Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Bu merhamet duygusu yüzünden ülkemiz mülteci kampına döndü. Dün Suriye'den gelen çocuklar bugün bizim insanımıza saldırıyorlar. Aynı şekilde Filistin den 750 bin mülteci gelme ihtimali var bu seferde onlarla uğraşacağız ki gelmeye başladılar. Birazda kendi ülkemizin insanına merhamet edelim
Gelsinler gelmesinler mevzusu yokken bu lafları ettin.

Ama gelmeye başladılar yarın öbür gün biz ülkemizde mülteci olacağız. Ben de bu bebek ölümüne sevinmiyorum ama ilgilenmiyorum
Ülkenin kapılarının açılması o bebeklerin suçu değil ki. İstememek başka ama umurumda değil demek bambaşka bir olay. Kedim biraz iştahtan kesilse paniğe kapılıp veteriner hekimi arıyorum, o bebekler parçalara ayrılıyorlar. Bu savaş bitmeli!

Gelsinler gelmesinler mevzusu yokken bu lafları ettin.
Gelsinler gelmesinler mevzusu yok değil nerde bir savaş olsa soluğu Türkiye de alıyorlar. Ukrayna İsrail Suriye Filistin Irak Afganistan hepsi bizim ülkemizde toplandı. Biz başta bu şekilde davranmadığımız için şuan bu sıkıntıları çekiyoruz

Gelsinler gelmesinler mevzusu yok değil nerde bir savaş olsa soluğu Türkiye de alıyorlar. Ukrayna İsrail Suriye Filistin Irak Afganistan hepsi bizim ülkemizde toplandı. Biz başta bu şekilde davranmadığımız için şuan bu sıkıntıları çekiyoruz
Sırt dönmek amaan bana ne demek bu tavırlar doğru yani öyle mi? Tekrar yazacam. Gelsinler demiyor kimse. Durdurun bu savaşı diyor. Ama onu bile demiyorsun? Bunun yerine bana ne diyorsun?

Sapla samanı karıştırıyorsun ama kimsenin kalbinede zorla merhamet ekilmez. Ben artık bilerek burada insanlari kızdırmak için böyle yazdığını düşünüyorum, tıpkı o günkü pasta paylaşımı gibi

Ülkenin kapılarının açılması o bebeklerin suçu değil ki. İstememek başka ama umurumda değil demek bambaşka bir olay. Kedim biraz iştahtan kesilse paniğe kapılıp veteriner hekimi arıyorum, o bebekler parçalara ayrılıyorlar. Bu savaş bitmeli!
Bu savaş bitmeli elbette ama imkansız hiç bir zaman bitmeyecek. Ben 29 yaşındayım kendimi bildim bileli bu savaşlar var ve olmaya da devam edecek. Evet bebeklerin suçu değil ama dün ülkemize gelen bebekler bugün yapmadıklarını bırakmıyorlar.

Sırt dönmek amaan bana ne demek bu tavırlar doğru yani öyle mi? Tekrar yazacam. Gelsinler demiyor kimse. Durdurun bu savaşı diyor. Ama onu bile demiyorsun? Bunun yerine bana ne diyorsun?
Benim dememle savaş duracaksa derim. Hiç bir zaman savaş yanlısı olmadım. Tarafta tutmam.

Sapla samanı karıştırıyorsun ama kimsenin kalbinede zorla merhamet ekilmez. Ben artık bilerek burada insanlari kızdırmak için böyle yazdığını düşünüyorum, tıpkı o günkü pasta paylaşımı gibi
Benim amacım kızdırmak değil. Herkes duyarlı olacak diye bir şey yok.

Bu savaş bitmeli elbette ama imkansız hiç bir zaman bitmeyecek. Ben 29 yaşındayım kendimi bildim bileli bu savaşlar var ve olmaya da devam edecek. Evet bebeklerin suçu değil ama dün ülkemize gelen bebekler bugün yapmadıklarını bırakmıyorlar.
Ay sen gerçekten çok iğrenç konuşuyorsun ama ya yapma bak yapma

Evet ben böyle devam edeceğim. Sadece kendi ülkeme karşı duyarlıyım. Başka ülkede kadın ölmüş bebek ölmüş zerre umrumda değil.
Dediğim gibi beni ilgilendirmiyor

Kendi ülkesine duyarlı olan kişi de
o duyar hissi varsa her yere duyarlı olur bu kadar acımasız olan kişi kendi ülkesine bir şey olsa bana ne aman bana bir şey olmasın der çıkar

Allah kalp versin vicdan versin şuan zulmü yapanlardan farkınız yok gözüm de

Mülteci ayrı konu ama ölen bebeklere acımayan canlıya acımayan biri hicbir şeye acimaz umrumda değil dediniz inancınız varmı bilmem ama böyle büyük laflar etmeyin bir gün bir yerde canınız acır bunu unutmayın bu dediginiz aklınıza gelir ...

Düz biraz gaz alınca hemen saçmalamaya başlamışsınız. Duyarlı olmuyorsanız bile bunu gelip duyarlı insanların içinde marifetmiş gibi anlatmayın

Düz biraz gaz alınca hemen saçmalamaya başlamışsınız. Duyarlı olmuyorsanız bile bunu gelip duyarlı insanların içinde marifetmiş gibi anlatmayın
Bunun gaza gelmeyle bir ilgisi yok. Bazıları herkes kendileri gibi düşünsün davransın istiyor.

X