Şeriatın ne olduğunu Afganistan’da görebilirsiniz hanımlar. İlkokula dahi gidemeyen. Yanında erkek olmadan sokağa çıkamayan o kadınlara bakabilirsiniz.
Daha bu hafta demedi mi Türkiye’de de bir din adamı babası kocası yanında olmayan kadın 90 km gidemez diye.
İşte laiklik ondan olmalı. Siz yine inancınızı yaşarken sizi zorla içeri tıkıp bir erkeğe muhtaç etmiyorlar. Siyaset dinden bu nedenle ayrı olmalıdır
Valla benim de yok.. diyorum ya benim polisim, askerim benim için çok değerli.Asker eşiyim. Kuzenlerim, eşimin kuzenleri asker. Ve asla Türk silahlı kuvvetlerinin şeref ve haysiyetiyle oynayan bu hükümete verecek oyum yok. Şehitlerin al kanından bahsedecek(onlardan kelle diye bahseden) son kişi dahi olamaz cumhur reisi.
Siz yine de oyunuzu verin. Vermediğiniz her oy iktidar partisine yarayacak çünkü. Her seçimde geçersiz oyları alıp üstlerine mühür basanlar,1822 doğumlu nenelere oy kullandıranlar,çuval çuval oy çalanlara papuç bırakmayın.ah neler yaşadığımı bilseniz.... bilseniz sizde benim gibi kmseye güvenmezsiniz..
lanet olsun bu düzene...
al birini vur ötekine....
hiç birine oy vermiyecem... oy vermiyerek vicdanım daha rahat olacak....
sırf oy vermek için oy vermekte koyun olmaktır bence....
zerre kadar hiç birine inancım yok....
ama yaptırım uygulanacak olsa.. oy vermek zorunlu olsa.. eh kötünün iyisi millet ittifakına verirdim
Ne kadar acı demi,oradaki kadınalrın hayatları özgür bile değiller istediklerini yapamıyorlar.
Ben zaten bu kadar şeriat isteyen kadını anlamıyorum. Burada dinini yaşa engel olan yok. Özgürsün. Neden bir erkeğin iki dudak arasına muhtaç olma hevesişeriat deyince anlamamız gereken sözlük anlamıymış
İyi de bu yazdıklarınız o ülkelerin şeriat adı altında kendi kurallarını koyması. Çarptırılan şey doğru mu oluyor. Şeriat nedir yukarı da paylaştım.Ne kadar acı demi,oradaki kadınalrın hayatları özgür bile değiller istediklerini yapamıyorlar.
Meslektaşız biz emekli olduk gerçide,söylenecek çok şey varda yutkunuyorum şu anda.Asker eşiyim. Kuzenlerim, eşimin kuzenleri asker. Ve asla Türk silahlı kuvvetlerinin şeref ve haysiyetiyle oynayan bu hükümete verecek oyum yok. Şehitlerin al kanından bahsedecek(onlardan kelle diye bahseden) son kişi dahi olamaz cumhur reisi.
Miras bölüşürken eşitlik istiyorlar, yönetimde de din istiyorlar. Gerçekten ne istediklerini anlamak mümkün değil.Ben zaten bu kadar şeriat isteyen kadını anlamıyorum. Burada dinini yaşa engel olan yok. Özgürsün. Neden bir erkeğin iki dudak arasına muhtaç olma hevesi
Ben izliyorum genelde .Birde Oğuzhan Uğur'un videoları izleyin, birazda olsa belki görürsünüz... Siyasetciler nasıl cevap veriyor..
Benim kardeşim doğuda komando olarak askerliğini tamamladı. Neler attı neler. Kanım dondu.Meslektaşız biz emekli olduk gerçide,söylenecek çok şey varda yutkunuyorum şu anda.
Bende hemde çokBen izliyorum genelde .
Öyle sorular soruyorlar ki ben buradan alkışlıyorum soran gençleri.
Aynı kitaptan uyguluyorlar. Farklı iki inançtan bahsetmiyoruz. Şeriat uygulayan tüm ülkeler yanlış bir siz mi doğrusunuz. Neden hepsiİyi de bu yazdıklarınız o ülkelerin şeriat adı altında kendi kurallarını koyması. Çarptırılan şey doğru mu oluyor. Şeriat nedir yukarı da paylaştım.
Bu kadar müslüman ülke uygulayamıyorsa şeriatiİyi de bu yazdıklarınız o ülkelerin şeriat adı altında kendi kurallarını koyması. Çarptırılan şey doğru mu oluyor. Şeriat nedir yukarı da paylaştım.
Bunu isteyenlerde var ülkemzde,onun için örnek verdim bunu daha net anlaşılsın diye.İyi de bu yazdıklarınız o ülkelerin şeriat adı altında kendi kurallarını koyması. Çarptırılan şey doğru mu oluyor. Şeriat nedir yukarı da paylaştım.
Seyrediyorum onu denk geldikçe.Birde Oğuzhan Uğur'un videoları izleyin, birazda olsa belki görürsünüz... Siyasetciler nasıl cevap veriyor..
Ben bile yılalr sonra öğrendim eşim operasyona gitmiş,söylememiş bile.Benim kardeşim doğuda komando olarak askerliğini tamamladı. Neler attı neler. Kanım dondu.
Bide müjdeymiş .Memura ve emeklisine şaka gibi bir zam geldi gördünüz mü? Bunu birde müjde olarak açıklıyorlar. Yazıklar olsun.