Dindar ve kindar bir nesil yetiştirme projesinin meyvelerini vermeye başladığını düşünüyorum...Bu olay hakkında düşünceleriniz nedir? Suç bu gençte mi? Onu öyle yetiştiren anne babada mı yoksa sistem mi suçlu?Eki Görüntüle 3305171
Ben de dindarım ama Atatürk'ü seviyorum ziyaret ettim çocuğumu da küçücük yaşta götürdüm lütfen dindar dinsiz ateist tarzı ayrıştırmalar yapmayın!Günden güne kinlenen beyinleri yıkananlar unutmayın ki,hala korkuyor ve titriyorsunuz eserlerinden .
Suç önce aileden başlar dindar bir hayatları varsa başka bişi beklenmez,çocuk onu görür onu yaşar.
Beyni o yönde çalışır bunların,biraz araştırsa öğrense bu ülkenin nasıl kurtulduğunu nasıl kazanıldığını öğrenecekde onda o kapasite yok maalesef.
Niloya bacım sen " İki ayyaşın yaptığı anayasa... " diyen kişiye de oy verdin...Orada ki ayyaş dediği kişi Atatürk biliyorsun değil miBen de dindarım ama Atatürk'ü seviyorum ziyaret ettim çocuğumu da küçücük yaşta götürdüm lütfen dindar dinsiz ateist tarzı ayrıştırmalar yapmayın!
Bu söylemi onaylamıyorum kınıyorum bu son seçimde oy verdiğim geçmiş seçimlerde oy verdiğim anlamına gelmiyorNiloya bacım sen " İki ayyaşın yaptığı anayasa... " diyen kişiye de oy verdin...Orada ki ayyaş dediği kişi Atatürk biliyorsun değil miBu nasıl bir Atatürk sevgisi? Atatürk ün kurduğu fabrikaları satanlara, Cumhuriyet in kazanımlarını yok edenlere oy verdin....Ve tüm bunlara ses çıkarmayıp sütün kilosu 24 TL olunca rahatsız oldun....Konunun dönüp dolaşıp dine gelmesinin sebebi belli değil mi? İnsanların yumuşak karnı olan inançlarını kullanıyor siyasal islamcılar toplumu ayrıştırmak için ve bu konuda da çok başarılılar..... Bir de sen yazmıştın sanırım bir dava falan vardı hani neymiş o tüm iktidara oy verenlerin görüp te bizim göremediğimiz o büyük dava ?
Bu son seçim için yazdım zaten diğerlerini siz söylemedikçe bilmem mümkün değil...Bu söylemi onaylamıyorum kınıyorum bu son seçimde oy verdiğim geçmiş seçimlerde oy verdiğim anlamına gelmiyor
Neymiş bu dava ? Böyle yazıp sonra da sütün fiyatından şikayet etmek te ne bileyimİsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Dava dediğim vatanımı terketmemekten bahsetmiştim sanırım ot da yesem davamdan vazgeçmem anlamındaNeymiş bu dava ? Böyle yazıp sonra da sütün fiyatından şikayet etmek te ne bileyim
Uçlarda yaşayanların şeriat isteyenlerin düşünceleri bunalr değilmi hanımefendi,ATATÜRK Laiklik Cumhuriyet en büyük zaafları.Eger dindar bi hayatlari olsaydı,atatürke böyle davranmanın kul hakkina girecegini bilirler di.
Lütfen herseyde dinimizi suçlamayınız.
Kadın voleybolcularımıza edilen çirkin laflara ne diyorsun peki.Ben de dindarım ama Atatürk'ü seviyorum ziyaret ettim çocuğumu da küçücük yaşta götürdüm lütfen dindar dinsiz ateist tarzı ayrıştırmalar yapmayın!
Kim ne demiş çok takip etmediğim için bilmiyorum dindar olan herkes Atatürkü sevmiyor diye bir şey yok ben bundan bahsettimUçlarda yaşayanların şeriat isteyenlerin düşünceleri bunalr değilmi hanımefendi,ATATÜRK Laiklik Cumhuriyet en büyük zaafları.
Kadın voleybolcularımıza edilen çirkin laflara ne diyorsun peki.
Ben muhafazakırıda ateistide ayırmıyorum,benim tepkim yobaz dediğimiz insanlara,ben nasıl türbana laf edemezsem benimde giydiğim şorta laf etmesinler bir zahmet.
Dindar ve kindar nesildi demi istenilen .
Hiç mi haber seyretmedin arkadaşım,çakma imamdan tut vatandaşa kadar neler söylendi neler biraz yandaş kanalalrdan uzak durun ne olur.Kim ne demiş çok takip etmediğim için bilmiyorum dindar olan herkes Atatürkü sevmiyor diye bir şey yok ben bundan bahsettim
Ülkemizi temsil eden değerli oyuncularımıza dil uzatan zaten cahildir
Evet haber izlemiyorum anksiyete ve panik atağa sahip olduğum için haberler çok tetikliyor gündemi internetten okuyorum sadece o da hepsini değilHiç mi haber seyretmedin arkadaşım,çakma imamdan tut vatandaşa kadar neler söylendi neler biraz yandaş kanalalrdan uzak durun ne olur.
Bunalr cahillik kısmını aşalı çok oldu artık,işin boyutunu büyüttüler,tecavüze hırsızlığa vaaaz vermeyenler kadın sporcularımızın giydiği formaya kadar dil uzattılar.
Bu tarz polemik yaratacak cahilce haberlerle ilgilenmiyorum bakın tıklamıyorum bile kimse kimsenin giyime kuşağımina laf etmemeliNiloyatospikk bak bu sadece 1 tane örnek.
Voleybolcu kızların şortlarına laf eden yobaz hocaların kara günü
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, dünya şampiyonu olmasıyla birlikte bazı sözde hocaların kadın voleybolcuların kıyafetlerini hedef alması akıllara geldi.www.yenicaggazetesi.com.tr
Açılım ayağına kaldırdıkları ilk şey de andımız oldu nilo. 20 senedir bariz bir Atatürk düşmanlığı görüp izliyoruz. Bir insan hem Atatürk'çü olup hem de bu partiye oy vermez. 1-5 farkeden bir durum değil.Bu söylemi onaylamıyorum kınıyorum bu son seçimde oy verdiğim geçmiş seçimlerde oy verdiğim anlamına gelmiyor
Denk mi gelmedin hiç bu haberler o kadar çok ki,nefret kusuyorlar harbidenEvet haber izlemiyorum anksiyete ve panik atağa sahip olduğum için haberler çok tetikliyor gündemi internetten okuyorum sadece o da hepsini değil
Aleni ediyorlar buna çanak tutuyorlar birde,benden değilsen al sana diyorlar.Bu tarz polemik yaratacak cahilce haberlerle ilgilenmiyorum bakın tıklamıyorum bile kimse kimsenin giyime kuşağımina laf etmemeli
Andımızın kaldırılmasına ben de çok üzüldüm son cümlenize katılmıyorum CHP yi bu hale getirenler utansınAçılım ayağına kaldırdıkları ilk şey de andımız oldu nilo. 20 senedir bariz bir Atatürk düşmanlığı görüp izliyoruz. Bir insan hem Atatürk'çü olup hem de bu partiye oy vermez. 1-5 farkeden bir durum değil.
Bu tarz nefret söylemleri haberlerini bile okumam fıtratıma ters insanı dış görünüşüne veya kıyafetine göre ayrıştırarak yargılayanları şiddetle kınıyorum.Denk mi gelmedin hiç bu haberler o kadar çok ki,nefret kusuyorlar harbiden
Aleni ediyorlar buna çanak tutuyorlar birde,benden değilsen al sana diyorlar.
Çok söylenecek şeyler varda yeri burası değil..
Ãnlü iÅ insanının kadın voleybolculara çirkin sözlerinden sonra CHP'li baÅkandan sert tepki...
Zafer BaÄkale'nin, Facebook hesabından milli voleybolcuların fotoÄrafına yazdıÄı yoruma ÃiÄli Belediye BaÅkanı Utku Gümrükçüâden tepki geldi.www.krttv.com.tr
Kınasak ne olacak adamların hayat tarzları bu,kadın düşmanlığı var onlarda,kadın evde olsun çalışmasın ancak doğursun kocaya hizmet mantığı güdüyorlar.Bu tarz nefret söylemleri haberlerini bile okumam fıtratıma ters insanı dış görünüşüne veya kıyafetine göre ayrıştırarak yargılayanları şiddetle kınıyorum.
Hayır Niloya haftalarca tartıştık burada sen chp "bu hale" geldi diye oy vermedin basbayağı bile isteye seve seve oy verdin. Sonuçlarına biz de katlanmak zorunda kalıyoruz maalesef.Andımızın kaldırılmasına ben de çok üzüldüm son cümlenize katılmıyorum CHP yi bu hale getirenler utansın