Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ne olurdu acaba
Adalet dip
Yargı dip
Liyakat dip
Ekonomi dip olurdu
İyi ki olmadı.
Bu guzeldi iste😐ama ne olurdu mesela? Turkiyemizi isgal ederler topraklarimizi 7-8 e bolerler.. onca yildir yapilan koprumuzu yolumuzu yikarlar ihamizi sihamizi durdurur.. ulkede petrol bulundu bunu amerikalilara peskes cekerlerdi en fazla ne olabilirdi dimi? Suriyede olanlar bize olamaz mi saniyorsunuz? Suan acim diyenler lokma ekmege muhtac kalirlardi en fazla nolabilirdi 🙄

Yooo yemek gibi bir durumum yok. Herkes çocuğuna sigorta başlangıcı yapabilir, bunun yasal bir engeli yok. Sen git sana da yaparlar.
Geçtiğimiz dönemde Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde 10 aylık torunun sigortalı yapıldığı ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu bu konuda gelen soru üzerine ise suçu, torununun anne ve babasına attı. "Benim torunumu sigortalı yapma şansım yok." diyen Kılıçdaroğlu, "Annesi babası yapmışsa onu bana yüklemek haksızlık değil mi? Eğer sigortalı yapılmışsa anne babaya sormak lazım. "Siz bunu hangi gerekçe yaptınız" diyerek." ifadelerini kullandı. Soruyu soran vatandaş, "Ama siz bunu kabul etmişsiniz." deyince Kılıçdaroğlu, "Bir hata varsa bunu niye inkar edeyim." dedi.

Bu alintidir.. simdi ortada bir suc yoksa eger o donem icin neden sucu cocuguna atiyor? Evet yaptim deseydi madem

Bu guzeldi iste😐ama ne olurdu mesela? Turkiyemizi isgal ederler topraklarimizi 7-8 e bolerler.. onca yildir yapilan koprumuzu yolumuzu yikarlar ihamizi sihamizi durdurur.. ulkede petrol bulundu bunu amerikalilara peskes cekerlerdi en fazla ne olabilirdi dimi? Suriyede olanlar bize olamaz mi saniyorsunuz? Suan acim diyenler lokma ekmege muhtac kalirlardi en fazla nolabilirdi 🙄
Şimdi olduğu gibi yani, pardon şu an ekonomik işgaldeyiz o kadarı ziyan vermez

Geçtiğimiz dönemde Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde 10 aylık torunun sigortalı yapıldığı ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu bu konuda gelen soru üzerine ise suçu, torununun anne ve babasına attı. "Benim torunumu sigortalı yapma şansım yok." diyen Kılıçdaroğlu, "Annesi babası yapmışsa onu bana yüklemek haksızlık değil mi? Eğer sigortalı yapılmışsa anne babaya sormak lazım. "Siz bunu hangi gerekçe yaptınız" diyerek." ifadelerini kullandı. Soruyu soran vatandaş, "Ama siz bunu kabul etmişsiniz." deyince Kılıçdaroğlu, "Bir hata varsa bunu niye inkar edeyim." dedi.

Bu alintidir.. simdi ortada bir suc yoksa eger o donem icin neden sucu cocuguna atiyor? Evet yaptim deseydi madem
Ben işveren olsam siz çalışsanız sigortalamam gerekirdi. Ama ben işveren değilim sigortalama şansım yok diyor.
E daha ne diyecek adam buna.
Bi soru varsa yapanlara sorun diyor.
Toruna torbaya gelene kadaar gemiciklerden haber yok mu yeni modeller falan

Secim bitti.
Hakikaten
Gabar da ki petrole
Karadeniz de ki gaza ne oldu sahi?
Nakite sıkıştık da

Hata demiş suç dememiş, yasal zeminde bir engeli yok, etik değil. Müdahale edemezsin hatta yorum da yapamazsın. Git çocuğunu bir reklam şirketine sigortalat sigortayı kendin öde, bunu kimse engelleyemez. Suç varsa mahkeme orada versinler cezasını

X