Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343

şeriat deyince anlamamız gereken sözlük anlamıymış

Valla benim de yok.. diyorum ya benim polisim, askerim benim için çok değerli.
Azda olsa su anket içimi rahatlattı, herkes herşeyin farkında.
Benim kanım donuyor, o videoları.. fotoğrafları gördükçe. Diyorum ya nasıl!

Siz yine de oyunuzu verin. Vermediğiniz her oy iktidar partisine yarayacak çünkü. Her seçimde geçersiz oyları alıp üstlerine mühür basanlar,1822 doğumlu nenelere oy kullandıranlar,çuval çuval oy çalanlara papuç bırakmayın.

Meslektaşız biz emekli olduk gerçide,söylenecek çok şey varda yutkunuyorum şu anda.

Birde Oğuzhan Uğur'un videoları izleyin, birazda olsa belki görürsünüz... Siyasetciler nasıl cevap veriyor..

Ben zaten bu kadar şeriat isteyen kadını anlamıyorum. Burada dinini yaşa engel olan yok. Özgürsün. Neden bir erkeğin iki dudak arasına muhtaç olma hevesi
Miras bölüşürken eşitlik istiyorlar, yönetimde de din istiyorlar. Gerçekten ne istediklerini anlamak mümkün değil.

İyi de bu yazdıklarınız o ülkelerin şeriat adı altında kendi kurallarını koyması. Çarptırılan şey doğru mu oluyor. Şeriat nedir yukarı da paylaştım.
Aynı kitaptan uyguluyorlar. Farklı iki inançtan bahsetmiyoruz. Şeriat uygulayan tüm ülkeler yanlış bir siz mi doğrusunuz. Neden hepsi
Üç aşağı beş yukarı paraleldir

İyi de bu yazdıklarınız o ülkelerin şeriat adı altında kendi kurallarını koyması. Çarptırılan şey doğru mu oluyor. Şeriat nedir yukarı da paylaştım.
Bu kadar müslüman ülke uygulayamıyorsa şeriati
YA uygulabilir değildir
Uygulanamıyorsa neden var
Yada şeriati siz yanlış biliyorsunuz

Bunu isteyenlerde var ülkemzde,onun için örnek verdim bunu daha net anlaşılsın diye.
Şeriat nedir aislamın getirdiği hükğmlerdir.

Dip not ateistim bu arada.

Bi Cumhurbaşkanı düşünün ki yerel seçimlerde sırf kendi partisi kazansın diye, ülkenin ulusal kanalına TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİNİN KARDESİNİ CIKARIP MEKTUP OKUTUYOR. Yahu acın gözünüzü kulagınızı. Kim terör örgütünden medet umuyor kim onlardan oy dileniyor. 6lı masa cart curt demagoji yapmayın el insaf yahu. Biri de cıkmış şehit kanı diyor. Yahu bu adam rahmetli şehitlerimize KELLE dedi yahu hay allah ya kör müsünüz sagır mısınız?? Rehin alınan 6 polis askerimiz yanlış politikaları yüzünden şehit oldular kılları kıpırdamadı cıkıp özür dahi dilemediler. Yapmayın sakın bu hükmetle askerimizi, şehidimizi yan yana anmayın dahi. Pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…