Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Size göre değil mi bir de gülüyorsunuz küfür ettiği çok açık. Ayrıca sözcü tv de kırsaldaki insana ayda 500 lira verdiğinizde zaten köyde harcayacak yeri yok diyerek köylüyü aşağılayan yani 500 liraya oyunu sattı diyen kendisi. kentlerde yaşayan, demokrasi isteyen %51 kesim bize oy verdi, kentlerde yaşayanların oyunu biz aldık dedi
Bir önceki mesajda da iktidara oy veren öğretmenlere neler dediğini yazdım ve beğenmişsiniz iktidara yakın sanatçılara yalaka dediğini de ekleyeyim. Kendisine oy vermeyenleri demokrasiden, ekonomiden anlamayan kesim olarak yaftalayanda kendisi. Bu adam mı küfürsüz ? Allah aşkına duymasak inanacağız
O küfrü kendine etti ayrıca etmedi, sonra söylediğine kendi de gülümsedi ve bıraktı. Ayrıca evet kırsalda yaşayan adam etini sütünü sebzesini kendi ürettiğinden sıkıntıyı bizim kadar göremez 500lira da işine yaramaz. Onlara gübre mazot hayvan desteği lazım, ki bunların sözünü de vermişti. Beğenmediler.

Ay beğenmediğimizin hesabını verdik beğendiğimize geldi sıra. Sizin zihniyetiniz mesleğinize göre değişmiyor, hepinizin bakış açısı aynı, bunları onlara anlattığımda da aynı cevapları alıyorum, aranızda fark yok. Öğretmenlerin içinde de onları destekleyenler onlardan nemalananlar. Durum değişmiyor. Al takke ver külah

Uzun cümlenin alıntıladığım kısmında bunlarr demiş
Bana da benim yazdığım sözleri anımsattı ses tonuyla birlikte.
Kime söylendiğini nerede söylendiğini biliyorsunuz. Sorun söylemesi.
Yok ben gerçekten bakmadım kim için nerede söylenmiş ama bakarım. Kesilmiş olarak veriyordular ben konuşmanın tamamını bilmiyorum

Su yaziya kadar biraz konusulur senle zannetnistim😂 adam zaten bu son adayligim dedi her seferinde kazandigi halde.. sizinki daha oturuyor 😂 gerci bizim isimize geliyor bak 7 duvelle birlesti gene foss😂
Adam bırakmadan bırakmayacaksınız yani, varsın ülke yansın reis koltukta otursun 😁

Yok ben gerçekten bakmadım kim için nerede söylenmiş ama bakarım. Kesilmiş olarak veriyordular ben konuşmanın tamamını bilmiyorum
Gezi eylemlerinde (sözde ) camiyi pisletip bira şişesi atmışlar diye söylendi.
Yanlış hatırlamıyorsam grup toplantısında

Ay ben bunlari ciddiye almiyorum artik arada gelip alinti yapiyolar islerine gelen bolumu.. ne desem zaten anlamayacak.. erdogan onlara surtuk demis.. sizler kime dedigini biliyorsunuz israrla daha uzerinize almak istiyorsaniz siz bilirsiniz. Devlet malina zarar vermeselerdi onlarda terbiyesizler..
Öğretmenlere trol dedi, ahlaksız dedi, yalancı dedi bak bunları da kime dediğini de biliyorum.

Ay ben bunlari ciddiye almiyorum artik arada gelip alinti yapiyolar islerine gelen bolumu.. ne desem zaten anlamayacak.. erdogan onlara surtuk demis.. sizler kime dedigini biliyorsunuz israrla daha uzerinize almak istiyorsaniz siz bilirsiniz. Devlet malina zarar vermeselerdi onlarda terbiyesizler..
Devlet malına zarar verenler sadece onlar mı?hektar hektar ormanlarımızı imara açanlar fabrikalarımızı satanlar ne yapıyor peki?

O küfrü kendine etti ayrıca etmedi, sonra söylediğine kendi de gülümsedi ve bıraktı. Ayrıca evet kırsalda yaşayan adam etini sütünü sebzesini kendi ürettiğinden sıkıntıyı bizim kadar göremez 500lira da işine yaramaz. Onlara gübre mazot hayvan desteği lazım, ki bunların sözünü de vermişti. Beğenmediler.

Ay beğenmediğimizin hesabını verdik beğendiğimize geldi sıra. Sizin zihniyetiniz mesleğinize göre değişmiyor, hepinizin bakış açısı aynı, bunları onlara anlattığımda da aynı cevapları alıyorum, aranızda fark yok. Öğretmenlerin içinde de onları destekleyenler onlardan nemalananlar. Durum değişmiyor. Al takke ver külah
Bizim zihniyetimiz öyle mi? Sonra ayrıştıran sizsiniz diyorsunuz size söylenecek söz yok
Siz burada yazılan aşağılayıcı sözlere karşı bile tepki vermiyor susuyorsunuz Neden çünkü Erdoğan karşıtı bir üye.
Orada basbayağı Erdoğanın ölmüş annesine ağzını bozuyor bu adam.
Kendi kendine etmiş gerçekten bari savunma yapmayın

Devlet malına zarar verenler sadece onlar mı?hektar hektar ormanlarımızı imara açanlar fabrikalarımızı satanlar ne yapıyor peki?
Onlarada mi surtuk desin😐 ne duymayi arzu ediyirsunuz? Kime soyledigini acikliyorum uzerinize alindiginiz icin yine yaranamiyoruz

Çok sevdiğim Dostoyevsi'nin bir kitabından alıntıyla kapatayım bugünkü siyaset sayfamı: "Size yemin ediyorum baylar, fazla bilinçli olmak bir hastalıktır, sıradan bir bilinç bir insanın mutlu olması için yeterlidir."/Dostoyevski-Yeraltından Notlar.
sen niye uzerine alindin ki bunu😂 tamam bizler cahiliZ sizler bilinclisiniz💞 😂

Bizim zihniyetimiz öyle mi? Sonra ayrıştıran sizsiniz diyorsunuz size söylenecek söz yok
Siz burada yazılan aşağılayıcı sözlere karşı bile tepki vermiyor susuyorsunuz Neden çünkü Erdoğan karşıtı bir üye.
Orada basbayağı Erdoğanın ölmüş annesine ağzını bozuyor bu adam.
Kendi kendine etmiş gerçekten bari savunma yapmayın
Anlamadım, erdoğanla ne alakası var onun, şunları şunları yapanın diye başladı, erdoğan ne alaka, nasıl bağladınız ona, yoksa söylenenleri o mu yaptı.

Tabi ki ayrıştırıyorum, baktığımız yerler gördüğümüz şeyler aynı değilken bu genellemeyi yapmaya gayet hakkım var, kaldı ki orada açıklaması da var. Bana beni mevcudun iyi olduğuna ikna edecek bir cümleniz yok ne onların ne de sizin, standart kalıp cümleler ağzınızda

X