Bir video da Yasin Aktay varsa orda en büyük ırkçılık vardır.Ailesini tanımasam neyse..
Ben Türk üm ve Araplaşmayacağım...Ülkemde mülteci istememek ırkçılık değildir!
Maçı kazandık 3-0 kudurun bakalım görün kadınlarımızın gücünü haydi,şorta kadına laf edenlere sözüm ..
Hatırlıyorum o yılları hala aynı olsaydı ilerisini düşünmek bile ürkütücü geliyor.Eki Görüntüle 3307341
2003 2004 sezonuna kadar mayo ile oynanıyordu voleybol. O şort tüm ülkelerde kabul edilmese kapatırlardı sanırım başarıya bakmadan
Bir millet, tek millet değiliz zaten...Adımız var bizim Türk Milleti yiz biz.Bunu izledim de niye bir millet oluyormuşuz ya her şeyimiz taban tabana zıt. Alakası yok iki ırkın.
Kesinlikle TÜRK milletiyiz araplarla aynı değiliz olamayız.Bir millet, tek millet değiliz zaten...Adımız var bizim Türk Milleti yiz biz.
Tehlikenin farkındayız mi ahahsjjsjxmmx
Ben Türk üm ve Araplaşmayacağım...Ülkemde mülteci istememek ırkçılık değildir!
Yani seçim bitti iş işten geçti daha neyi tartışıyoruz
Depremzedeler bu uygulamadan muaf tutulacak dendi ama benim araç Ankara kayıtlı olduğu için ben muaf değilmişim. Saçmalıklar ülkesi.AYM ek MTV yi onaylamış. Geçmiş olsun bakalım daha neler göreceğiz.
Ne alaka şimdi nerede ikamet ettiğin zaten belli,illa aynı il içindemi olacak bu uygulama .Depremzedeler bu uygulamadan muaf tutulacak dendi ama benim araç Ankara kayıtlı olduğu için ben muaf değilmişim. Saçmalıklar ülkesi.
Evim zaten kayıtlarda ağır hasarlı arabam başka şehirde kendine bir yaşam kurmuşsa bilemiycem.Ne alaka şimdi nerede ikamet ettiğin zaten belli,illa aynı il içindemi olacak bu uygulama .
Ne kadar saçma bir uygulama böyle .Evim zaten kayıtlarda ağır hasarlı arabam başka şehirde kendine bir yaşam kurmuşsa bilemiycem.
Çift MTV zaten başlı başına bir saçmalık. Depremde meydana gelen hasarı telafi edeceklermiş. 99 depreminden bugüne verilen deprem vergileri nereye gitti acaba.Ne kadar saçma bir uygulama böyle .
Üzerinde araba sürüyoruz onların.Çift MTV zaten başlı başına bir saçmalık. Depremde meydana gelen hasarı telafi edeceklermiş. 99 depreminden bugüne verilen deprem vergileri nereye gitti acaba.
ben böyle yerlerin ücretsiz olmasına karşıyım, ücretsiz olan şey değersizmiş gibi mahf ediyorlar
İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel, 100 gün boyunca Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi ücretsiz ziyaret edilebilecek.
Ayasofya müze iken kimse gidip kapısını koparıp yemedi, tarihi su haznesi kırılıp içine ayakkabı konulmadı. Müze iken de ücretsiz gezildiği dönemler olmuştu ama cami olana kadar kimse Ayasofya ya zarar vermedi. Yani sorunun ücretsiz olmasından değil de müze kategorisinden çıkarılıp cami yapılmasında olduğunu düşünmek yanlış olmaz bence.ben böyle yerlerin ücretsiz olmasına karşıyım, ücretsiz olan şey değersizmiş gibi mahf ediyorlar
bakınız ayasofya.