Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Yani bu olanlar psikolojiyi ciddi etkiliyor. Ben de izlemem paylaşım yapmam . Ben dürüstçe umrumda değil diyorum bu da bazı kesimleri rahatsız ediyor

Izlemmek ayrı psikolojimizi evet etkiliyor oda ayrı ama umrumda değil demek bambaska bir şey

2 3.gün önce kuvezde yatan bebekler öldü 36 tane
Ha umrumda değil diyorsanız şu ülke de şu oldu bu ülkede buoldu ona duyarlı olundu mu diye de sorgulamayın bence siz duyarsizsaniz

Bırakın herkes neyi önemserse önemsesin siz böyle devam edin

Son düzenleme:
Yok ben fanatik değilim görüşlerini yazabilirsin sadece nedenini merak ettim. Depremin doğurduğu sonuçlar üzerinde ciddi anlamda muhalefetin hataları ne olabilir ki diye merak ettim. Denetimsiz yapılardan tut da imara açılan tarım arazilerinin tamamı iktidarın yaptığı yanlışlar. Sosyal devletlerde bu tür zararlarda devlet vatandaşın elini cebine attırmaz ama onu da göremiyoruz maalesef. Ölen öldüğüyle kaldı, geriye kalanlar da yıllardır birikim yapıp aldığı evlerinden oldu. Bütün bunların üzerine 1 tane istifa gelmediği gibi iktidar partisinden başkan olan büyükşehir belediye başkanımız çıkıp "halkımız azdığı için bunlar yaşandı" dedi. Bütün bunların müsebbibi muhalefet değildi

Neyse konuyu değiştirecem hazır buradayken.

Bunu dün gördüm bu nedir yaa
30 40 yıllık restorasyon ne yaaaaa, yıkıp yeniden yapacaklar galiba. İnsanları aptal yerine koymaktan başka bir şey değil. Ama kabahat yapan kadar ses çıkarmayanda, bunu asla inkar edemeyiz.

İşte ben ne bu dönekliği ne de bu dönekliğe rağmen hala seçilebilmelerini kaldıramıyorum. Yarın sıra bize geldiğinde bu günleri tahlil etmiş durdurmaya çalışmış insanlar 'kendi düşen ağlamaz' diyecek arkamızdan. Belki filistin de böyledir, böyle bakmak gerekiyordur. Çocuklara üzülüyoruz, masumlara ağlıyoruz ama elmasları cebinde gelen yahudilere o toprakları hediye eden buna çanak tutan kim, hiç düşündünüz mü? Bu gün sattığımız evler araziler yarın bize ne olarak dönecek, ibret alıp sorgulamak lazım ama bunu yapan yok, hep bir kucak açma halindeyiz, filistin de çok güzel kucaklamış, sonu ortada

Evet ben böyle devam edeceğim. Sadece kendi ülkeme karşı duyarlıyım. Başka ülkede kadın ölmüş bebek ölmüş zerre umrumda değil.

Herkes yaptığı hatanın bedelini öder . Beni tedirgin eden tek şey sıra Türkiye ye geliyor. İsrail in Filistin den sonraki hedefi Türkiye olacak

Biz de asker gönderelim gelsinler cart curt demiyoruz müdahil olmak istemiyoruz ama vicdan sahibi her insan gibi soykırımın bitmesini temenni ediyoruz. Masum canlar için de hep dua ettik etmeye de devam ediyoruz.
Yani tabii ki ülkemde mülteci istemiyorum ama bebek ölümü söz konusuysa umurumda değil de diyemem.

Allah merhamet versin.
Bu merhamet duygusu yüzünden ülkemiz mülteci kampına döndü. Dün Suriye'den gelen çocuklar bugün bizim insanımıza saldırıyorlar. Aynı şekilde Filistin den 750 bin mülteci gelme ihtimali var bu seferde onlarla uğraşacağız ki gelmeye başladılar. Birazda kendi ülkemizin insanına merhamet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…