- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.732
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyorsa Mercedes i taşlasınlarDeğişik bir kafa.
Boykot var ya hani, boykot eden bunu destek isteyen insanlara küçük bir bildirimdi.
İktidar ve siyasiler diye belirtmişim çünkü onların makam araçları bunlar.
Kısaca demek istediğim ‘starbucks’ taşlama cesaretini gösterenlerin samimiyetini anlamaktı
Bakalım yiyecek miydi şimdi gözüü??
Ve bu vandallığa ses çıkarmayan yetkililerin, ipin ucu kendilerine dönünce ne gibi söylemlere dönecekleri idi.
Siz neden üstünüze alındınız, nen var kuzum?
Mv ailesi üyesi mi var ki zorunuza gitti ya da çantada taş sopayla mı geziyorsunuz?
GunaydinnnGünaydınlar alev almış gene burası ..
Günaydınlar kapışmalar başlamış.Gunaydinnn
Bizmkine dokunmasınlarda eşim hıkkk diye giderYiyorsa Mercedes i taşlasınlar
Niloya sence ben her seyi ss mi alıyorum sorana kanıtlamak için, sen konuştuğun şeyi bilmiyor musun? Beni linclediler diye dert yandığın arkadaş pasta fotosu attiginda lincleyenler arasında sende vardın hepimizde gördük.Kimi linçlemişim ekran görüntüsü atsana bak gözardı idin başkasının alıntısında gördüm
Yiyorsa kendi aralarından başlasınlar. Başkasının malına zarar vermek kolay tabi . Birde burger king McDonald's Starbucks taşlıyorlar şaka gibiBizmkine dokunmasınlarda eşim hıkkk diye gider
Ben de İsrail i destekliyormuşumVijjjdansızmışım
Hakikaten pastam gündeme bomba gibi düştü. O gün çok saçmaladılarNiloya sence ben her seyi ss mi alıyorum sorana kanıtlamak için, sen konuştuğun şeyi bilmiyor musun? Beni linclediler diye dert yandığın arkadaş pasta fotosu attiginda lincleyenler arasında sende vardın hepimizde gördük.
Sahi sen niye beni linç ettin o günVijjjdansızmışım
Fransız kaldım gene noluyor öyle.Niloya sence ben her seyi ss mi alıyorum sorana kanıtlamak için, sen konuştuğun şeyi bilmiyor musun? Beni linclediler diye dert yandığın arkadaş pasta fotosu attiginda lincleyenler arasında sende vardın hepimizde gördük.
Yaparlarmı hiç gözü gibi bakarlar ona,diğerleri amerşkan menşeli değilmi.Yiyorsa kendi aralarından başlasınlar. Başkasının malına zarar vermek kolay tabi . Birde burger king McDonald's Starbucks taşlıyorlar şaka gibi
Ama sende ortalık yanarken sac tarar gibi paylaşım yaptın hoş değildi yani davranışın.Hakikaten pastam gündeme bomba gibi düştü. O gün çok saçmaladılar
Gazzenin yoğun bombalandigi ilk günlerde Sibel bir pasta paylaştı, insanlarda hassas oldukları için üzerine gitti. Bu niloya akıllısı da arasindaydi linç edenlerin. Sonra hiç bunu yapmamış gibi kendide absürt bir paylaşım yaptı, insanlar onun üzerinede gidince beni lincliyosunuz diye tepki gösterdi. Dünde Sibel dert yandı bana böyle yapıldı diye niloyada kadınla dertleşiyor kendi yaptığını unutmuş ajahajha. Abla karışık yazdım ama anlatabilmisimdir inşallah çok komiktiFransız kaldım gene noluyor öyle.
Yaparlarmı hiç gözü gibi bakarlar ona,diğerleri amerşkan menşeli değilmi.
Bi de biraz Filistin bayrağı koyup vicdan temizledi koptum oraya sjdjjdGazzenin yoğun bombalandigi ilk günlerde Sibel bir pasta paylaştı, insanlarda hassas oldukları için üzerine gitti. Bu niloya akıllısı da arasindaydi linç edenlerin. Sonra hiç bunu yapmamış gibi kendide absürt bir paylaşım yaptı, insanlar onun üzerinede gidince beni lincliyosunuz diye tepki gösterdi. Dünde Sibel dert yandı bana böyle yapıldı diye niloyada kadınla dertleşiyor kendi yaptığını unutmuş ajahajha. Abla karışık yazdım ama anlatabilmisimdir inşallah çok komikti
Profildemi paylaştı sibel pastasını öyle tahmin ettim.Gazzenin yoğun bombalandigi ilk günlerde Sibel bir pasta paylaştı, insanlarda hassas oldukları için üzerine gitti. Bu niloya akıllısı da arasindaydi linç edenlerin. Sonra hiç bunu yapmamış gibi kendide absürt bir paylaşım yaptı, insanlar onun üzerinede gidince beni lincliyosunuz diye tepki gösterdi. Dünde Sibel dert yandı bana böyle yapıldı diye niloyada kadınla dertleşiyor kendi yaptığını unutmuş ajahajha. Abla karışık yazdım ama anlatabilmisimdir inşallah çok komikti
Evet profilde paylaştıProfildemi paylaştı sibel pastasını öyle tahmin ettim.
GAJSJXMDMDMXMXDBi de biraz Filistin bayrağı koyup vicdan temizledi koptum oraya sjdjjd
2 günde rahatladiysa ne ala valla keşkem hepimiz böyle unutkan olsakBi de biraz Filistin bayrağı koyup vicdan temizledi koptum oraya sjdjjd
Fal batıran kızıda unutma bence hemsirecikGazzenin yoğun bombalandigi ilk günlerde Sibel bir pasta paylaştı, insanlarda hassas oldukları için üzerine gitti. Bu niloya akıllısı da arasindaydi linç edenlerin. Sonra hiç bunu yapmamış gibi kendide absürt bir paylaşım yaptı, insanlar onun üzerinede gidince beni lincliyosunuz diye tepki gösterdi. Dünde Sibel dert yandı bana böyle yapıldı diye niloyada kadınla dertleşiyor kendi yaptığını unutmuş ajahajha. Abla karışık yazdım ama anlatabilmisimdir inşallah çok komikti
12 ekim tarihli olan var bir dilim pasta o değilmi,tek mesaj var sadece.Evet profilde paylaştı