Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Bu olay hakkında düşünceleriniz nedir? Suç bu gençte mi? Onu öyle yetiştiren anne babada mı yoksa sistem mi suçlu?Eki Görüntüle 3305171
Açıkçası çocuğa verilen terbiye ve ahlak aileden geçer, ailesinde bir Atatürk düşmanlığı olduğunu düşünüyorum. En başta ailesinde, sonrasında da eğitim ve öğretim veremeyen öğretmeninde suç buluyorum. Çocuğa o rahatlığı verebilmişler.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Kuzenimin gelin gittiği aile çok koyu malum parti seçmeni ve 10 yaşındaki oğlu bu yaşında Atatürk düşmanı olmuş. Çok üzüldüm açıkçası.

O çocuğu o hale getiren bireyler tutuklanmalı.
Ailesinden öğretmenine kadar hepsinin suçu var.
Biz büyüyene kadar sistem çok kötü bir hale geldi. Eskinin Atatürk sevdalısı öğretmenleri şimdi parmakla sayılacak kadar az. Bir ülkenin kurucu ve kurtarıcı liderine bir çocuk hiç korkmadan şu hakaretleri edebiliyorsa en az suçlusu odur.

Oğlum 1.sinifta iken öğretmen aradı beni okula çağırdı.
Oğlum Atatürk için hoş olmayan cümleler kurmuş. Şoke oldum. Babası ve benim kırmızı çizgimiz Atatürk tür. Sıkıştırdım bir arkadaşından öğrenmiş bunları
Arkadaşının düşüncelerine inandığını söyledi bize.Ancak o zaman çocuk 7 yaşında idi.
Bu eşek kadar . Yaptigina terbiyesizlik demek bile hafif kalir.Vatandaşlıktan cikartilmali bence.

Onu öyle yetiştiren anne baba da ceza almalı bana kalırsa. Bak siz hemen çocuğa gerekli dersi vermişsiniz. Gerçi bu çocuğun okuduğu okulun yönetiminde adı geçenleri duyunca hiç şaşırmadım.

Onu öyle yetiştiren anne baba da ceza almalı bana kalırsa. Bak siz hemen çocuğa gerekli dersi vermişsiniz. Gerçi bu çocuğun okuduğu okulun yönetiminde adı geçenleri duyunca hiç şaşırmadım.
Öğretmenimiz de mükemmel bir insandı. Anında müdahale etti.
Bugün haberlere bakmadım. Ancak oncelikle çocuğun yeterli cezayı alacağını zannetmiyorum ki sıra diğerlerine gelsin. Mesela o kameraya cekende tutuklanmali

Gençliğe Hitabe'yi düşünüp daha çok üzülüyorum. Kimlere hitap etmiş, kimlere bırakmış bu vatanı

Kurumumuzda Atatürkten hoşlanmayan inkılapçı vardı. Başka ne diyeyim. Adamın hayatını okumuşsun, ilkelerini okumuşsun.

Sosyal medya ve arkadaş çevresi denen bir şey var. Niye aile suçlansın ki veya dersine giren öğretmenleri?
Çünkü bu tarz çocuklar her zaman açık verir. Bir arkadaşta yazmış, çocuğunda görmüş öğretmeni farketmiş. Bir yorumu, bir sözü, bir hareketi ile kendisi bu açığı vermiştir. Ancak kimse görmek istememiştir. Aile ahlakı verirken okulda eğitim ve öğretimini veriyor. Sevmek zorunda değiller ancak saygı duymak zorundalar. Bunu da öğretemeyen benim gözümde suçlu

Phronesis de ben de branş öğretmenleriyiz, kısacası içeriği biliyoruz.

Seçmeli derste değişiklik yapıldığını yazdık zaten. Mesele saat kısmının artırılması, benim en çok dikkat çektiğim kısım da Anadolu lisesinde 2.yabancı dil ve görsel sanatlar seçmeli derslerinin kaldırılması (daraltılması) ve tabiki din kültürüne ek seçenekler koyulması.

Anlaşılması için ekleri atıyorum.

Son düzenleme:
Günden güne kinlenen beyinleri yıkananlar unutmayın ki,hala korkuyor ve titriyorsunuz eserlerinden .
Suç önce aileden başlar dindar bir hayatları varsa başka bişi beklenmez,çocuk onu görür onu yaşar.
Beyni o yönde çalışır bunların,biraz araştırsa öğrense bu ülkenin nasıl kurtulduğunu nasıl kazanıldığını öğrenecekde onda o kapasite yok maalesef.
Bu olay hakkında düşünceleriniz nedir? Suç bu gençte mi? Onu öyle yetiştiren anne babada mı yoksa sistem mi suçlu?Eki Görüntüle 3305171

Eger dindar bi hayatlari olsaydı,atatürke böyle davranmanın kul hakkina girecegini bilirler di.
Lütfen herseyde dinimizi suçlamayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…