Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Konyada hayvan barınağında canice köpeği öldüren şerefsiz serbest kalmış,bunu adalet şimdi ..
Bence zaten en temel sorun bu. Ülkede adalet kalmadı. Adam öldürüyor, ceza almıyor. Hayvanı dövüyor ceza almıyor. Uyuşturucu kaçırıyor ceza almıyor. Doğru, namuslu yaşamak enayilik gibi oldu.
Ben 43 yaşındayım. Önceki Cumhurbaşkanlarını hatırlıyorum. Cumhurbaşkanı olunca tarafsız olurdu. Rte hala siyaset yapıyor. Nedir bu iktidar hırsı. Bırak başkalarına da fırsat ver.

Bariz bir şekilde shop ki shop olduğu da defalarca kez doğrulandı
Halbuki gerek yok , zaten birlikte bir sürü kareleri var. Hiç anlamıyorum ne gereği var böyle şeylern. İki tarafın seçmenleri de aynı şeyi yapıyor.

Bir dizi izlemiştim Borgen diye, Danimarka’da geçiyor.
onları ki siyaset ise bizimkilerin ki ney acaba

Arkadaşım en son ne zaman havaalanında bir şey yedin? Küçük su 2 Euro verilince kültür şoku yaşadın? Zaten Avrupa'da su normalde de 1 Euro'ya satılıyor. Haziran ayında Karadağ 'a gitmiştim, orada bile su bir euroydu.
Asıl şoku döndüğümde yaşadım, küçük sudan 30 tl istediler havaalanında. Ben de dedim , tükürüğümü yutarım, o kadar da ölmedin susuzluktan
Madem ülken fakir,nasil gittin deme , kadın erkek bir odada 8 kişinin ranzada kaldığı hostellerde uyudum, otel parasından tasarruf etmek için gece otobüs yolculuğu yaptım, şehirler arası otostop çektim falan seyehat ile eziyet arası bir yerlerdeydi:)
Ama asıl sasirdiğim şu; su 1 Euro, tuvalet 1 euro/ büyük boy pizza 10 Euro (üstelik kale içinde turistik bir mekanda) , iki kişinin kalacağı - temiz ve kale içinde -fazla beklentisi olmayanı memnun edecek ev 25 euro.
Oysa dön bizim ülkeye su 5, tuvalet 1 , büyük boy pizza 100, Eli yüzü düzgün şehir içi ev 600 lira yani bu sacma değil mi? Nasıl birinin 5 gün suyunu çeşmeden doldursa tasarruf edeceği para ile bizim iki günlük emeğimiz bir olabilir?

Hatirlayamadim da baktim simdi, il baskaniymis evet. 3. Buyuk parti olmasida cok korkunc geliyor bana
Mhp ciddi bir oy kaybediyor artık,şu an bile %7 filan herhalde.
Hiç brşeyde adalet yok ki,kadın öldür kravat tak iyi hal indirim al,bak bunda acayip bir adalet sistemi devreye giriyor.
O bahsettiğin eskidendi,neden tek adam partili başkan var amaç bu işte,her yerde var olmak sadece.

Sabiha Gökçende şu bebelerin yaladığı düdüklü şekerler varya,tanesi 25 liraydı A101'de onalr 7 tele

Bariz bir şekilde shop ki shop olduğu da defalarca kez doğrulandı
Ama anlamak istemiyorlar onlar yaptı bunlar da yapacak ses etmeyin demektir bu …. Ama o dönem bitti anlamak istemiyorlar buna katkı sağlamak istemiyorlar buna üzülüyorum herşey yine başa saracak …

Bunları İsviçre frankıyla TLnin eş olduğunu düşünen birine anlattığını biliyorsun değil mi yengenç? biz anlattık güzelce ama anlamadı. Senin anlatımın daha komplike,umarım bir aydınlanma yaşar arkadaşımız

Parti marti hikaye bana gore. Onlar orda danışıklı dövüş yapıyor resmen hepsi birbirinden beter.

Siz burda onlar yuzunden tartışıyorsunuz. Ne gerek var ? Ülkenin durumu orta da bircok oyun yalan döndüğü ortada gayet açık. Ben hep sey diyorum " Allah m bunlardan bagımsiz bambaska , gercek vatan icin ugrasan adil devlet yoneticileri gelsin . Bunların hepsini silsin atsın "

Allahım

Ama anlamak istemiyorlar onlar yaptı bunlar da yapacak ses etmeyin demektir bu …. Ama o dönem bitti anlamak istemiyorlar buna katkı sağlamak istemiyorlar buna üzülüyorum herşey yine başa saracak …
Arkadaşım o dönem bitti diyorsunuz okey
Ama bir yandan da hala kızınızın başörtüsü mağduriyetini hala anlatıyorsunuz. O dönem bitmiyor bir türlü. Sizce bu bir çelişki değil mi? Görüşlerinize saygım sonsuz ama işinize gelenin dönemi bir türlü bitmiyor da o dikkatimi çekti şu an

yani gerçekten şu yazdığınızı yazarken ben ne yazıyorum demiyorsunuz ya şaşırıyorum.
tv lerde dön diye ağlayanda babamdı galiba.
ne yanar döner adammış meğer rahmetli..
ama suçu yok kandırıldı çünkü o kandırılabiliyor memur işçi bilmem ne alt kademenin kandırılma imtiyazı bile yok.
hayır cidden merak ediyorum reisiniz kandırıldım deyince bağrınıza basıyorsunuz da içerideki kandırılanları niye basamıyorsunuz?

Memleket partisi ve Zafer partisinden de birçoğunun haberi yok. Basın onları da yoksayıyor.

Son düzenleme:
Onlar yüzünden tartışmıyoruz,yanlış anlamışsınız. Biz getirildiğimiz noktayı hala anlamayanlar ile fikir paylaşımı yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…