Dinden bahseden yok fakat bahsedilen oluşum insanları dindan kisveyle kandırdığı için yazdım. Ayrıca benim dinim bir bütündür yaşamın siyaset de dahil her alanını kapsarDinden bahseden yok? Neden konuyu dine çekiyorsunuz?
Siyaseti dinden ayrı konuşamıyor musunuz?
Sen istiyorsun abla ama oraya çıkınca yapacaklarına inancım yok zaten bu kadar zıt görüşlü insanlar nasıl anlaşacak anlamış değilimYanlış düşünüyorsun pinki,daha adaletli daha yaşanılabilir daha refah düzeyi iyi olsun diye istiyoruz.
Okuduğunuzu anlamıyorsanız bu sizin sorununuz. Arkadaşın yorumuna cevaben yazdım direkt ortaya yazsam evet anlamsızdı.Hayır bir de ne alaka. Dindar kesimden girip Ecevit’e şefaatten çıktı. On kere okudum. Ne alaka? Nereye varmaya çalışıyor o yorum? Amacı ne? Bağlamı yok, kopuk ortaya abuk bir şey
Türkiye' ye iner inmez, 1 euronun da 20 TL olduğunu neden yazmıyorsun?Tanesi 4 Euro olan enginar, tanesi 2 Euro olan taze incir, ya da kilosu 9 Euro olan domates Almanya’da hayatın kanıksanmış gerçekliklerinden
Uçakla Almanya’ya indiniz ve gümrük kapısından geçiş yaptınız havaalanında hemen bir içecek otomatına gittiniz bir küçük suya 2 Euro vermek de Almanya’ya geldiğinizde yaşayacağınız ilk kültür şoklarından biri olacaktır. Her ne kadar içinize tam olarak su serpecek olmasa da şişeler depozitolu
laik bir ülkede yaşıyoruz. Bugüne kadar yaşadığımız her dertte siyaseti dine kattığımız için oldu. Atatürk’ün de dediği gibi din gibi temiz bir duygu siyasete alet edilmemelidir.Dinden bahseden yok fakat bahsedilen oluşum insanları dindan kisveyle kandırdığı için yazdım. Ayrıca benim dinim bir bütündür yaşamın siyaset de dahil her alanını kapsar
Ortak aday olacak ki sorunlar bitsin,şöyle düşün bir partide bile farklı sesler çıkabiliyor demi.Sen istiyorsun abla ama oraya çıkınca yapacaklarına inancım yok zaten bu kadar zıt görüşlü insanlar nasıl anlaşacak anlamış değilim
Niye siyaset hayatın bir parçası değil mi? Neyse farklı fikirlerdeyiz tartışmayacağım. İstediğinizi yazabilirsinizlaik bir ülkede yaşıyoruz. Bugüne kadar yaşadığımız her dertte siyaseti dine kattığımız için oldu. Atatürk’ün de dediği gibi din gibi temiz bir duygu siyasete alet edilmemelidir.
Dini inancınızı sosyal hayatınızda, özel hayatınızda toplumun her alanında yaşayın ama siyasete karıştırmayın.
Gerçek dindar ne işte,ben onu anlayamıyorum.Bir kesimi umruna tak diye yazmadım bunları. Gerçek dindarlar da fetöden nefret ederdi dedim. Ama neyse siz her şeyi iyi bilirsiniz. Din nedir nasıl yaşanır kimle kim arasındadır vs.
Bir kesimi umruna tak diye yazmadım bunları. Gerçek dindarlar da fetöden nefret ederdi dedim. Yani fetö denilen oluşum başta kim varsa onu yalar. Ama fetö olayları patlayınca sırf muhalefet olsun diye onların yanında hak arama işgüzarlığı yapanlar da samimi olmuyor işte. Neyse siz her şeyi iyi bilirsiniz. Din nedir nasıl yaşanır kimle kim arasındadır vs.
Yoo baya da uğraşır.dinle ne ilgisi var cidden?
gerçek dindar dediğiniz insan/insanlar siyasetle uğraşmaz zaten.
Siyasette de işlerine gelen yerde kullanıyorlar dinilaik bir ülkede yaşıyoruz. Bugüne kadar yaşadığımız her dertte siyaseti dine kattığımız için oldu. Atatürk’ün de dediği gibi din gibi temiz bir duygu siyasete alet edilmemelidir.
Dini inancınızı sosyal hayatınızda, özel hayatınızda toplumun her alanında yaşayın ama siyasete karıştırmayın.
Yorum’a gerek bile olmadan millet diyorum ..Evet seçim senesine geldik.......
- Oyunuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz
- Kime oy verdiğiniz asla görünmemektedir
Dinle syaseti aynı kefeye koymayın sakın,neden laiklik var o zaman.Dinden bahseden yok fakat bahsedilen oluşum insanları dindan kisveyle kandırdığı için yazdım. Ayrıca benim dinim bir bütündür yaşamın siyaset de dahil her alanını kapsar
Vakti olmuyor,döviz bürosunda bozdurduklarını çantasına sokuşturmaktanTürkiye' ye iner inmez, 1 euronun da 20 TL olduğunu neden yazmıyorsun?
Yoo baya da uğraşır.
Bence yanılıyorsun dindarın siyaseti şeriattirdinle ne ilgisi var cidden?
gerçek dindar dediğiniz insan/insanlar siyasetle uğraşmaz zaten.
Diyor ama siz duymak istediğinizi duyuyorsunuz.Siyasette de işlerine gelen yerde kullanıyorlar dini
Mesela hiçbir sözümona dindar kişi de çıkıp demiyor ki,yalanın ,ahlaksızlığın, adam kayırmacılığın,rüşvetin,yolsuzluğun,israfın, hile hurdanın dinde yeri yoktur demiyor.
Aynı kefeye koyan kimDinle syaseti aynı kefeye koymayın sakın,neden laiklik var o zaman.
Oy vermek belirli bir partiye sempati beslemek oy vererek kimin nasıl yöneteceğini seçmek siyaset değil midir. Tabi ki dindarı da seküleri de bunları yapr Allah'tan korkmuyor muyuz şimdi.benim düşüncem bu yönde.
siyasetle uğraşan insan Allahtan korkmuyordur.
sizin siyasetle uğraştığını düşündüğünüz gerçek dinciler her kimlerse benim için gerçek olma ihtimalleri yok.