Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufak bir detay eklemek istiyorum Togg araba fabrikası ile ilgili yakında 2 vardiyalı çalışma sistemine geçiyorlarmış
Açıkçası çocuğa verilen terbiye ve ahlak aileden geçer, ailesinde bir Atatürk düşmanlığı olduğunu düşünüyorum. En başta ailesinde, sonrasında da eğitim ve öğretim veremeyen öğretmeninde suç buluyorum. Çocuğa o rahatlığı verebilmişler.Bu olay hakkında düşünceleriniz nedir? Suç bu gençte mi? Onu öyle yetiştiren anne babada mı yoksa sistem mi suçlu?Eki Görüntüle 3305171
Ben de senin gibi düşünüyorum. Kuzenimin gelin gittiği aile çok koyu malum parti seçmeni ve 10 yaşındaki oğlu bu yaşında Atatürk düşmanı olmuş. Çok üzüldüm açıkçası.Açıkçası çocuğa verilen terbiye ve ahlak aileden geçer, ailesinde bir Atatürk düşmanlığı olduğunu düşünüyorum. En başta ailesinde, sonrasında da eğitim ve öğretim veremeyen öğretmeninde suç buluyorum. Çocuğa o rahatlığı verebilmişler.
O çocuğu o hale getiren bireyler tutuklanmalı.Ben de senin gibi düşünüyorum. Kuzenimin gelin gittiği aile çok koyu malum parti seçmeni ve 10 yaşındaki oğlu bu yaşında Atatürk düşmanı olmuş. Çok üzüldüm açıkçası.
Biz büyüyene kadar sistem çok kötü bir hale geldi. Eskinin Atatürk sevdalısı öğretmenleri şimdi parmakla sayılacak kadar az. Bir ülkenin kurucu ve kurtarıcı liderine bir çocuk hiç korkmadan şu hakaretleri edebiliyorsa en az suçlusu odur.O çocuğu o hale getiren bireyler tutuklanmalı.
Ailesinden öğretmenine kadar hepsinin suçu var.
Onu öyle yetiştiren anne baba da ceza almalı bana kalırsa. Bak siz hemen çocuğa gerekli dersi vermişsiniz. Gerçi bu çocuğun okuduğu okulun yönetiminde adı geçenleri duyunca hiç şaşırmadım.Oğlum 1.sinifta iken öğretmen aradı beni okula çağırdı.
Oğlum Atatürk için hoş olmayan cümleler kurmuş. Şoke oldum. Babası ve benim kırmızı çizgimiz Atatürk tür. Sıkıştırdım bir arkadaşından öğrenmiş bunları
Arkadaşının düşüncelerine inandığını söyledi bize.Ancak o zaman çocuk 7 yaşında idi.
Bu eşek kadar . Yaptigina terbiyesizlik demek bile hafif kalir.Vatandaşlıktan cikartilmali bence.
Öğretmenimiz de mükemmel bir insandı. Anında müdahale etti.Onu öyle yetiştiren anne baba da ceza almalı bana kalırsa. Bak siz hemen çocuğa gerekli dersi vermişsiniz. Gerçi bu çocuğun okuduğu okulun yönetiminde adı geçenleri duyunca hiç şaşırmadım.
Gençliğe Hitabe'yi düşünüp daha çok üzülüyorum. Kimlere hitap etmiş, kimlere bırakmış bu vatanıÖğretmenimiz de mükemmel bir insandı. Anında müdahale etti.
Bugün haberlere bakmadım. Ancak oncelikle çocuğun yeterli cezayı alacağını zannetmiyorum ki sıra diğerlerine gelsin. Mesela o kameraya cekende tutuklanmali
Kurumumuzda Atatürkten hoşlanmayan inkılapçı vardı. Başka ne diyeyim. Adamın hayatını okumuşsun, ilkelerini okumuşsun.Biz büyüyene kadar sistem çok kötü bir hale geldi. Eskinin Atatürk sevdalısı öğretmenleri şimdi parmakla sayılacak kadar az. Bir ülkenin kurucu ve kurtarıcı liderine bir çocuk hiç korkmadan şu hakaretleri edebiliyorsa en az suçlusu odur.
Attığınız linki açtınız mı acaba? İHO için mi bu diye merak ettim de.Maalesef doğru. Imamhatip değil hemde tüm ortaokul, lise
2023-2024 Haftalık Ders Çizelgeleri Güncellendi
Sosyal medya ve arkadaş çevresi denen bir şey var. Niye aile suçlansın ki veya dersine giren öğretmenleri?O çocuğu o hale getiren bireyler tutuklanmalı.
Ailesinden öğretmenine kadar hepsinin suçu var.
Çünkü bu tarz çocuklar her zaman açık verir. Bir arkadaşta yazmış, çocuğunda görmüş öğretmeni farketmiş. Bir yorumu, bir sözü, bir hareketi ile kendisi bu açığı vermiştir. Ancak kimse görmek istememiştir. Aile ahlakı verirken okulda eğitim ve öğretimini veriyor. Sevmek zorunda değiller ancak saygı duymak zorundalar. Bunu da öğretemeyen benim gözümde suçluSosyal medya ve arkadaş çevresi denen bir şey var. Niye aile suçlansın ki veya dersine giren öğretmenleri?
Phronesis de ben de branş öğretmenleriyiz, kısacası içeriği biliyoruz.Attığınız linki açtınız mı acaba? İHO için mi bu diye merak ettim de.
Seçmeli ders ya hani, sınırlı seçilebiliyor. İlköğretim 30 veya 35 saat haftalık ders alabiliyor. Alt kısımda kırmızıyla işaretledim.
noegthy Phronesis
Eki Görüntüle 3305184
Bu olay hakkında düşünceleriniz nedir? Suç bu gençte mi? Onu öyle yetiştiren anne babada mı yoksa sistem mi suçlu?Eki Görüntüle 3305171
Eger dindar bi hayatlari olsaydı,atatürke böyle davranmanın kul hakkina girecegini bilirler di.Günden güne kinlenen beyinleri yıkananlar unutmayın ki,hala korkuyor ve titriyorsunuz eserlerinden .
Suç önce aileden başlar dindar bir hayatları varsa başka bişi beklenmez,çocuk onu görür onu yaşar.
Beyni o yönde çalışır bunların,biraz araştırsa öğrense bu ülkenin nasıl kurtulduğunu nasıl kazanıldığını öğrenecekde onda o kapasite yok maalesef.