- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
O küfrü kendine etti ayrıca etmedi, sonra söylediğine kendi de gülümsedi ve bıraktı. Ayrıca evet kırsalda yaşayan adam etini sütünü sebzesini kendi ürettiğinden sıkıntıyı bizim kadar göremez 500lira da işine yaramaz. Onlara gübre mazot hayvan desteği lazım, ki bunların sözünü de vermişti. Beğenmediler.Size göre değil mi bir de gülüyorsunuz küfür ettiği çok açık. Ayrıca sözcü tv de kırsaldaki insana ayda 500 lira verdiğinizde zaten köyde harcayacak yeri yok diyerek köylüyü aşağılayan yani 500 liraya oyunu sattı diyen kendisi. kentlerde yaşayan, demokrasi isteyen %51 kesim bize oy verdi, kentlerde yaşayanların oyunu biz aldık dedi
Bir önceki mesajda da iktidara oy veren öğretmenlere neler dediğini yazdım ve beğenmişsiniz iktidara yakın sanatçılara yalaka dediğini de ekleyeyim. Kendisine oy vermeyenleri demokrasiden, ekonomiden anlamayan kesim olarak yaftalayanda kendisi. Bu adam mı küfürsüz ? Allah aşkına duymasak inanacağız
Yok ben gerçekten bakmadım kim için nerede söylenmiş ama bakarım. Kesilmiş olarak veriyordular ben konuşmanın tamamını bilmiyorumUzun cümlenin alıntıladığım kısmında bunlarr demiş
Bana da benim yazdığım sözleri anımsattı ses tonuyla birlikte.
Kime söylendiğini nerede söylendiğini biliyorsunuz. Sorun söylemesi.
Keşke görseydik ama olsun şimdi türkiye yüzyılını izleyeceğiz elimizde mısırımızlaAma ona sans verilmedi, keske verseydinizde ne kadar muhtesem yonetirdi gorseydik
Keşke görseydik ama olsun şimdi türkiye yüzyılını izleyeceğiz elimizde mısırımızla
Adam bırakmadan bırakmayacaksınız yani, varsın ülke yansın reis koltukta otursunSu yaziya kadar biraz konusulur senle zannetnistimadam zaten bu son adayligim dedi her seferinde kazandigi halde.. sizinki daha oturuyor gerci bizim isimize geliyor bak 7 duvelle birlesti gene foss
O bahara ikisinin de ömrü yetmeyecek merak etme sentamam en iyi kk idi ama secilemedi baska bahara artik
Gezi eylemlerinde (sözde ) camiyi pisletip bira şişesi atmışlar diye söylendi.Yok ben gerçekten bakmadım kim için nerede söylenmiş ama bakarım. Kesilmiş olarak veriyordular ben konuşmanın tamamını bilmiyorum
Öğretmenlere trol dedi, ahlaksız dedi, yalancı dedi bak bunları da kime dediğini de biliyorum.Ay ben bunlari ciddiye almiyorum artik arada gelip alinti yapiyolar islerine gelen bolumu.. ne desem zaten anlamayacak.. erdogan onlara surtuk demis.. sizler kime dedigini biliyorsunuz israrla daha uzerinize almak istiyorsaniz siz bilirsiniz. Devlet malina zarar vermeselerdi onlarda terbiyesizler..
Valla yeto amaAdam bırakmadan bırakmayacaksınız yani, varsın ülke yansın reis koltukta otursun
Devlet malına zarar verenler sadece onlar mı?hektar hektar ormanlarımızı imara açanlar fabrikalarımızı satanlar ne yapıyor peki?Ay ben bunlari ciddiye almiyorum artik arada gelip alinti yapiyolar islerine gelen bolumu.. ne desem zaten anlamayacak.. erdogan onlara surtuk demis.. sizler kime dedigini biliyorsunuz israrla daha uzerinize almak istiyorsaniz siz bilirsiniz. Devlet malina zarar vermeselerdi onlarda terbiyesizler..
Bizim zihniyetimiz öyle mi? Sonra ayrıştıran sizsiniz diyorsunuz size söylenecek söz yokO küfrü kendine etti ayrıca etmedi, sonra söylediğine kendi de gülümsedi ve bıraktı. Ayrıca evet kırsalda yaşayan adam etini sütünü sebzesini kendi ürettiğinden sıkıntıyı bizim kadar göremez 500lira da işine yaramaz. Onlara gübre mazot hayvan desteği lazım, ki bunların sözünü de vermişti. Beğenmediler.
Ay beğenmediğimizin hesabını verdik beğendiğimize geldi sıra. Sizin zihniyetiniz mesleğinize göre değişmiyor, hepinizin bakış açısı aynı, bunları onlara anlattığımda da aynı cevapları alıyorum, aranızda fark yok. Öğretmenlerin içinde de onları destekleyenler onlardan nemalananlar. Durum değişmiyor. Al takke ver külah
Onlarada mi surtuk desinDevlet malına zarar verenler sadece onlar mı?hektar hektar ormanlarımızı imara açanlar fabrikalarımızı satanlar ne yapıyor peki?
Onları yapanlar kendileri zaten tontiş kendi kendine nasıl küfretsin adamlar?Onlarada mi surtuk desinne duymayi arzu ediyirsunuz? Kime soyledigini acikliyorum uzerinize alindiginiz icin yine yaranamiyoruz
Onları yapanlar kendileri zaten tontiş kendi kendine nasıl küfretsin adamlar?
Ben buna cevap verdim, 10 defa yazamayacağım.Valla yeto amaskldm sana ayni seyleri anlatmaktan karsisina alternatif koysaydiniz diyorum iyiydi diyorsun.. demek ki degilmis yavrucum..
Iste ben de bunu diyorum surekli ayni seyi tekrar ediyoruz bos verBen buna cevap verdim, 10 defa yazamayacağım.
sen niye uzerine alindin ki bunuÇok sevdiğim Dostoyevsi'nin bir kitabından alıntıyla kapatayım bugünkü siyaset sayfamı: "Size yemin ediyorum baylar, fazla bilinçli olmak bir hastalıktır, sıradan bir bilinç bir insanın mutlu olması için yeterlidir."/Dostoyevski-Yeraltından Notlar.
Anlamadım, erdoğanla ne alakası var onun, şunları şunları yapanın diye başladı, erdoğan ne alaka, nasıl bağladınız ona, yoksa söylenenleri o mu yaptı.Bizim zihniyetimiz öyle mi? Sonra ayrıştıran sizsiniz diyorsunuz size söylenecek söz yok
Siz burada yazılan aşağılayıcı sözlere karşı bile tepki vermiyor susuyorsunuz Neden çünkü Erdoğan karşıtı bir üye.
Orada basbayağı Erdoğanın ölmüş annesine ağzını bozuyor bu adam.
Kendi kendine etmiş gerçekten bari savunma yapmayın
La galibe illallah.. gaybi Allahtan baska kimse bilemzO bahara ikisinin de ömrü yetmeyecek merak etme sen