Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Boşuna yazdın kendisi ban yedi
Sanane bacim milletin derdi seni mi gerdi? Kor degilse goruyor zaten bandan sorumlu bakan mi sectiler seni burda, birde diyorsun digerinide goturdu yaninda gelmeseydi zorla mi surukledik.

Birde demissin keske bir daha yazmasa bu kadar mi korkuyorsun bacim kazene bildirirsen belki sana bi guzellik yapar.. gerci baska sey yapamiyorsunuz zaten sikayet harici

Son düzenleme:
Peki senin bu msjinin konuya katkisi nedir? Farkli fikirlere acik olun, o zaman dunya daha katlanilir bir yer olur. Sanane benim fikrimden?

Evet halifelik var padisah 1. Rte lozan anlasmasi yapilacak hatta cumhuriyet kurulacak daha ya hadi senin kapasite yok anlayamadin cumhuriyet oncesinden bahsettigimi desem, burdakilerde uyarmiyor seni aptal durumuna dusuyorsun diye

Bu nasıl zam yapmak ya, memura var ama doktora yok. Ona var, buna yok, emekli ölsün, asgari ücretli ölmekten beter yaşasın. Dul maaşı bir haftalık pazar parası. Yemişim vereceğiniz zammı. Burada evlere temizliğe giden kadınlar asgari ücretten fazla kazanıyor. Devleti memuru, doktoru, mühendisi, öğretmeni yoksulluk sınırının altında çalışıyor. Nerede bu türkiye yüzyılı, kime bu yüzyıl, içinizde görebilen var mı

Senin derdin beni ne gerecek . Ayrıca ben neden korkacakmışım pardon

Seçim gecesi korna çalanlara kornalık hareket!! Sabahtan beri KDV değişecek diye şirketler iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…