Gelsinler gelmesinler mevzusu yokken bu lafları ettin.Bu merhamet duygusu yüzünden ülkemiz mülteci kampına döndü. Dün Suriye'den gelen çocuklar bugün bizim insanımıza saldırıyorlar. Aynı şekilde Filistin den 750 bin mülteci gelme ihtimali var bu seferde onlarla uğraşacağız ki gelmeye başladılar. Birazda kendi ülkemizin insanına merhamet edelim
Ülkenin kapılarının açılması o bebeklerin suçu değil ki. İstememek başka ama umurumda değil demek bambaşka bir olay. Kedim biraz iştahtan kesilse paniğe kapılıp veteriner hekimi arıyorum, o bebekler parçalara ayrılıyorlar. Bu savaş bitmeli!Ama gelmeye başladılar yarın öbür gün biz ülkemizde mülteci olacağız. Ben de bu bebek ölümüne sevinmiyorum ama ilgilenmiyorum
Gelsinler gelmesinler mevzusu yok değil nerde bir savaş olsa soluğu Türkiye de alıyorlar. Ukrayna İsrail Suriye Filistin Irak Afganistan hepsi bizim ülkemizde toplandı. Biz başta bu şekilde davranmadığımız için şuan bu sıkıntıları çekiyoruzGelsinler gelmesinler mevzusu yokken bu lafları ettin.
Sırt dönmek amaan bana ne demek bu tavırlar doğru yani öyle mi? Tekrar yazacam. Gelsinler demiyor kimse. Durdurun bu savaşı diyor. Ama onu bile demiyorsun? Bunun yerine bana ne diyorsun?Gelsinler gelmesinler mevzusu yok değil nerde bir savaş olsa soluğu Türkiye de alıyorlar. Ukrayna İsrail Suriye Filistin Irak Afganistan hepsi bizim ülkemizde toplandı. Biz başta bu şekilde davranmadığımız için şuan bu sıkıntıları çekiyoruz
Sapla samanı karıştırıyorsun ama kimsenin kalbinede zorla merhamet ekilmez. Ben artık bilerek burada insanlari kızdırmak için böyle yazdığını düşünüyorum, tıpkı o günkü pasta paylaşımı gibiGelsinler gelmesinler mevzusu yok değil nerde bir savaş olsa soluğu Türkiye de alıyorlar. Ukrayna İsrail Suriye Filistin Irak Afganistan hepsi bizim ülkemizde toplandı. Biz başta bu şekilde davranmadığımız için şuan bu sıkıntıları çekiyoruz
Bu savaş bitmeli elbette ama imkansız hiç bir zaman bitmeyecek. Ben 29 yaşındayım kendimi bildim bileli bu savaşlar var ve olmaya da devam edecek. Evet bebeklerin suçu değil ama dün ülkemize gelen bebekler bugün yapmadıklarını bırakmıyorlar.Ülkenin kapılarının açılması o bebeklerin suçu değil ki. İstememek başka ama umurumda değil demek bambaşka bir olay. Kedim biraz iştahtan kesilse paniğe kapılıp veteriner hekimi arıyorum, o bebekler parçalara ayrılıyorlar. Bu savaş bitmeli!
Benim dememle savaş duracaksa derim. Hiç bir zaman savaş yanlısı olmadım. Tarafta tutmam.Sırt dönmek amaan bana ne demek bu tavırlar doğru yani öyle mi? Tekrar yazacam. Gelsinler demiyor kimse. Durdurun bu savaşı diyor. Ama onu bile demiyorsun? Bunun yerine bana ne diyorsun?
Benim amacım kızdırmak değil. Herkes duyarlı olacak diye bir şey yok.Sapla samanı karıştırıyorsun ama kimsenin kalbinede zorla merhamet ekilmez. Ben artık bilerek burada insanlari kızdırmak için böyle yazdığını düşünüyorum, tıpkı o günkü pasta paylaşımı gibi
Ay sen gerçekten çok iğrenç konuşuyorsun ama ya yapma bak yapmaBu savaş bitmeli elbette ama imkansız hiç bir zaman bitmeyecek. Ben 29 yaşındayım kendimi bildim bileli bu savaşlar var ve olmaya da devam edecek. Evet bebeklerin suçu değil ama dün ülkemize gelen bebekler bugün yapmadıklarını bırakmıyorlar.
Bu duyarlılık değil insanlık yahuBenim amacım kızdırmak değil. Herkes duyarlı olacak diye bir şey yok.
Bunun neresi iğrençlik yalan mı 70 senedir bitmeyen savaş bugün mü bitecek. Ben iğrenç olsaydım bu savaşta taraf tutardım.Ay sen gerçekten çok iğrenç konuşuyorsun ama ya yapma bak yapma
Biz seninle anlasamayacagiz arkadaşım, iyi geceler diliyorumBunun neresi iğrençlik yalan mı 70 senedir bitmeyen savaş bugün mü bitecek. Ben iğrenç olsaydım bu savaşta taraf tutardım.
Evet ben böyle devam edeceğim. Sadece kendi ülkeme karşı duyarlıyım. Başka ülkede kadın ölmüş bebek ölmüş zerre umrumda değil.
Dediğim gibi beni ilgilendirmiyor
Bu savaş bitmeli elbette ama imkansız hiç bir zaman bitmeyecek. Ben 29 yaşındayım kendimi bildim bileli bu savaşlar var ve olmaya da devam edecek. Evet bebeklerin suçu değil ama dün ülkemize gelen bebekler bugün yapmadıklarını bırakmıyorlar.
Taraf tutuyorsunBunun neresi iğrençlik yalan mı 70 senedir bitmeyen savaş bugün mü bitecek. Ben iğrenç olsaydım bu savaşta taraf tutardım.
O zaman biz de yaptığımız hatanın bedelini ödeyeceğiz işteHerkes yaptığı hatanın bedelini öder . Beni tedirgin eden tek şey sıra Türkiye ye geliyor. İsrail in Filistin den sonraki hedefi Türkiye olacak
Toprak satmanın sonucunda herkes bedel öderO zaman biz de yaptığımız hatanın bedelini ödeyeceğiz işte
Taraf tutsaydım İsrail güzellemesi yapardım. Hiçbir bir ülke benim umrumda değilTaraf tutuyorsun
Ve o gün oadtayida bilerek yaptın şimdi belli oldu
Sibel biraz dursan mı artıkTaraf tutsaydım İsrail güzellemesi yapardım. Hiçbir bir ülke benim umrumda değil
Bunun gaza gelmeyle bir ilgisi yok. Bazıları herkes kendileri gibi düşünsün davransın istiyor.Düz biraz gaz alınca hemen saçmalamaya başlamışsınız. Duyarlı olmuyorsanız bile bunu gelip duyarlı insanların içinde marifetmiş gibi anlatmayın