- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Kazen'in profilinde münakaşa dönerken niloya yırtık dondan firlar gibi damlayıp 'cocugumun çantasını begenmediler' diyip gidiyordu. Her seferinde krize giriyodummxmxmddBi de biraz Filistin bayrağı koyup vicdan temizledi koptum oraya sjdjjd
Sildi mesaji 18 ekim falandi12 ekim tarihli olan var bir dilim pasta o değilmi,tek mesaj var sadece.
Yok değil ,sildi o gönderiyi tepkilerden sonra12 ekim tarihli olan var bir dilim pasta o değilmi,tek mesaj var sadece.
Pare hadi o ergendi anlamıyordu ama yani nilo resmen bizi salak yerine koymaya çalışti ya hagshsh ay birde kendi dediklerini unutup sürekli beni linclediler demesiFal batıran kızıda unutma bence hemsirecik
Kız kaç gün geçti hala soyluyor ahahaha deliricemKazen'in profilinde münakaşa dönerken niloya yırtık dondan firlar gibi damlayıp 'cocugumun çantasını begenmediler' diyip gidiyordu. Her seferinde krize giriyodummxmxmdd
Ne günü kanka ay geçti ay wgsjsmkkdmdKız kaç gün geçti hala soyluyor ahahaha deliricem
Profil yazısına bak fesatiz bizPare hadi o ergendi anlamıyordu ama yani nilo resmen bizi salak yerine koymaya çalışti ya hagshsh ay birde kendi dediklerini unutup sürekli beni linclediler demesi
İleride torunlarına anlatır artıkNe günü kanka ay geçti ay wgsjsmkkdmd
Fesatiz ama soylediklerimizin arkasında duruyoruz en azından. Yalana alışmış ne söylediği belli degilProfil yazısına bak fesatiz biz
Ben dedim ona ne yana estigin belli değil diye
Konuyu niye sürekli müslümanlığa getiriyorsunuz? Arkadaş burada başka ve daha etkili bir boykot önerisinde bulunmuş.Ya siz kemdi içinizde ne yaşıyorsunuz Allah aşkına bu ülkede bi insan müslümümanım diyorsa yada sizin diğerlerinize fikirleri uymuyorsa illa akp li sanıyorsunuz. İçiniz rahat edecekse söyliyim bütün siyasi oluşumlardan nefret ediyorum temiz olan tek bir parti yok. Sığ beyinlisiniz. At gözlüklerini çıkarın artık.
Sen sigaranı yak diye bacımGünaydınlar alev almış gene burası ..
Sildi mesaji 18 ekim falandi
Yok değil ,sildi o gönderiyi tepkilerden sonra
Şimdi yaktım bacım içiyorum derin derinSen sigaranı yak diye bacım
Çocuklara masumlara üzülmek normal tabi ki ama boykot anlık olmaz, göstere göstere yapmaya da magandalığa da gerek yoktur. Ben yıllardır israil ürünleri kullanmamaya özen gösteririm. Bunu alışkanlık haline getirmek lazım her şeyden önce.Kendi ülkemizin içinde olduğu durumla onların içinde olduğu durumu kıyaslamayın. Çünkü kıyaslanamaz. bizim evimiz yanıyorsa onların evlerinin içinde çocukları diri diri yanıyor. Sizce bu kıyaslanabilir bi durummu. Biliyorum burdaki büyük bi kesim bu laftan hiç hoşlanmıyor ama onlara bakınca halimize şükür etmeliyiz. Zar zor da olsa geçiniyoruz. En azından birazdan kafamıza bi bomba düşecek mi birazdan biri kızımıza tecavüz edecek mi diye korkmuyoruz. Bi sabah uyanıp evlatlarımızın cesetlerini aramıyoruz. Bir millet tüm dünyanın gözü önünde soykırıma uğruyor. Ve nokta atışı olan son bir cümle. Ben tek başıma ne yapabilirim diyen 8 milyon müslüman.... Bu yüzden eleştirmeyin evet eleştirmek kabahat.
Ortalığı yakan ben değilim ayrıca duyarlı olmak zorunda da değilim.Ama sende ortalık yanarken sac tarar gibi paylaşım yaptın hoş değildi yani davranışın.
Kimse sana sen yaktın demedi zaten, bunlar seni üzmuyorsa o da senin insanlığın yani ne diyimOrtalığı yakan ben değilim ayrıca duyarlı olmak zorunda da değilim.
Olanlara sevinmiyorum ama benim ülkemde olmayan sorunlar beni çok alakadar etmiyor. Kendi ülkemde ortalık yangın yeri olursa canımı ortaya koyarım ama başka memleket beni ilgilendirmiyor.Kimse sana sen yaktın demedi zaten, bunlar seni üzmuyorsa o da senin insanlığın yani ne diyim
Onca çocuk kadın masum ölürken ve bu halen devam ederken bunları diyen insanlara diyecek söz bulamıyorum duyarlı olmuyorsanız en azından duyarlı olanlara saygınız olsunOrtalığı yakan ben değilim ayrıca duyarlı olmak zorunda da değilim.
Olaylar burada olmamış olabilir, kimseden bir şey yapmasınida beklemiyorum ben. Bu olaylar nerede olursa olsun sonuçta insanlar acı çekiyor, yani bilmiyorum çok gaddar değilsen insanlığın doğasında var üzülmekOlanlara sevinmiyorum ama benim ülkemde olmayan sorunlar beni çok alakadar etmiyor. Kendi ülkemde ortalık yangın yeri olursa canımı ortaya koyarım ama başka memleket beni ilgilendirmiyor.