- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Evet maalesef böyle bir kesim var çabalarımız kar etmiyor bizler kız çocuklarımızı okutacağız ki yeni nesil hür bir şekilde yaşasınKınasak ne olacak adamların hayat tarzları bu,kadın düşmanlığı var onlarda,kadın evde olsun çalışmasın ancak doğursun kocaya hizmet mantığı güdüyorlar.
Bu kesime ses çıkıyormu sence çıkmıyor demi neden acaba diye düşündünmü hiç.Evet maalesef böyle bir kesim var çabalarımız kar etmiyor bizler kız çocuklarımızı okutacağız ki yeni nesil hür bir şekilde yaşasın
Herkesin bildiği malum şahıs kitaplardan Atatürk'ün resmini kaldırmaya, paranın üstünden kaldırmaya cesaret etti. Nereden geldiğimizi elbette unutmuyoruz. Ancak bir kesim var ki Atatürkçüleri dinsizlikle suçluyor. Müslüman ve Atatürkçü olamazmışız gibi davranıyor. Onun kurduğu vatanda, onun getirdiği alfabe ve verdiği özgürlük ile şahsına hakaretler ediliyor. Kimi kesim de ilah olarak görüyor buda çok yanlış.Açılım ayağına kaldırdıkları ilk şey de andımız oldu nilo. 20 senedir bariz bir Atatürk düşmanlığı görüp izliyoruz. Bir insan hem Atatürk'çü olup hem de bu partiye oy vermez. 1-5 farkeden bir durum değil.
Kız çocuklarını okutmak istemeyen bir grup var mecliste, acaba kim soktu meclise ?Evet maalesef böyle bir kesim var çabalarımız kar etmiyor bizler kız çocuklarımızı okutacağız ki yeni nesil hür bir şekilde yaşasın
O kişiye şimdiden 2. Atatürk demeye başladılar. Geçen Twitter'da onun adına başöğretmen diye hashtag açılmıştı. Gördüğüm birkaç profil o kişinin fotoğrafını paylaşıp "açtığın yolda gösterdiğin hedefe" diye yazılar yazıyorlar. Hem bu kadar nefret edip hem yerine geçirme çabaları da komik.Herkesin bildiği malum şahıs kitaplardan Atatürk'ün resmini kaldırmaya, paranın üstünden kaldırmaya cesaret etti. Nereden geldiğimizi elbette unutmuyoruz. Ancak bir kesim var ki Atatürkçüleri dinsizlikle suçluyor. Müslüman ve Atatürkçü olamazmışız gibi davranıyor. Onun kurduğu vatanda, onun getirdiği alfabe ve verdiği özgürlük ile şahsına hakaretler ediliyor. Kimi kesim de ilah olarak görüyor buda çok yanlış.
Farklı ülkelerdeki devlet insanlarının önünde, kabrinde saygıyla eğildiği insana kendi milleti saygı duymuyor. En çok buna üzülüyorum.
Kadın memurlarla aynı katta çalışmak istemeyen birileri vardı,bu derece nefret dolular korkmayın kadından sizleride doğuran bir kadın değilmi.Kız çocuklarını okutmak istemeyen bir grup var mecliste, acaba kim soktu meclise ?
Hedefleri o işte istedikleri kadar yapmaya çalışsınlar elde edemeyecekler .O kişiye şimdiden 2. Atatürk demeye başladılar. Geçen Twitter'da onun adına başöğretmen diye hashtag açılmıştı. Gördüğüm birkaç profil o kişinin fotoğrafını paylaşıp "açtığın yolda gösterdiğin hedefe" diye yazılar yazıyorlar. Hem bu kadar nefret edip hem yerine geçirme çabaları da komik.
Hanım ablacım işin özü ; seçimde mevcut hükümete oy verip şimdi burda ağlamasın kimse. “Pişmanızzzz “ da demesin.Kadın memurlarla aynı katta çalışmak istemeyen birileri vardı,bu derece nefret dolular korkmayın kadından sizleride doğuran bir kadın değilmi.
İşin özü o aslında,pişman oldum diyemedikleri için susmayı tercih ediyorlar.Hanım ablacım işin özü ; seçimde mevcut hükümete oy verip şimdi burda ağlamasın kimse. “Pişmanızzzz “ da demesin.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur.
Bu ülkeye bundan sonra gelecek hiçbir lider ölümünden yüz yıl sonra bile bu kadar sevilip bu kadar anılmayacak. Bu gerçeği kabullenseler iyi olur.Hedefleri o işte istedikleri kadar yapmaya çalışsınlar elde edemeyecekler .
Çook içler acısı çok. Sevmeyebilirler ancak saygı duymak zorundalar. Bize bir vatan emanet edildi. Ne güzelliklerimiz vardı, ne zenginliklerimiz vardı. Mültecilere baktığımız paraya muhtaç olmadığımız dönemin Türkiyesi vardı. Bazı insanlar diyor işte yok hastanede para geçerdi, arkadaşlar şuanda geçiyor. Adı değişti sadece. Özel hastane adı altında alınıyor şimdi.O kişiye şimdiden 2. Atatürk demeye başladılar. Geçen Twitter'da onun adına başöğretmen diye hashtag açılmıştı. Gördüğüm birkaç profil o kişinin fotoğrafını paylaşıp "açtığın yolda gösterdiğin hedefe" diye yazılar yazıyorlar. Hem bu kadar nefret edip hem yerine geçirme çabaları da komik.
Dünya kabullenmiş zaten,bir bizde kabul etmeyenler var kim gelirse gelin daha öncekiler gibi asla aynı olamazlar.Bu ülkeye bundan sonra gelecek hiçbir lider ölümünden yüz yıl sonra bile bu kadar sevilip bu kadar anılmayacak. Bu gerçeği kabullenseler iyi olur.
Hepsini biliyorlar görüyorlar duyuyorlar ..Çook içler acısı çok. Sevmeyebilirler ancak saygı duymak zorundalar. Bize bir vatan emanet edildi. Ne güzelliklerimiz vardı, ne zenginliklerimiz vardı. Mültecilere baktığımız paraya muhtaç olmadığımız dönemin Türkiyesi vardı. Bazı insanlar diyor işte yok hastanede para geçerdi, arkadaşlar şuanda geçiyor. Adı değişti sadece. Özel hastane adı altında alınıyor şimdi.
adam çıkıp ben yokken buzdolabı yoktu dedi ya. Bu adam zamanında fakir çalamadığı için fakirdir dedi. Yapılan 2 yola 2 köprüye kandı millet. Ne oldu? Köprünün parası bize mi verildi? Aksine o vergilerle paramızla yapılan bir köprüden geçişimiz 200 300 lira en az. Söylenecek çok şey var. Burada onu savunan kadınlar görüyorum. Bu adam bize sürtük dedi. Hiç mi içleri acımadı. Nasıl kıydılar geleceğimize, çocuklarımızın geleceğine. 2 ayyaş diye bas bas bağırdı. Adamlar ayyaşta olsa kurmadı mı bu devleti? Bahaneler hazır ama yalnız değildi. Ordusu vardı. Şuan daha büyük bir ordumuz var. Hangi ülke çekiniyor ki bizden 100 yıl önceki gibi? İnsanlar kıymetini bilemiyor Atatürk'ün. Minnet duyguları yok olmuş. Gözleri kör olmuş. Erdoğan'ın g.tünün kılıyım diye bağıran teyze vardı. Muhtemelen açlıktan nefesi kokuyor, ama kendini birilerinin g.tünün kılı olmaya yakıştırıyor. Kadınları el üstünde, kıymetli gören insanın kıymetini bilemedik. Bunlar çok iyi günlerimiz. Başımıza neler neler gelecek düşünmek istemiyorum. Bugün yarından ucuz. 3 gün sonrası Allah kerim. Lütfen rica ediyorum bayanlar açın biraz gözünüzü. Olay artık Atatürk veya Erdoğan değil. İkisi bir tutulamaz zaten. Lütfen, çoluk çocuğumuzun geleceği için gözlerinizi açın.
Kalbimi bıraktım videoya
Hangi ajans yaptıysa çok güzel olmuş
Bunu izledim de niye bir millet oluyormuşuz ya her şeyimiz taban tabana zıt. Alakası yok iki ırkın.
Ben Türk üm ve Araplaşmayacağım...Ülkemde mülteci istememek ırkçılık değildir!