Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Boşuna yazdın kendisi ban yedi
Sanane bacim milletin derdi seni mi gerdi? Kor degilse goruyor zaten bandan sorumlu bakan mi sectiler seni burda, birde diyorsun digerinide goturdu yaninda😂 gelmeseydi zorla mi surukledik.

Birde demissin keske bir daha yazmasa😂😐 bu kadar mi korkuyorsun bacim😐😂 kazene bildirirsen belki sana bi guzellik yapar.. gerci baska sey yapamiyorsunuz zaten sikayet harici😂😐

Son düzenleme:
offf okuduklarıma inanamıyorum içim çekildi resmen bir önce ki mesajı bir sonra ki mesajıyla çelişen, kendi söylediğini kendi anlamayan birisiyle siyaset konuşmaya ve bir şeyler anlatmaya çalışmışsınız misal 10 kişinin tüm yorumları okuyarak A dediği şeye o kişi Z diyor ve birisi çıkıp onun Z dediğini mantıklı bir şekilde çürüttüğünde ise ya kendi dediğini yalanlama çabasına giriyor örneğin 'ben her chp'li lgbt'li ya da her lgbt'li chp'li mi dedim' demesi gibi ki bi önce ki mesajında tam anlamıyla tüm lgbt'li bireylerin chp'li olduğunu söylemiş olmasına rağmen yalanlıyor ahahahahahsh ya da çirkefleşiyor.. keza zaten daha pedofili ile lgbt'yi ayıramamış birisinden bi şeyleri anlamasını beklemek hakaret olur🫠 konuları konuşmak gerçekten üslup ister bu en çok siyaset için geçerli çünkü maalesef ülkemiz de yaşayan çoğu insan takım tutar gibi parti tuttuğu için bu tür insanlarla konuşması ya da bir şey anlatması gerçekten imkansız.. bir arkadaşın ısrarla 'biz şu an senin pedofiliyi normalleştirir gibi konuşmana yorum yapıyoruz sen halen konuyu videoya çekiyorsun konu video değil sensin' gibisinden bir yorum yapmış sonrasında o kişi ise video hakkında konuşmaya devam etmiş okurken gülsem mi ağlasam mı bilemedim inanılmaz derece de trajikomik.. bir insan ancak okuduklarını bu kadar anlamayabilir, 5 yaşında ki yeğenime okutsam o bile ne denildiğini anlardı ya hu😂 sürekli yazılanları anladığını söylemiş fakat 30-40 sayfa boyunca yapılan tek bi yorumu bile asla algılayabildiğini düşünmüyorum tamamen kendisiyle çelişiyor haksız çıktığı yerler de ise üslupsuzlaşıyor. sorun siyasetten zerre anlamamasından ziyade kendisi hakkında yazılan en kısa yorumu bile asla algılayamıyor oluşu.. arkadaş eşi benzeri az görülen vakalardan..
ki zaten maalesef ülkemizde siyaset araştırılıp okunulmaktan ziyade anneden-babadan, konudan-komşudan,çevreden ve ya akrabadan kulaktan duyma az buçuk yetersiz ve çoğusu yanlış bilgilerle tartışmaya girilen bir konudan öteye geçemiyor maalesef. arkadaşa en içten dileklerimle en yakın zaman da kendi yazdığını anlayabilecek bir kapasiteye ve konuştuğu herhangi birisiyle de çirkefleşmeden, üslubunu çirkinleşmeden düzgün konuşabilme erginliğine ve olgunluğuna erişmesini diliyorum.. ve rica ediyorum siyaseti gerçekten algılayabilen insanlarla yapın cevap veremediği kişilere 'ben burda seninle konuşmuyorum hahahaha deWamkeee' gibi ilkokullu çocuklar edasıyla laf soktuğunu zannederek bununla övünen insanlarla konuşulacak konular değil bunlar.. zaten ülke de her geçen gün sorun üstüne sorun eklenirken geçim derdine yorduğumuz zihnimizi bir de gelip daha kendi dediğini algılama yetisine sahip olmayan kişilere bir şeyler anlatmaya çalışarak yoruyorsunuz yapmayın, yapmayalım kanser hücresi gibi yayılıyor sonra.. hoşçakalın❤️
Peki senin bu msjinin konuya katkisi nedir? Farkli fikirlere acik olun, o zaman dunya daha katlanilir bir yer olur. Sanane benim fikrimden?

Bu kadar güzel açıklanabilirdi teşekkürler 👏🏻 Hoş ben de “ buna laf anlatmaya çalışarak zaman kaybetmeyin “ ile başladım ama konuşacak bilgi birikimi, kültürü, üslubu, eğitimi olmayan birini b*k muhabbetine ne yazık ki dahil oldum :) tabi her şey hala halifeliğin kaldırılacağını sanan 🫠 sonra o yazdığını da itiraz edip resmen “siz söylediniz ben değil” diyerek ciddi problemleriyle bulaşıcı hastalık misali yayıldı ve gerçekten artık olduğumuz duruma hiç ama hiç şaşırmıyorum artık.
Evet halifelik var padisah 1. Rte😂 lozan anlasmasi yapilacak hatta cumhuriyet kurulacak daha😂 ya hadi senin kapasite yok anlayamadin cumhuriyet oncesinden bahsettigimi desem, burdakilerde uyarmiyor seni aptal durumuna dusuyorsun diye😂

Bu nasıl zam yapmak ya, memura var ama doktora yok. Ona var, buna yok, emekli ölsün, asgari ücretli ölmekten beter yaşasın. Dul maaşı bir haftalık pazar parası. Yemişim vereceğiniz zammı. Burada evlere temizliğe giden kadınlar asgari ücretten fazla kazanıyor. Devleti memuru, doktoru, mühendisi, öğretmeni yoksulluk sınırının altında çalışıyor. Nerede bu türkiye yüzyılı, kime bu yüzyıl, içinizde görebilen var mı

Sanane bacim milletin derdi seni mi gerdi? Kor degilse goruyor zaten bandan sorumlu bakan mi sectiler seni burda, birde diyorsun digerinide goturdu yaninda😂 gelmeseydi zorla mi surukledik.

Birde demissin keske bir daha yazmasa😂😐 bu kadar mi korkuyorsun bacim😐😂 kazene bildirirsen belki sana bi guzellik yapar.. gerci baska sey yapamiyorsunuz zaten sikayet harici😂😐
Senin derdin beni ne gerecek . Ayrıca ben neden korkacakmışım pardon

Seçim gecesi korna çalanlara kornalık hareket!! Sabahtan beri KDV değişecek diye şirketler iptal🙄
IMG-20230707-WA0002_edit_240728959462225.jpg

X