- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
Onlara demez, imar yasalarını kendisi imzalıyor çünküOnlarada mi surtuk desinne duymayi arzu ediyirsunuz? Kime soyledigini acikliyorum uzerinize alindiginiz icin yine yaranamiyoruz
Ben alınmadım ama sen alınmışsın belli kisen niye uzerine alindin ki bunutamam bizler cahiliZ sizler bilinclisiniz
Kılıçdaroğluna babaladaydı sanırım bebek olan torununu sigortalı yapması konusunu sordular adam bana ne soruyorsunuz annesine babasına söyleyin dedi. Uğur Dündar imamoğlu ve yavaşı sorduğunda aday yapsaydınız onlar alırdı başkanlığı deyince ne ilgisi var onlar da yanımdaydı diyebiliyor. Yanındakikere bunu yapan bize ne yapmazdıneyse sen ustune alinma yani sana demedi onu demeye calistim
Kalp yaptim diye alindigimi dusunmen beni uzerBen alınmadım ama sen alınmışsın belli kiÇok severim adamı her yere bir iki anekdotunu yerleştiririm
Görünen köy klavuz istemez. Yaş 70 iş bitmiş diye bir ata sözümüz var. 2 eksik 3 fazla, biri için de demedim bak ikisinin de vadesi bir sonraki seçime yetmeyecektir. Ülke yaş ortalamsı belli. Kehanette bulunmuyorum fal bakmıyorum, dua etmeye falan gerek yok, bilimsel gerçekler var ortadaLa galibe illallah.. gaybi Allahtan baska kimse bilemz
Yetse de kime faydaları olur.O bahara ikisinin de ömrü yetmeyecek merak etme sen
Aa olur mu ama cok durust biri oKılıçdaroğluna babaladaydı sanırım bebek olan torununu sigortalı yapması konusunu sordular adam bana ne soruyorsunuz annesine babasına söyleyin dedi. Uğur Dündar imamoğlu ve yavaşı sorduğunda aday yapsaydınız onlar alırdı başkanlığı deyince ne ilgisi var onlar da yanımdaydı diyebiliyor. Yanındakikere bunu yapan bize ne yapmazdı
Ben o acidan dememistm onlardan once genclerde gidebilir anlaminda demistm. Zaten reis daha aday olmayack sevinebilirsiniz yaniGörünen köy klavuz istemez. Yaş 70 iş bitmiş diye bir ata sözümüz var. 2 eksik 3 fazla, biri için de demedim bak ikisinin de vadesi bir sonraki seçime yetmeyecektir. Ülke yaş ortalamsı belli. Kehanette bulunmuyorum fal bakmıyorum, dua etmeye falan gerek yok, bilimsel gerçekler var ortada
İkisinin de aday yapılmamasının mantıklı gerekçeleri vardı. Defalarca yazdık burayaKılıçdaroğluna babaladaydı sanırım bebek olan torununu sigortalı yapması konusunu sordular adam bana ne soruyorsunuz annesine babasına söyleyin dedi. Uğur Dündar imamoğlu ve yavaşı sorduğunda aday yapsaydınız onlar alırdı başkanlığı deyince ne ilgisi var onlar da yanımdaydı diyebiliyor. Yanındakikere bunu yapan bize ne yapmazdı
Bu da savunma oldu şimdi yaniAa olur mu ama cok durust biri oya cocugunu torununu 2 dk da satan adam millete napardi bunu dusunemiyolar sanirim
Ben onları kastettim listemde gençler yok, o azraille gençler arasında beni bağlamaz. Ben her gün tek başıma araçla şehirler arası yola çıkıyorum eve döneceğimin garantisini kimse veremez.Ben o acidan dememistm onlardan once genclerde gidebilir anlaminda demistm. Zaten reis daha aday olmayack sevinebilirsiniz yani
Savunma degilde hani durust calmaz cirpmaz diyirsunuz ya.. haberi olmadan olmus olanaz degil mi? Yediniz mi bunu yaniBu da savunma oldu şimdi yani
Yav tontriko onu mu diyorum ben? Sıradan bilinç kısmını alınmışsın üstüne hemen tamam biz cahiliz triplerine girmişsin. Herkese laf yetiştircem diye anlamadan dinlemeden yazıyorsun yat uyu annem.Kalp yaptim diye alindigimi dusunmen beni uzerinsan kendini begenmese catlar olurmus
Yok genelde hani sizin kesim bize cahil koyun filan diyorsunuz yaYav tontriko onu mu diyorum ben? Sıradan bilinç kısmını alınmışsın üstüne hemen tamam biz cahiliz triplerine girmişsin. Herkese laf yetiştircem diye anlamadan dinlemeden yazıyorsun yat uyu annem.
Bir kere doğru yazmadın Atatürk'ün adını. Kılınçdaroğlu yazıp yazıp klavyem bozuk diyenler gibi. Mezarına işemekten bahsetmedi, yapılanlarla karşılaştırdı. Az değilsiniz.Zaten sizler istediginizi soyleyebilirsiniz karsi taraf ne dese suc olur.. daha az once sizlerden biri ataturkun mezarina isemekten bahsediyodu.. gecen hafta ben ataturkun adini tiklama hatasi yaptim diye linclenmistim , alindigimdan degil tabiiki ama kendinize bakin once
Ne anlatırsan anlat tontrikoAa olur mu ama cok durust biri oya cocugunu torununu 2 dk da satan adam millete napardi bunu dusunemiyolar sanirim
Ben oy bile vermedim ama hem trolum hem makarnaciNe anlatırsan anlat tontriko
Onlar da biliyor boşver.
Bak baktığımız yerle gördüğümüz yer aynı değilmiş. Bundan sonra ben de genelleme yapacağımBen büyüyen Türkiye için oyumu verdim gönlüm rahat huzurluyum
Ne olurdu acabaAa olur mu ama cok durust biri oya cocugunu torununu 2 dk da satan adam millete napardi bunu dusunemiyolar sanirim
Yooo yemek gibi bir durumum yok. Herkes çocuğuna sigorta başlangıcı yapabilir, bunun yasal bir engeli yok. Sen git sana da yaparlar.Savunma degilde hani durust calmaz cirpmaz diyirsunuz ya.. haberi olmadan olmus olanaz degil mi? Yediniz mi bunu yani