Bu konuya da bi sey diyecem kendi adıma ben yine dün mahvoldum ama ilk günlerdeki şok halini yaşamadım. Demek ki gerçekten şokmuş ve insan zamanla en kötü şeye bile alışıyormuş. Kötü buu halimiz çok kötü. Haklısınız.Olay sıcağı sıcağınayken paylaşım yaptığınız için bu kadar tepki görmüşsünüz. Şuan insanlar neler paylaşıyor kimse kimseyi linçlemiyor. Demek ki duyarımız ilk günlere özelmiş. Oysa ki orada hala insanlar ölüyor. Bence kusura bakmayın yazıp bu konuyu kapatın.
Mevzu o değildi aslında seçimden sonra iktidara oy verenlerin nereye kaybolduğuyla ilgiliydi...Arkadaş ta boykot yapmakla meşguller diye yazınca buraya kadar geldi.Diğerleri üzülür üzülmez bilemem ne diyorum.insan olan ve kalbi olan herkes o acıyı içinde hisseder
Kim daha çok üzüldü meselesine dönmesin konu zaten duyarlı olmaktı mevzu
Bunlar evet yapılıyor ne yazık ki size yapıldıysa onlara tepki verin bana değilDuyarlı olanlar da duyarsızlara saygı duymalı. Ellerinden Starbucks bardağı alıp fırlatmak İsrail ürünü kola içtiği için insanları linç etmek ne kadar doğru. Ayrıca başkalarına müdahale edilmediği sürece duyarlı davrananlara saygısızlık etmem
Ne anladın Yurdagül demek istiyorum, inşallah yalandırNeyse konuyu değiştirecem hazır buradayken.
Bunu dün gördüm bu nedir yaa
Ayasofya konusunda fikrim sabit. Müze olarak kalmalıydı.Neyse konuyu değiştirecem hazır buradayken.
Bunu dün gördüm bu nedir yaa
Siz kendiniz şahsi görüşünüzü dediniz duyarlı olmak zorundamıyım diye bende şahsi cevap verdim insaniz ve insanın ici acıyor diye bunun içinde elimizden gelen şey inancım olduğu için dua etmek depremde yine günlerce aylarca dualar ettik kendi vatanımız olduğu için acımız kat kat fazlaydı ve ben kendi adıma halen dua ediyorumBizim ülkemizde 300 bin insan hayatını kaybetti bu depremde acaba ne kadar duyarlı davranıldı
Bence deAyasofya konusunda fikrim sabit. Müze olarak kalmalıydı.
Hükümet ve muhalefet ikiside umrumda değil. Siz duyarlı olun ama umrumda değil dediğim için bana yüklenmeyinSiz kendiniz şahsi görüşünüzü dediniz duyarlı olmak zorundamıyım diye bende şahsi cevap verdim insaniz ve insanın ici acıyor diye bunun içinde elimizden gelen şey inancım olduğu için dua etmek depremde yine günlerce aylarca dualar ettik kendi vatanımız olduğu için acımız kat kat fazlaydı ve ben kendi adıma halen dua ediyorum
konu devlet duyarlı oldu mu diye soruyorsanız bu konu çok uzun tek devlet değil muhalefette çok masum değil bu konu da
Ben onlara tepki veriyorumBunlar evet yapılıyor ne yazık ki size yapıldıysa onlara tepki verin bana değil
Çok saçma üzülmüyorum diye insanlıktan mı çıktım. Evet ben böyleyim vurdumduymazım başkasının memleketinde olanlar beni ilgilendirmiyorDiğerleri üzülür üzülmez bilemem ne diyorum.insan olan ve kalbi olan herkes o acıyı içinde hisseder
Umursamayanlar olduğu kadar kendi sağlığı için görmezden gelmeye çalışan da mevcut.Bu yaşananlar bizleride sevindirmiyor. Keşke elimizde sihirli değnek olsada bu soykırımlara son verebilsek. Ben katı bir insanım. Herkes olaylara aynı tepkiyi veremez kimileri daha üzüntüsünü haykırarak yaşar kimileri umursamaz.
Bu konuda sana hiç katılmıyorum parecim, tek adam devrinde muhalefetin hiçbir hükmü yok. 99 dan bu güne ödediğimiz deprem vergilerini muhalefet midesine indirmedi. Benim 3.5 milyonluk evim gitti, şimdi yerinde dönüşüm diyorlar ona da yine milyonlar ödeyeceğiz bunun sorumlusu muhalefet mi sence?Siz kendiniz şahsi görüşünüzü dediniz duyarlı olmak zorundamıyım diye bende şahsi cevap verdim insaniz ve insanın ici acıyor diye bunun içinde elimizden gelen şey inancım olduğu için dua etmek depremde yine günlerce aylarca dualar ettik kendi vatanımız olduğu için acımız kat kat fazlaydı ve ben kendi adıma halen dua ediyorum
konu devlet duyarlı oldu mu diye soruyorsanız bu konu çok uzun tek devlet değil muhalefette çok masum değil bu konu da
DuyarıDiğerleri üzülür üzülmez bilemem ne diyorum.insan olan ve kalbi olan herkes o acıyı içinde hisseder
Kim daha çok üzüldü meselesine dönmesin konu zaten duyarlı olmaktı mevzu
Yani bu olanlar psikolojiyi ciddi etkiliyor. Ben de izlemem paylaşım yapmam . Ben dürüstçe umrumda değil diyorum bu da bazı kesimleri rahatsız ediyorUmursamayanlar olduğu kadar kendi sağlığı için görmezden gelmeye çalışan da mevcut.
Ben izlemiyorum, paylaşım da yapmadım. 10 kasımda sirenlerle birlikte hıçkırarak ağlamamak için sıktım kendimi, okul programında bilgisayar başında işi yönetmek zorundaydım çünkü yıllardır 10 kasımda aynı duyguyu yaşıyorum. Bu atatürke tapmaktan falan da değil, bazılarının göremeyecek kadar şuursuz olduğu gerçekler yüzüme çarpıyor çünkü. Filistin gerçeğini de izlemiyorum, gelecekte başımıza geleceklerin suratıma çarpmasına dayananıyorum. Anlık olaylara ağlamak çözüm değil, süreçleri izler ve yorumlarsanız olacakları da görürsünüz. Şu an birilerine ağlarken bize olacakları engellemek için kendimize de bakmamız lazım.
İzlerseniz böyle düşünür müsünüz?Yani bu olanlar psikolojiyi ciddi etkiliyor. Ben de izlemem paylaşım yapmam . Ben dürüstçe umrumda değil diyorum bu da bazı kesimleri rahatsız ediyor
Muhalefetin de elbet hataları vardır ama deprem konusunda değil? Pardon ne yapabilirlerdi bu konuda? İktidar muhalefetin elinde mi şu an, lütfen.Siz kendiniz şahsi görüşünüzü dediniz duyarlı olmak zorundamıyım diye bende şahsi cevap verdim insaniz ve insanın ici acıyor diye bunun içinde elimizden gelen şey inancım olduğu için dua etmek depremde yine günlerce aylarca dualar ettik kendi vatanımız olduğu için acımız kat kat fazlaydı ve ben kendi adıma halen dua ediyorum
Madem muhalefet masum değil sebebini de yazında biz de neden masum olmadıklarını öğrenelim. Ne açıdan masum değiller ?Siz kendiniz şahsi görüşünüzü dediniz duyarlı olmak zorundamıyım diye bende şahsi cevap verdim insaniz ve insanın ici acıyor diye bunun içinde elimizden gelen şey inancım olduğu için dua etmek depremde yine günlerce aylarca dualar ettik kendi vatanımız olduğu için acımız kat kat fazlaydı ve ben kendi adıma halen dua ediyorum
Bu konuda sana hiç katılmıyorum parecim, tek adam devrinde muhalefetin hiçbir hükmü yok. 99 dan bu güne ödediğimiz deprem vergilerini muhalefet midesine indirmedi. Benim 3.5 milyonluk evim gitti, şimdi yerinde dönüşüm diyorlar ona da yine milyonlar ödeyeceğiz bunun sorumlusu muhalefet mi sence?