir.

Ben vermedim valla, kendimle gurur duyuyorum bu bakımdan.
Ama en güldüğüm fetocularin akp tabanlı olmadığını iddia edenler.
Şuan çok pişmanım
Ama kim bilebilirdi böyle olacağını
Birdaha siyasal islam mı tövbe
Ha mecliste temsilcileri olsun birdaha başa gelmesinler ama

Ecevit kadar dürüst kaç siyasetçi vardı zaten de adamım şefaate ihtiyacı olacak. Şefaat edecekmiş peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…