Çook içler acısı çok. Sevmeyebilirler ancak saygı duymak zorundalar. Bize bir vatan emanet edildi. Ne güzelliklerimiz vardı, ne zenginliklerimiz vardı. Mültecilere baktığımız paraya muhtaç olmadığımız dönemin Türkiyesi vardı. Bazı insanlar diyor işte yok hastanede para geçerdi, arkadaşlar şuanda geçiyor. Adı değişti sadece. Özel hastane adı altında alınıyor şimdi.
adam çıkıp ben yokken buzdolabı yoktu dedi ya. Bu adam zamanında fakir çalamadığı için fakirdir dedi. Yapılan 2 yola 2 köprüye kandı millet. Ne oldu? Köprünün parası bize mi verildi? Aksine o vergilerle paramızla yapılan bir köprüden geçişimiz 200 300 lira en az. Söylenecek çok şey var. Burada onu savunan kadınlar görüyorum. Bu adam bize sürtük dedi. Hiç mi içleri acımadı. Nasıl kıydılar geleceğimize, çocuklarımızın geleceğine. 2 ayyaş diye bas bas bağırdı. Adamlar ayyaşta olsa kurmadı mı bu devleti? Bahaneler hazır ama yalnız değildi. Ordusu vardı. Şuan daha büyük bir ordumuz var. Hangi ülke çekiniyor ki bizden 100 yıl önceki gibi? İnsanlar kıymetini bilemiyor Atatürk'ün. Minnet duyguları yok olmuş. Gözleri kör olmuş. Erdoğan'ın g.tünün kılıyım diye bağıran teyze vardı. Muhtemelen açlıktan nefesi kokuyor, ama kendini birilerinin g.tünün kılı olmaya yakıştırıyor. Kadınları el üstünde, kıymetli gören insanın kıymetini bilemedik. Bunlar çok iyi günlerimiz. Başımıza neler neler gelecek düşünmek istemiyorum. Bugün yarından ucuz. 3 gün sonrası Allah kerim. Lütfen rica ediyorum bayanlar açın biraz gözünüzü. Olay artık Atatürk veya Erdoğan değil. İkisi bir tutulamaz zaten. Lütfen, çoluk çocuğumuzun geleceği için gözlerinizi açın.