Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Bi de biraz Filistin bayrağı koyup vicdan temizledi koptum oraya sjdjjd
Kazen'in profilinde münakaşa dönerken niloya yırtık dondan firlar gibi damlayıp 'cocugumun çantasını begenmediler' diyip gidiyordu. Her seferinde krize giriyodummxmxmdd

Konuyu niye sürekli müslümanlığa getiriyorsunuz? Arkadaş burada başka ve daha etkili bir boykot önerisinde bulunmuş.

Çocuklara masumlara üzülmek normal tabi ki ama boykot anlık olmaz, göstere göstere yapmaya da magandalığa da gerek yoktur. Ben yıllardır israil ürünleri kullanmamaya özen gösteririm. Bunu alışkanlık haline getirmek lazım her şeyden önce.

bence şükredilecek bir halimiz de yok. ülkenin tarihine, bu noktaya gelişine çok iyi bakıp ibret almak da lazım. Yarın yaşayacaklarımız bunlar bizim. O zaman bize de böyle uzaktan bakacaklar. Bu gün ülkeni göz ardı edip sadece onlara üzülmek bir şey kazandırmaz. Yıllardır böyle uyuyoruz biz, başkasının derdine dertlenip kendimizinkileri görmezden gelerek.

Durmak yok başkalarının kabuslarıyla uyumaya devam.

Ortalığı yakan ben değilim ayrıca duyarlı olmak zorunda da değilim.
Onca çocuk kadın masum ölürken ve bu halen devam ederken bunları diyen insanlara diyecek söz bulamıyorum duyarlı olmuyorsanız en azından duyarlı olanlara saygınız olsun

Olanlara sevinmiyorum ama benim ülkemde olmayan sorunlar beni çok alakadar etmiyor. Kendi ülkemde ortalık yangın yeri olursa canımı ortaya koyarım ama başka memleket beni ilgilendirmiyor.
Olaylar burada olmamış olabilir, kimseden bir şey yapmasınida beklemiyorum ben. Bu olaylar nerede olursa olsun sonuçta insanlar acı çekiyor, yani bilmiyorum çok gaddar değilsen insanlığın doğasında var üzülmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…