Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Konuyu açana açıyorum, ısrar ediyorsunuz ama bakın hanımefendi bu ülkede gelen her hükümet kendi lehine iş yaptı yani sizin savunduğunuz herşey mükemmel olacak edası hiçbir zaman olmadı. Ecevit çok namuslu çok iyi bir siyasetçiydi ama onun zamanında da olmadı…

Siz şu an kendi görüşünüz için bu 6lıyı istiyorsunuz .

Çarşı izninde , evinde uyurken vurulan askerlerimize, Hayatının baharında yitip giden Aybüke’ye de buz kesildi mi acaba. Çok merak ediyorum…
Eşimin her gece uyuduğu yer bombalandı biliyor musun? O gece sıcak olduğu icin orada uyumamıştı ve sadece o gece orada uyumamıştı. Dugunumuze birkaç ay vardı. Son dakika haberlerinde bulunduğu yeri görünce ve birkaç saat ulaşamayınca delirmiştim. En yakın arkadaşları şehit oldu, minicik bebekler babasız kaldı. Buz kesti mi acaba onlara ! Deliriyorum. PKK sempatizanı görmeye dayanamıyorum.

Onlar yüzünden tartışmıyoruz,yanlış anlamışsınız. Biz getirildiğimiz noktayı hala anlamayanlar ile fikir paylaşımı yapıyoruz.
İste bir szin icin soylemedim zaten. Bu noktaya geldgmizide farketmiyorlar.Burda ve her yerde siyaset tartismaları oluyor surekli. O birini hakli goruyor, digeri otekini. Adamların istedgi bu zaten halk birbirine giriyor. Onlar keyfine bakıyor. Ve halkın bazı kesimleri hâlâ ne raddede oldugumuzun farkında degil hersey gulluk gulistanlik saniyorlar. Ben hicbirini savunmuyorum.Hepsi gercekten birbirinden beter.Adam akilli konusmayı bile beceremiyorlar.

Ah yeni insanlar lazım ulkeye cidden. Halki gercekten seven deger veren insanlar lazım.Suan meclistekilerin hepsi halki vatani umursamiyor sadece cebe ne girecek derdindeler.

Bu fotoğraftaki bayrağın shopuna takmış herkes ama ben yan yana olduklarını göstermek için paylaştım bunu.
Normalini de alttaki yorumumda paylaştım.
Fotoğrafın shoplu olmasından ziyade yan yana değiller mi işte ?
Bu da mı yalan ?

Aslında fotoğraf paylaşmaya da gerek yok birlikte , yan yana , kol kola zibilyon tane kareleri var .
Anlayana.

Ne konuda ısrar ediyorum? Soru sorduğum hiçbir şeye cevap veremediniz. Hangi koalisyonun hangi kararından üzüntü duydunuz dedim bana kitap oku dediniz. Okey okuyayım. Megri megriciler yan yana el ele halay çektiler dedi arkadaşlar o dönem geçti dediniz ama yarım saat önce hala kızınızın başörtü mağduriyetini anlatıyordunuz. Megriciler geçtiyse hala kızınızınki de geçmeliydi. İşinize gelene geçti diyorsunuz diyorum bana dönüp kendi görüşün için 6lıyı istiyorsun diyorsunuz. Ne demek istediğinizi açıklar mısınız?

Hadi ona da tamam ben kendi görüşüm için 6lıyı istiyor olayım,siz neyi istiyorsunuz? Kendi görüşünüz için değil de köşedeki hacı bakkal memetin görüşü için mi istiyorsunuz nedir yani anlayamadım?

Azıcık araştırsaydın be bu yalan bir kere yalan
Yalansa araştırıp şoplanmamış halini paylaşın. Orijinal halini siz paylaşın.

Öyle aşıksınız ki size cevap verilmemiş bir yoruma bile amiyane tabirle atladınız hemen.

Bugünlere gelmemizde emeğiniz olduğu belli yani.

Sana yazanlardan biri benim o yüzden cevap vereyim. Benim söylediğim sana değil, böyle şeylerle uğraşıp shop yapan insanlara aslında. Dediğin gibi bir sürü kare varken insanların böyle şeyler yapmasına anlam veremiyorum sadece. Bu her iki taraf için de geçerli. Siyasi mizah ve karalamaya harcanan vakti insanlarımız bazı seyleri değiştirmek için harcasa keşke. Söylemek istediğim bu.

Bu noktaya gelme sebeplerimizden biri de kimseyi beğenmiyor oluşumuz. Hepsi birbirinden beter deyince sorunlarımız çözülmüyor. Hayır hepsi birbirinden beter değil. Bakın Ankaradaki başkan neler yapıyor mesela. Hiç icraatlarını incelediniz mi? Bir insanın hiç beğendiği kimsenin olmaması kusura bakmayın da bana bahane olarak geliyor artık. Evet herkes kötü o halde baştaki devam etsin’e geliyor olay. Kullanmadığımız her oy mevcut iktidara yarıyor.

Yanlış düşünüyorsun pinki,daha adaletli daha yaşanılabilir daha refah düzeyi iyi olsun diye istiyoruz.

Evet hepsi aynı kefede diyorlar ama hala aynı apartman dairesinden oturan çocuğunu askere gönderen siyasetçiyle her çocuğu bedelli yapan zenginleşen karısı kızı hermes çanta kullanan siyasetçileri bir tutmamalı kimse

Kesinlikle hepsi aynı değil.
Hepsinin ağzında hakaret küfür yok
Hepsi elinde Kuranı Kerim sallamıyor
Hepsi eğitimsiz,diplomasız ve cahil değil
Hepsinin çocuğu “sıfırladım paraları”demiyor
Hepsi ayakkabı kutularına para saklamıyor,uçaklar dolusu birşeyler kaçırırken Venezuelaya maske yardımı yaptık demiyor mesela
Yani o kadar fazla örnek var ki,hangi birini yazayım şaşırdım

Ben genel olarak açıklamak istedim .
Amaç bayrağı göstermek değildi, bilerek de silmedim çevir kazı yaptı demesinler diye ve altına diğer fotoğrafları paylaştım.

Zaten shopa falan hiç gerek yok milyon tane yan yana fotoğraf var internette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…